- 15 Eylül 2009
- 503
- 28
- 118
- Konu Sahibi mordolunay
-
Size 2 hafta önce şahit olduğum şeyi anlatayım cafede oturuyoruz arkamizda kizlar var ve kutlamaya gelmişler aralarından biri banka sinavini kazanmiş. Torpili yapan kişiyi arayip sayenizde oldu kaxandim çok çalışacağım yüzünüzü kara çıkartmayacağım diyordu..
bankanın avukatları öyle sağlamki maaşallah
hukuki yoldan hakkımı aramaya kalksam bana tazminat davası bile açarlar
hem banka yazılı sınav yapıyor ve yazılı sınavı kazandım ama mülakattan sonrasında bana yedesiniz dediler ve mülakat kısmı tam bir muamma işin içine sözlü mülakat girince orda bir durcan!
he ben durmadım tabi bir umut dedim gittim.napim yani bu işsizlikte geri çeviremezdimki.ama sonuç gene hüsran!
Seni çok iyi anlıyorum sinir olmamaya calış nasipten ötesi yok. Ben 6 banka sınavını kazanmış mülakatlarda sıfır refaransım olduğu için elendim ve banka defterini kapadım benden sonra mezun olan birkac tanıdığın kızı özel bankaların en iyisi olan bankalarda sınav mülakat egitim 2 hafta içinde işe basladı bizde 2 ay sonuç acıklansın diye bekleyelim
Muhtemelem..muhtemelen beni yedeğe alan bankadan bahsediyorsunuz çünkü 2hafta önce açıklandı sonuçlar.
ne diyimki eğer gerçekten ihtiyacı varsa hayırlı uğurlu olsun!
Aynen ömrüm beklemekle gecti onlar formaliteden sınav mülakat hooop iş bası bide ban gelip senn hala olmadımı diyorlar artık takmıyorum cünkü çok yıprandım gercekten istedigim bir sektördü ama olmayınca olmuyor banka torpilsiz alımı yok denecek kadar azyazılı sınav sonucu için 1 ay mülakat sonucu için de 1buçuk ay bekledim!
herkes pes etme diyor daha yeni başladın diyor.ama ben asıl çevremden bu duyduklarıma kızıyorum.
isyanım bunlara işte.
ne oluyosa mülakatta oluyo zaten...elden ele dolasan isimler seciliyo.sende kek gibi kalıyosun..üzüldüm gercekten..kendimde aklıma geldi tabi..
inşallah yedek klübesinden bi an önce cıkar sahada ilk 11 dee olursun :)
allah hakkında hayırlısını versin
Aynen ömrüm beklemekle gecti onlar formaliteden sınav mülakat hooop iş bası bide ban gelip senn hala olmadımı diyorlar artık takmıyorum cünkü çok yıprandım gercekten istedigim bir sektördü ama olmayınca olmuyor banka torpilsiz alımı yok denecek kadar az
adliye sınavları bak "adalet" bakanlığının yaptığı sınavdan bahsediyorum onda bile hakimin oturduğu binanın kapıcısının kızı! alınıyorsa diyecek pek bir şeyde yoktur aslında...kısmen yani yarısı diyelim
adliye sınavları bak "adalet" bakanlığının yaptığı sınavdan bahsediyorum onda bile hakimin oturduğu binanın kapıcısının kızı! alınıyorsa diyecek pek bir şeyde yoktur aslında...
vardır tabi vardır da devletin sınavlarıyla zor baya meşakatli. yıllarca göz nuru döküp anca kpss kazancazda falanda filan.oooo adliye sınavlarıyla alakalı neler var neler
bu ülkede haram lokma yemek istemeyene yada yandaş olmayana ekmek yok heralde
Mülakata girebildiğine göre en az sizin kadar puan almıl demek ki çok düşük not alsa yapamazlar torpil çalışmış demek hem torpik yaptıran biri hele ki kazanamayan arkadaşına torpille girdim demez daha çok çalışsaydınız yüksek puan alır girerdiniz kaç arkadaşım torpilsiz hiç kimsesinin olmadığı şehirlerde bankacı oldular sizin de tanıdığınız olsa bunu mutlaka kullanırdınız malesef işler böyle ikinüzde mülakata hak kazanıp siz hakettiğiniz halde alınmasaydınıztamam ama si mülakata çağrılmamışsınız bile o olmasa o kadar kişi içinden sizi mi çağuracaklardı.onun yüzünden olan birşey yok.
vardır tabi vardır da devletin sınavlarıyla zor baya meşakatli. yıllarca göz nuru döküp anca kpss kazancazda falanda filan.
Bence torpiliniz olmaması hayrınıza. Torpille işe girerek başkasının Hakkını yemiş olacaz, bu haram parayı bi kere de değil Ömrümüz boyunca yiyeceğiz, çocuğumuza haram yedirmiş olacazayrıca torpil yapan kişiye gebe kalmış olacaz. Tabi herkesin tercihi hayat Şartları kimseyi yargılamıyorum bunları düşünüp bir nebze rahatlarsınız diye yazdım.
Eminim çabalayarak kendi emeğinle bir yerlere geleceksin ama tabi biraz zaman, yıpratıcı günler. Seni çok ii Anlıyorum aynı dertten muzdarip Olduğum için.torpilim olsun demiyorum zaten ama torpilim yok diye de neden işsiz kalayımki heryere torpili soktular
adam hastanede daha erken muayene olmak için bile sekreter tanıdığını devreye sokuyor yani ne var 1saat beklesen
Eminim çabalayarak kendi emeğinle bir yerlere geleceksin ama tabi biraz zaman, yıpratıcı günler. Seni çok ii Anlıyorum aynı dertten muzdarip Olduğum için.
Aynen :)ne diyelim kaderortağı mı
Aynen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?