Bandırmaya yolculuk .. Nasıl izin alabilirimm ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Benim aileme haber vermeden bi şekkilde bandırmaya gitmem gerek .. Ama otobüs de gece 2 de falan .. burdan otogara 1 saat .. otogardan bandırmaya 4 saat 10 dkka .. dönüşte aynı şekilde ... Yani her türlü o gece bi arkadaşımda kalmam lazm bişiyler demem lazım napsam da izin alsamm ?
Lütfen yardım edin ..
Bahane bulmama yardımcı olacak varsa yazsın diğer hiçbir yazıya cevap vermeyeceğim bunu da not olarak belirtmek isterim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bunca ızdırabın sebebi ne
durumu daha açık yazarsan yardımcı olabiliriz bence

Bunca ızdırabın sebebi canımdan çok sevdiğim sevgilimm o cezaevindee oraya götürdüler aylardır görmüyorum .. sesinide duyamıyorumm .. çünkü telefon bile yasakk ay da bir kere açık görüş varmışş sarılabiliyorsun falan .. Annesi gidecek ben de çok üzülüyorum aylardır onu göremedğim için acı çekiyorum çokk çıldırmak üzereyim artık çok zor katlanıyorum sabredemiyorum görme şansım sarılabilme yeniden yüzünü görebilme imkanım olabilecekken gidememek çok acı .. O yüzden gitmek istiyorumm .. Bi şekilde gitmem lazım kafayı tırlatcam yoksa çünkü daha bu şekild 36 günüm daha var dayanmam gereekenn .. ocağın 6sında gitmem lazımm ..

Allah yardımcın olsun ne diyeyim bilemedim ki
annen baban çalışan insanlarsa hani evde kimse olmayacaksa gündüzü idare edersin diycem
ama gece olayı bozuyo o nasıl olacak
hem Allah korusun yolda filan bişi olsa sana o da ayrı bi yıkım olur ailen için

ya öğlenden gitsem annesiyle gitcem sonuçta .. Bi arkadaş bulsam da kimi blcam onuda buldum o arkadaş tmm da der aslnda ama müsait mi o var zaten daha 14 gün var düşünmem için .. ama ggideemezsem ciddi anlamda çok zorlanıyorm zaten .. psikolojim alt üst olacak çok mutsuzumm onu görmem lazımm .. napsam bilemiyormm .. annemle babam çalışmıyorlar malesef ..

sevginiz ne kadar büyük olursa olsun gitmeyin sabredin .... kaza yapım vefat eden gençlerden haberiniz vardır belki habersiz bi yolculkta insansın başına kim bilir neler gelir haa ölüm her yerde kaza her yerde diyebilrsiz evet bende katılıyorum öyle ama ailenizin izninin olması lazım oksaa gitmeyin allah muhafaza herhangi birşey olsa ne açıklama yapacaksınz ailenize illa ölümü kastedmyorum araba arıza yapar yplda hastalanırsınz vsvs birsürü bişy var.... felaket tellaı diye düşünmeyin ama kendinizi annenizin yerine koyup kızınızın sizi salak yerine koyarak evden habersizce yola gittiğini düşünün....

gitmezsem çıldırıcam gerçek anlamda çok kötü durumdayım dayanamıyorum öyle bir içim sıkılıyo ki sabredemiyorum artık dayanamıyorum .. çok zor yaşıyorum ben o derece zorla yaşıyorum resmen hayatı ..
Yalnız zaten yolcu otobüsü ile gideceğim başımdada 40 yaşında benden büyük bi anne olacak yani ..

yolcu otobüsüde arıza yapar kaza yapar gelmez bekletir ne bileyim birsürü bişey var... önemli olan sizin anneniz sonuçta o hanım resmi olarak kaıvalidenz değil öule olsaydı kendi annenizden saklamazdınz.. neyse acizane şahsi fikrim sabredip bekleyin...

Olabilir ama hep kötü yönden düşünmemek gerekir yani .. 5 yaşından beri yolculuk yapıyorum bi kere bile otobüs arızalanmadı bu yaşıma kadar .. herhalde o gün de arızalanmaz tabi bilemeyiz ama neden genel olarak olan şeyleri değilde olmayan şeyleri düşünüyoruz .. Ecel bu evde de gelir geleceği varsa .. Ömrümüz bu kadarsa ölürüz .. Öldükten sonra da bu dünyadaki kimseye neden oraya gittiğime dair bi açıklama yapmama gerek kalmaz .. Ölüm de olsa kalım da olsa gitmem lazım .. Gitmezsem zaten ölü gibi yaşıyorum ne fark var ki ha gerçekten ölmüşüm ha ölü gibi yaşamışım ..

gitmekte kararlısın kimse caydıramayacak seni anladığım kadarıyla :)
bari riski azaltalım gece gece kaçıp gitmektense gündüz bi taksi tut öyle git bari
şartlarını bilemiyorum ama şu da var sabah erkenden çıkıp akşam döneceksin
evdekiler gene demeyecek mi bütün gün bu kız nerde akşam akşam nerden dönüyor diye
bilemiyorum ya içinde olduğun durumu en iyi sen bilirsin
gene de bi yandan da aileni kandırmış olma ztn kendince derdin var
bi de ailenle kötü olma canım

gitmekten başka hiç bi şey umrumda değil bu 1.si
2.side görüş saatleri 9 da başlıyım 11 :20 de bitiyo yani sabah orda olmam lazım yani gece 2 otobüsüne binmem lazım boşa demiyorum gece çıkmam lazm diye :) Giderim bana kalsa telefonuda kapatırım gerisi polisi mi aramış öldüm mü sanmış umrumda değil .. ama usule uygun olsun kimse merak etmesin sonradanda başım boşu boşuna belaya girsin istemiyorum hem onların içi rahat olsun hem de benim olsun istiyorum ..

