- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
bunca ızdırabın sebebi ne
durumu daha açık yazarsan yardımcı olabiliriz bence
Bunca ızdırabın sebebi canımdan çok sevdiğim sevgilimm o cezaevindee oraya götürdüler aylardır görmüyorum .. sesinide duyamıyorumm .. çünkü telefon bile yasakk ay da bir kere açık görüş varmışş sarılabiliyorsun falan .. Annesi gidecek ben de çok üzülüyorum aylardır onu göremedğim için acı çekiyorum çokk çıldırmak üzereyim artık çok zor katlanıyorum sabredemiyorum görme şansım sarılabilme yeniden yüzünü görebilme imkanım olabilecekken gidememek çok acı .. O yüzden gitmek istiyorumm .. Bi şekilde gitmem lazım kafayı tırlatcam yoksa çünkü daha bu şekild 36 günüm daha var dayanmam gereekenn .. ocağın 6sında gitmem lazımm ..
Allah yardımcın olsun ne diyeyim bilemedim ki
annen baban çalışan insanlarsa hani evde kimse olmayacaksa gündüzü idare edersin diycem
ama gece olayı bozuyo o nasıl olacak
hem Allah korusun yolda filan bişi olsa sana o da ayrı bi yıkım olur ailen için
sevginiz ne kadar büyük olursa olsun gitmeyin sabredin .... kaza yapım vefat eden gençlerden haberiniz vardır belki habersiz bi yolculkta insansın başına kim bilir neler gelir haa ölüm her yerde kaza her yerde diyebilrsiz evet bende katılıyorum öyle ama ailenizin izninin olması lazım oksaa gitmeyin allah muhafaza herhangi birşey olsa ne açıklama yapacaksınz ailenize illa ölümü kastedmyorum araba arıza yapar yplda hastalanırsınz vsvs birsürü bişy var.... felaket tellaı diye düşünmeyin ama kendinizi annenizin yerine koyup kızınızın sizi salak yerine koyarak evden habersizce yola gittiğini düşünün....
yolcu otobüsüde arıza yapar kaza yapar gelmez bekletir ne bileyim birsürü bişey var... önemli olan sizin anneniz sonuçta o hanım resmi olarak kaıvalidenz değil öule olsaydı kendi annenizden saklamazdınz.. neyse acizane şahsi fikrim sabredip bekleyin...gitmezsem çıldırıcam gerçek anlamda çok kötü durumdayım dayanamıyorum öyle bir içim sıkılıyo ki sabredemiyorum artık dayanamıyorum .. çok zor yaşıyorum ben o derece zorla yaşıyorum resmen hayatı ..
Yalnız zaten yolcu otobüsü ile gideceğim başımdada 40 yaşında benden büyük bi anne olacak yani ..
yolcu otobüsüde arıza yapar kaza yapar gelmez bekletir ne bileyim birsürü bişey var... önemli olan sizin anneniz sonuçta o hanım resmi olarak kaıvalidenz değil öule olsaydı kendi annenizden saklamazdınz.. neyse acizane şahsi fikrim sabredip bekleyin...
gitmekte kararlısın kimse caydıramayacak seni anladığım kadarıyla :)
bari riski azaltalım gece gece kaçıp gitmektense gündüz bi taksi tut öyle git bari
şartlarını bilemiyorum ama şu da var sabah erkenden çıkıp akşam döneceksin
evdekiler gene demeyecek mi bütün gün bu kız nerde akşam akşam nerden dönüyor diye
bilemiyorum ya içinde olduğun durumu en iyi sen bilirsin
gene de bi yandan da aileni kandırmış olma ztn kendince derdin var
bi de ailenle kötü olma canım
hem gittiğinde rahatlayacağının da bi garantisi yok
çünkü gittiğinde yeterince üzgün ve yıkık bi tabloyla karşılaşacaksın
ha burda bahsettiğim bencillik yap değil
ama en azından şimdilik bi mektup yazıp göndersen
gidemediğini sebeplerini ve en uygun zamanda görmeye gideceğini yazsan
anlayışla karşılanırsın diye düşünüyorum
yoksa öbür türlü felaketleri düşünsene bi sonuçta sevgilin de hapiste sana nasıl destek olur ordan
bence biraz daha sabretmende yarar var
uygun bi zamanda ailene de bi sebep göstererek gidersen yükün daha az olur en azından
Canım annenin nasıl bir yapısı var neye ne tepki verir nelere kızar ya da kızmaz bilemem ama yine de yerinde ben olsam oturur anneme bir bir olanları anlatırdım madem çok dolusun annenle dertleş. Ondan çözüm iste. Belki annen ikna olur seninle bile gelir başına bir iş gelmesindense... Ama yok anne faktörü asla olmaz dersen de bir kaç gün arkadaşında kalmak istediğini falan söyleyebilirsin ama yine de akıl kârı değil. En mantıklısı annenle konuşmak. Gitme dese bile anneler her şeyin iyisini düşünür, iyi olmasını ister.
Lütfen gitme diye ikna etmek yerine nasıl gidebilirim konusunda yardım edin .. Çünkü gitme denilmesini dinlemem .. Çünkü çok dik kafalıyım .. Kaafama takarsam kimseyi dinlemem .. Ailemi de dünyadaki bütün insanlar başıma üşüşüp sakın asla yapma dese dahi dinlemem :)
Bin ton insana rağmen okulumu bıraktımm ..
Bin ton insana rağmen sevgilimden vazgeçmedim ..
Daha yazmama gerek yok sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?