- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
o zaman bak ben sana acıkca soylıyım burdakı kımse sana soyle yapta gıt boyle yapta gıt demez nedenmı?o yolda ya basına bısey gelırse ya sana bısey olursa bunun vebalını kımse ustune almak ıstemez azcık aklını basına topla ya
bu forumda benden inatçı ve benden daha dik kafalısını bulamazsn .. Veballe ne alakası var burdakiler dedi diye gidip ölcek miyim . ben kendi isteğimle gitcem herşeyin vebali benim üzerime .. Ne bahane bulsamda gitsem tek derdim bu .
Gece 2 de gideceğinize gündüz gitme imkanına bakın derim. Mutlaka aktarmalı gidebileceğiniz bir durum olabilir. Gündüz bir otobüs başka şehre gidiyor olabilir fakat bandırmadan geçebilir. onları bir araştırın derim. Mesela Çanakkale otobüsleri bandırmaya uğrar. Siz Çanakkaleye giden araçları bir araştırın, gündüz giden vardır. Varsa bileti o firmadan alırsınız, Bandırmada da inersiniz. Hangi şehirden bineceksiniz. Bir bakabilirim firmalara internetten isterseniz
cok alakası var ama senın ınatcı kafan almaz ışte
Nedense hiç bi yorumun yardıma dayalı değil illaha eleştiricen ..
her konuma yorum yazıyorsun 1 kerecik bile konuya odaklı yazmadın bi kerecik ya bi kerecik bile ..
Yorum yazmıyorum daha da ..
Annem bu konuda ne kadar iyiyi isterse istesin onun bu konuda yapacağı herşey beni daha da dibe batırır o yüzden onunla bu konuda anlaşmamız ve hatta konuşmamız imkansızın da ötesinde bi durum :)
yazmadım yazmıycam aklın basına gelırmı dıye bakıyorum ama yok ılle bıseylerı tecrube edıncemı akıllancan anlamıyorum ya yanı burda bu kadara ınsan yanlış bı tek sen dogru pes
O zaman sana sadece kendi doğruların kalıyor. Burada kimse seni yalana, yanlışa teşvik etmez sanmıyorum.
Yaşın kaç bilmiyorum ama küçük olduğu belli. Sevgilinin hapisten çıkmasına zaten 1 ay falan kalmış. Bunun için kendini zora sokma. Zaten sevgilin ne suç işlediyse hayatını zaten zora sokmuş. Bunları açık açık yazdım kusura bakma ama. Hapiste ne işi var suçu nedir.
Yaşın kaç bilmiyorum ama küçük olduğu belli. Sevgilinin hapisten çıkmasına zaten 1 ay falan kalmış. Bunun için kendini zora sokma. Zaten sevgilin ne suç işlediyse hayatını zaten zora sokmuş. Bunları açık açık yazdım kusura bakma ama. Hapiste ne işi var suçu nedir.
Bahane bulmaktan bahsetmiştim .. keyiften yalan söylemiyorum zaten mecburiyetten karşımda dertten anlayacak birileri olsaydı mecbur kalmazdım ..
Yeter gerçekten .. Yardım etmeyeceksen yorum da yazma o zaman .. Benim derdim bana yeter burda değerli zamanımı çalmazsan sevinirim .. Evet tek doğru benim herkes yanlış oldu mu ? Mutlu oldun mu duyunca ?
Konuya bak yazdığın yorumlara bak .. Uğraşamıyorum artık cidden yeter ya tamam ...
ya hadı bızı gectım kendı acından dusun ya kızın olsa ben bandırmaya cezaevıne gıdıyorum dese ve daha 18 yasında olsa sen nedersın ya of aman
O zaman sana sorayımm .. Sevgilinle buluşacaksın diyelim normal şartlar altında öylesine ya da sen değil herhangi birisi şuana kadar gizli gizli buluşup ama sonundada evlenen birini örnek alalım .. Gizli gizli buluşan kız ilerde çocuğum olsa böyle giderse iyi olmaz ama diye her seferinde dşünse .. Ortada severek isteyerek görüşerek evlenen çift kalmazdı ..
aynı sehırde gorusmekle farklı sehre gıtmek arasında daglar kadar fark var ya anlamıyomusun senın ıyılıgını dusunuyoruz burda
Zaten gideceğim belirsiz .. Sanki başka şehre gidince kerhaneye düşüyorum ya hey Allah'm öyle bi davranıyorsunuz ki ..
Hayır yani ne var başka şehirse başka şehir .. yalan yalandır sonuçta ..
Yoruldum cidden .. İyi geceler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?