hem gittiğinde rahatlayacağının da bi garantisi yok
çünkü gittiğinde yeterince üzgün ve yıkık bi tabloyla karşılaşacaksın
ha burda bahsettiğim bencillik yap değil
ama en azından şimdilik bi mektup yazıp göndersen
gidemediğini sebeplerini ve en uygun zamanda görmeye gideceğini yazsan
anlayışla karşılanırsın diye düşünüyorum
yoksa öbür türlü felaketleri düşünsene bi sonuçta sevgilin de hapiste sana nasıl destek olur ordan
bence biraz daha sabretmende yarar var
uygun bi zamanda ailene de bi sebep göstererek gidersen yükün daha az olur en azından

bilemiyorum en azından annenle bu durumu paylaş diycem ama
hiçbir annenin böyle bişeye izin vereceğini düşünmüyorum
akraba filan da mı yok ona daha yakın mesafede veya aynı yerde

Ya canım anlamıyorsun işte durumlar çok karışık ben onun bana destek olmasını beklemedim .. daha önce burdayken gittim görüşüne 3-4 kez ama şimdi başka şehire götürdüler aylardır göremiyorum çıldırmak üzereyim diyorumm .. yüzünü görmek ona sarılmak beni o kadar çok mutlu edecek o kadar çok iyi gelecek ki anlatamam .. onu bi kerecik görmeye o kadar aşırı fazla çooook ihtiyacım var ki daha nasıl anlatayımm .. Zaten gideceğim de belirsiz bişey bulursam gitmeye çalışcam .. Bulamazsamda bu eziyet işkence günlere kat ve kat yükle devam edeceğimm ..
Zaten faxlaşıyoruz hafta içi ama 2 tane A 4 kağıdını okumakla iş bitmiyo işte ne kadar zor billsen ..
O zaten gel demiyor .. çünkü biliyo uzak olduğunu ailemi gidemiyceğimi .. ama o da çk kötü durumda ben de çok kötü durumdayımm ... üzüntüden 10 kilo vermiş içerde ben ise her gece ağlıyorum .. ondan hiçbişiy beklemiyorum zaten o halde teselli de edemez ama benim onu onn da beni görmesinden büyük bi teselli olamaz ...
Düşünene 2.5 sene boyunca haftada 2 kere 3 kere buluştuğun gündüzleri hep mesajlaştığın geceleri ise uyumadan önce 2-3 saat telefonda konuştuğunn çok sevdiğinn gerçekten çok değer verdiğin ve aynı şeyleri de karşı taraftan hissettiğinn .. birsürü engele karşı beraber göğüs gerdiğin adam patt diye bianda yok oluyo haber alamıyosun sesini duyamıyosun yüzünü aylarca göremiyosunn nasıl bi psikolojide olurdunn ?

Akrabamız var aynı şehirde ama onun olduğu yer ile akrabanın olduğu ilçeler arasndada 2-3 saat falan var .. hem ne diycem akrabalara oraya gitsem ne diyip çkcam .. annemede asla anlatamam ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Az daha sabret... Yolda başına bir şey gelse bunu kimseye açıklayamazsın.Zor ama,gitme bence.

Son düzenleme:
Canım annenin nasıl bir yapısı var neye ne tepki verir nelere kızar ya da kızmaz bilemem ama yine de yerinde ben olsam oturur anneme bir bir olanları anlatırdım madem çok dolusun annenle dertleş. Ondan çözüm iste. Belki annen ikna olur seninle bile gelir başına bir iş gelmesindense... Ama yok anne faktörü asla olmaz dersen de bir kaç gün arkadaşında kalmak istediğini falan söyleyebilirsin ama yine de akıl kârı değil. En mantıklısı annenle konuşmak. Gitme dese bile anneler her şeyin iyisini düşünür, iyi olmasını ister.

Lütfen gitme diye ikna etmek yerine nasıl gidebilirim konusunda yardım edin .. Çünkü gitme denilmesini dinlemem .. Çünkü çok dik kafalıyım .. Kaafama takarsam kimseyi dinlemem .. Ailemi de dünyadaki bütün insanlar başıma üşüşüp sakın asla yapma dese dahi dinlemem :)
Bin ton insana rağmen okulumu bıraktımm ..
Bin ton insana rağmen sevgilimden vazgeçmedim ..
Daha yazmama gerek yok sanırım :)

Annem bu konuda ne kadar iyiyi isterse istesin onun bu konuda yapacağı herşey beni daha da dibe batırır o yüzden onunla bu konuda anlaşmamız ve hatta konuşmamız imkansızın da ötesinde bi durum :)

o zaman bak ben sana acıkca soylıyım burdakı kımse sana soyle yapta gıt boyle yapta gıt demez nedenmı?o yolda ya basına bısey gelırse ya sana bısey olursa bunun vebalını kımse ustune almak ıstemez azcık aklını basına topla ya

sen zaten gitmeyi kafana koymuşsun bizden aileme nasıl yalan söyliyebilirim diye mi yardım istiyosun anlamadım ki,bu konuda yardımım dokunmaz sanırım.Gitme demem ama Git te demem sen herşeyi göze almışsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…