Bang bang !

Bence kurtulmussunuz. Neden mi? Daha bir yillik iliskisinde sevgilisini aldatiyorsa(bakmak da bir aldatmaktir) size hayli hayli aynisini yapar.Uzulmeye degmez.

filmlerde yanlışlıkla çarpıp yere düşen dosyaları toplama olayıda var yalnız bu kadar kendine yüklenme bence ve o kadarda bakışma milletle niyetlerini bilemezsin
ay imzana bittim ben
kız konu sahibi fazla mı güzelsin fazla çirkin mi
bi fazlalığın var yani :)
Ikisi de degilim valla boyle ortasi bisey, ama cok uzaktan soyle 500 km uzaktan adriana limayi andirmisligim var : P
Aslinda seytan tuyum var dikkat ceken biriyim ama sadece bakiyolar pislikler
fazla bakandan hayır gelmez
at şöyle bir roman havası bir göbekcik
unut gitsin...amannnn

sen böyle devam et bence kendini illede birilerine beğendirmekle uğraşma çünkü zaten farkediliyorsun ama işte demekki erkekler cesaretsiz senin gibi bir kız karşısında tutuluyorlar demekki

Ay cok utandim yazi mi assam ustume korkmayin isirmam ben de sizdenim diye

ay imzana bittim ben
kız konu sahibi fazla mı güzelsin fazla çirkin mi
bi fazlalığın var yani :)

fazla bakandan hayır gelmez
at şöyle bir roman havası bir göbekcik
unut gitsin...amannnn

Yapiyorum onu valla cidden super stres attiriyo hatta bazen okul tuvaletinde kimse yokken sıkılinca ordada gizli gizli oynuyorum, biri gorurse omur boyu evde kalirim sanirim

O teklif olayı hiç bitmiyo yaaa..
Sevgililik teklifi alsak üff kaç yıl oldu odun mu bu bi evlilik teklifi edemiyo ilişki ilerlemiyo diye sinir oluyosun..
Zor varlıklarız yaw

Bence kurtulmussunuz. Neden mi? Daha bir yillik iliskisinde sevgilisini aldatiyorsa(bakmak da bir aldatmaktir) size hayli hayli aynisini yapar.Uzulmeye degmez.

Benim de en cok uzuldugum o oldu biliyo musunuz, belki sevgilisiyle anlasamiycak bi gun ayrilicaklar belki benden hoslanacakti ilerde ama ben bunu hic unuymycam bencede bi aldatma bu, yanlis mi anladim acaba diyorum ama baska erkeklerden de suphelenebilirdim ondan suphelendim arkadaslarimda farketti ne biliyim..

alakasız olacak belki ama söylemezsem uyuyamam

nick in bana bir şarkı hatırlattı aslını bilmiyorum ama şöleydi şarkı chori chori amcamın oğli sidikli nuriiii

Ay o neeee sarkinin icine etmisler afedersiniz haha ilk defa duydum bunu
Sarki hint sarkisi çori çori hangorise nagayene : p salliyorum ama buna benzerdi cok alakasiz değil

O teklif olayı hiç bitmiyo yaaa..
Sevgililik teklifi alsak üff kaç yıl oldu odun mu bu bi evlilik teklifi edemiyo ilişki ilerlemiyo diye sinir oluyosun..
Zor varlıklarız yaw

Olsun level level hersey keske bi o seviyeye gelebilsemde onu dert etsem valla gerçi oda kotu kiz olunca 25inden sonra evde kalmis muamelesi goruyosun ama erkekler rahat 40a kadar dururlar mazallah

Ay o neeee sarkinin icine etmisler afedersiniz haha ilk defa duydum bunu
Sarki hint sarkisi çori çori hangorise nagayene : p salliyorum ama buna benzerdi cok alakasiz değil

dediğim gibi şarkının aslını bilmiyorum ama bunu duyduğumda küçüktüm aklımda kalmış bi şekilde

Ay yok öyle de istemem ne öyle lahmacun ismarlar gibi

Olsun level level hersey keske bi o seviyeye gelebilsemde onu dert etsem valla gerçi oda kotu kiz olunca 25inden sonra evde kalmis muamelesi goruyosun ama erkekler rahat 40a kadar dururlar mazallah

Ya evde kalmış muamelesinden değil de parmağına tektaşı sıkıştırıversin istiyosun işte yeminle bu daha stresli valla..
Hani sevgili fln yokken zaten o beklentide olmuyor insan da uzun süre birlikte olupta erkekten bir adım gelmeyince..
Noluyoruz ya kardeş kardeş takılcaz heralde teklif yok adım yok...
Niyeyse evlilik yaklaşınca o zaman yapılır mantığındalar ama kadınlar istiyor işte istiyoruz üüfff

Acaba ima mi etsen , ters teper mi hergun yaninda tektasimi kendim aldim sarkisini acsan, ne biliyim fadimenin düğünü falan takilsaniz, anlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…