Banane senin boxerından hödülkk

Bu yüzden mi yalnızlıgımın sebebi bilemedim ki (( nereye el atsam kuruyo...boxerın içine mi elimi atayım :) :) töbe yarabbimm
Yok bacım yok, adam beyniyle değil başka bir yeri ile hareket ediyor. Böyle adamla mı yalnızlığını gidereceksin?
Kaliteni sarsar bu
Ya yanlış anlaşılmasın yakınlaşma karşıtı, antipatik bir tip değilim ama her şeyin de bir sırası, zamanı vardır ya hu. Camızın göle mıçtığı gibi, dank diye de böyle dalınmaz ki

Bu yüzden mi yalnızlıgımın sebebi bilemedim ki (( nereye el atsam kuruyo...boxerın içine mi elimi atayım :) :) töbe yarabbimm
kiz neye elini atsan kuruyorda bocerin icine elini niye atiyorsun.
ya o da kurursa.
yazik degil mi adama

kiz neye elini atsan kuruyorda bocerin icine elini niye atiyorsun.
ya o da kurursa.
yazik degil mi adama
:) :) :) :) :) :) :) yemin ederim yeerlerdeyimmm :) valla o zihniyetle yaklaşıyosa kızlara kurusun kopsun

Reactions: nio
Paçalı don giymediğini, ve artık boxer giyerek modernizmin basamaklarını hızlıca çıktığını size iletmek istemiş. Ben açıkçası böyle okumladım beyfendiyi, önyargılı davranmayalım lütfen.

7 sülale boxer giyiyodur bunlar :) :)

"Boxerımı giydim, çıkar onu bebeğim, hadi gel bize gidelim :))))))" tostumu yedim, seni bekliyorum vardı bi ara, şimdi de bu çıkmış demek ki. Yorumlara çok güldüm Mune başkan gelmeden behlül kaçar.

Allahim gece gece çok buldum ya. Saka bi yana senden de ona benzer bi tepki vermeni beklemistor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…