Banka dökümlerinin gelmesi ve herşeyi ispatlamam

Ben de memurum ,eşe açıklama yazmak 22 yıldır aklıma gelmedi şükür
Ben yazıyorum. Dolandırıldığınızı başka türlü ispatlayamazsınız günü geldiğinde. Allah kimseyi şaşırtmasın. Burada kredisini ödediği evdeki hakkını alamayan kadın var. Eşeği sağlam kazığa bağlamak iyidir. Sizin eşiniz 5günlük evliyken kv ile gelip maaş kartınızı istememiş, maaşının çoğunu bilmediğiniz bir hesaba aktarıp benim param bitti deyip 3.günde sizin maaşınızı yemeye başlamıştır ki gerek duymamışsınızdır. Her evlilik sizinki gibi değil

Bilezikler damada takılmıyor ben bunları ispatladım zaten düğün fotoğraflarıyla

Profil fotoğrafınız da çok manidar olmuş ahaha umarım haklı çıkarsınız. Şeytandan beter bunlar. Durum kesinleşince güncelleyin lütfen güzel bir haberse içimiz soğur

Bir köpek eğitmeni varsa siteden bu mesajı anlamak için bana yardım edebilir mi

Ben daha bir yorum yapmadım da.. yapanlara saldırmanız hoş değil. Burada kadınlar konu hakkında elbette yorum yapacaklar. İlla hukuki yorum istiyorsanız avukatınızla görüşün.
Her yorum yapan da masum değil dikkat ederseniz. Yorumlar agresifleştikçe konu sahibi de agresif davranmaya başladı. Eğri oturup doğru konuşmak lazım

Evlenirken çok masraf yaptım diyorsunuz,silah zoruyla mı yaptınız?Erkegin yapması gereken masrafları siz yaparken ne oluyor? dememiş korkmadan nikâh kiymişsiniz.
Aslında adamın ne mal olduğu belliymiş ama siz görmek istememiş.3.aydan sonra gelen ayrılıktan ders almamış adamla cafe köşelerinde buluşmaya devam etmişsiniz Ofkeniz kendinize yonelmesin diye hırs yapmışsınız . Boşanıp güzel bir şekilde yeni bir hayat kurmak yerine kin, intikam diye debelenip duruyorsunuz.Herseyi gömüp gitmek yerine insanlara dert yanıyor,"ne çekmişsin?? ,çok haklısın" dediklerini duymak neyi gizliyor,neden hâlâ takdir edilmek, mağdur taraf olduğunuzu duymak ihtiyacı hissediyorsunuz????

Hakim bu durumu kanıt saydı mi ?

Ziynet eşyalarımı aldım. Kime takıldıysa onundur ibaresi şöyle yani erkek tarafının taktığı çeyrekler falan onların evet ama bilezik kadına takılıyor , bunları bilirkişiler bilir her durum kendi içinde özel değerlendirilir

Bu altın meselesi edinilmiş ortak mal sayılsa daha iyi olur..yoksa sana ,bana takıldı diye gelin damat birbirlerini yerler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…