- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Yok bacım yok, adam beyniyle değil başka bir yeri ile hareket ediyor. Böyle adamla mı yalnızlığını gidereceksin?Bu yüzden mi yalnızlıgımın sebebi bilemedim ki(( nereye el atsam kuruyo...boxerın içine mi elimi atayım :) :) töbe yarabbimm
Sesli guldum ya kiz bu nasil cevap bittim.... Yerledyimmmm.....
kiz neye elini atsan kuruyorda bocerin icine elini niye atiyorsun.Bu yüzden mi yalnızlıgımın sebebi bilemedim ki(( nereye el atsam kuruyo...boxerın içine mi elimi atayım :) :) töbe yarabbimm
Allah rahmet eylesin başarılı sanatçımızdı.yatiyovum derken cilali ibo konusuyo gibi geldi :)
Bu yüzden mi yalnızlıgımın sebebi bilemedim ki(( nereye el atsam kuruyo...boxerın içine mi elimi atayım :) :) töbe yarabbimm
:) :) :) :) :) :) :) yemin ederim yeerlerdeyimmm :) valla o zihniyetle yaklaşıyosa kızlara kurusun kopsunkiz neye elini atsan kuruyorda bocerin icine elini niye atiyorsun.
ya o da kurursa.
yazik degil mi adama
Adamın yegane sermayesi.kiz neye elini atsan kuruyorda bocerin icine elini niye atiyorsun.
ya o da kurursa.
yazik degil mi adama
Aslımda desenlerini sorup ordan baglıcaktım da olmadı işte :) :)Donunun lastiği olayım diyeydin :)
aa hep onlar mı sapıklaşcak :)
Donunun lastiği olayım diyeydin :)
aa hep onlar mı sapıklaşcak :)
7 sülale boxer giyiyodur bunlar :) :)Paçalı don giymediğini, ve artık boxer giyerek modernizmin basamaklarını hızlıca çıktığını size iletmek istemiş. Ben açıkçası böyle okumladım beyfendiyi, önyargılı davranmayalım lütfen.
Bu sefer de yazarları kıskandıracak bir betimleme yapardıYa da sey deseydi. Bozer ini bosver , bana icindeki lazim gulum .18 + herkes okumasin bunu .
Cevap yazmayınca heralde bi hoş olup bayıldıgımı düşünmüş hayıflanmtır gerzek:) :)Allahim gece gece çok buldum ya. Saka bi yana senden de ona benzer bi tepki vermeni beklemistor
Akşam üzeri 6 :)saat kaçtı bu sırada ?
cem yılmaz geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?