- 9 Haziran 2014
- 1.815
- 1.117
- 333
- Konu Sahibi anabelmontero
-
ay imzana bittim benfilmlerde yanlışlıkla çarpıp yere düşen dosyaları toplama olayıda var yalnız bu kadar kendine yüklenme bence ve o kadarda bakışma milletle niyetlerini bilemezsin
fazla bakandan hayır gelmezIkisi de degilim vallaboyle ortasi bisey, ama cok uzaktan soyle 500 km uzaktan adriana limayi andirmisligim var : P
Aslinda seytan tuyum var dikkat ceken biriyim ama sadece bakiyolar pislikler
Yatakta resimleri vardi!!!! Kizin ustu giyinikti askilisi vardi cocugun ustunde bisey yoktuopusurken vardi bitane sonraa kizin fazla abartili acik sacik fotograflari vardi hayir ben de acigim ama onunki seydi ultra acik ne bilim abartmisti dekolteleri
Kadikoyde is yok haciYada kadikoy yapalim
Ciddiyim bak
BizDe milli olalim artik
sen böyle devam et bence kendini illede birilerine beğendirmekle uğraşma çünkü zaten farkediliyorsun ama işte demekki erkekler cesaretsiz senin gibi bir kız karşısında tutuluyorlar demekki
ay imzana bittim ben
kız konu sahibi fazla mı güzelsin fazla çirkin mi
bi fazlalığın var yani :)
fazla bakandan hayır gelmez
at şöyle bir roman havası bir göbekcik
unut gitsin...amannnn
alakasız olacak belki ama söylemezsem uyuyamamAy cok utandimyazi mi assam ustume korkmayin isirmam ben de sizdenim diye
Bence kurtulmussunuz. Neden mi? Daha bir yillik iliskisinde sevgilisini aldatiyorsa(bakmak da bir aldatmaktir) size hayli hayli aynisini yapar.Uzulmeye degmez.
alakasız olacak belki ama söylemezsem uyuyamam
nick in bana bir şarkı hatırlattı aslını bilmiyorum ama şöleydi şarkı chori chori amcamın oğli sidikli nuriiii
O teklif olayı hiç bitmiyo yaaa..
Sevgililik teklifi alsak üff kaç yıl oldu odun mu bu bi evlilik teklifi edemiyo ilişki ilerlemiyo diye sinir oluyosun..
Zor varlıklarız yaw
Ay o neeee sarkinin icine etmisler afedersiniz haha ilk defa duydum bunu
Sarki hint sarkisi çori çori hangorise nagayene : p salliyorum ama buna benzerdi cok alakasiz değil
Canım aslında sen biraz yanaşsan, ya da arkadaşlarından rica etsen etraflarında illa ki vardır sevgilisizlikten hayıflanan erkekler. Birçok kadın erkek çift arkadaş vasıtasıyla tanışıyor. :) Sen de az girişken ol.
dediğim gibi şarkının aslını bilmiyorum ama bunu duyduğumda küçüktümaklımda kalmış bi şekilde
Berbaer takilmamiz laxim demekki yavrum dha cok ilgi cekeriz hahahKadikoyde is yok haciaz takilmadim oralarda of ne yapiyoruz caresizligimize baksana
Olsun level level hersey keske bi o seviyeye gelebilsemde onu dert etsem vallagerçi oda kotu kiz olunca 25inden sonra evde kalmis muamelesi goruyosun ama erkekler rahat 40a kadar dururlar mazallah
Berbaer takilmamiz laxim demekki yavrum dha cok ilgi cekeriz hahah
Ya evde kalmış muamelesinden değil de parmağına tektaşı sıkıştırıversin istiyosun işte yeminle bu daha stresli valla..
Hani sevgili fln yokken zaten o beklentide olmuyor insan da uzun süre birlikte olupta erkekten bir adım gelmeyince..
Noluyoruz ya kardeş kardeş takılcaz heralde teklif yok adım yok...
Niyeyse evlilik yaklaşınca o zaman yapılır mantığındalar ama kadınlar istiyor işte istiyoruz üüfff
Ay canım ne olacak ya sor arkadaşlarına var mı sevgililerinin boşta erkek arkadaşları. Sonra çocuğa sosyal ağlardan bakarsın. İçine sinerse görüşürsünüz.Ay yok öyle de istemem ne öyle lahmacun ismarlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?