- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi mordolunay
-
sen bıde onun geleceğine bak kul hakkını yedığı için bu ondan çıkar elbet hayrını görmez o aldığı paranın.binlerce yoksulun,mazlumun hakkına girdi.
canım birde işsiz olduğun için boş zamanın fazla oluyor insan ister istemez gereksiz insanları kafasına takıyor sende öyle olmuşsun. bende gün içinde bu tür şeylerle karşılaşıyorum iş arkadaşlarımdan bazıları gereksiz yere huzurumu kaçırmaya çalışıyor öyle kişilere prim vermemeye çalış niyetini anladın mı sen onun sinirini boz .yazılı sınavını geçtim zaten mülakattan bahsediyorum ama sanırım yukarda belirtmedim.
yahu ben o kadar masraf yaptım ki benim gibi binlercesi var.ama neden ençok hakedenler alınmaz yaa neden kul hakkına girilir.
İnsan utanır bari en azından, haklısınız.
canım birde işsiz olduğun için boş zamanın fazla oluyor insan ister istemez gereksiz insanları kafasına takıyor sende öyle olmuşsun. bende gün içinde bu tür şeylerle karşılaşıyorum iş arkadaşlarımdan bazıları gereksiz yere huzurumu kaçırmaya çalışıyor öyle kişilere prim vermemeye çalış niyetini anladın mı sen onun sinirini boz .
canım bence arkadaşın iyi niyetli biri değil yine tabi sen bilirsin.kaç yılllık hukukum olanda bir arkadaş yani acaba diyorum herşeyi ben mi yanlış anlıyorum ama bu kadar da yanlış anlaşılma olamazki
tamam kazandın.tamam topille kazandın.ama bana niye yanıma ne alayım diye soruyorsun niye uçak bileti saatinden kalacağın otelden bahsediyorsunki!
ben sorarsam söyle ama sormuyorsam rahat bırak bi huzur verde üzüntümü yaşayayım..
he birde sorsan okadar isteksizki bu iş için."girince istifanı verirsin yerine girecek binlercesi var" deyince de "tazminatımı ödersen çıkarım" dedi yüzsüz arsız!
canım bence arkadaşın iyi niyetli biri değil yine tabi sen bilirsin.
ayıp olmazsa birşey sorabilirmiyim? tabi cevaplamayabilirsinizde...
sevgilim bankacı demişsiniz acaba yedeğe kalanların akibeti ne olur diye sorabilirmisiniz?inanın hiçbir fikrim yok bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor
Yedekler mutlaka yerleşecek. Ama en son alimda son yedek 7 ay gibi bir sure beklemiş. Yani belli tarih yok ve uzun bir süreç oluyor
Sordum şimdi. Bankadan bankaya değişiyormuş ama kimi bankalar belli bir süre içerisinde (2 yıl gibi) sıraya göre çağırıyormuş.ayıp olmazsa birşey sorabilirmiyim? tabi cevaplamayabilirsinizde...
sevgilim bankacı demişsiniz acaba yedeğe kalanların akibeti ne olur diye sorabilirmisiniz?inanın hiçbir fikrim yok bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor
kesin yerleşiyorlar mı peki?
bu sene o kadar çok başvuru yapılmışki banka ve çalışanları açıklama yapmaktan çekiniyorlar
Sordum şimdi. Bankadan bankaya değişiyormuş ama kimi bankalar belli bir süre içerisinde (2 yıl gibi) sıraya göre çağırıyormuş.
Yerleşiyorlar çünkü bu sinavlari yedeklerini tamamlamadan acmiyorlar. Önce yedekleri arayip cagriyorlar kalan acik için sinav aciyorlar.
Ama burcutk nin da dedigi gibi bir kaç yil alabilir.
kaliteli bankalar torpilsiz alıyor.....umarım onlardan birine gireriz...ben de başvuru yaptım inşallah sınavı kazanır ve girerim...
öyle bir vaziyete getiriyorlar ki insanı umudumu bile alacaklar elimden ki ondan da pek birşey kalmadı zaten
sakinn oyle dusunme..arkadasin yaptigida tamterbiyesizlik..az edep yahu
Hayalin olmayabilir belki ama aklıma bu replik geldi.
Türkiye'de hayat böyle işte.
banada aynilarini demislerdi hatta cumle ayni:) gerci kazanamamistim orasi ayri da.sadece o değilki ama başka bir bankanın sınavına girdim ama onda yazılıyı kazanamadım ve eskiden o bankanın müdürü olan komşumuz bana boşver zaten girecekler 1ay önceden belirleniyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?