banka ve torpil!!!

alanım iktisat yani tam bankaya uygunum

gerrçi yoldan geçen kediye sorsak bende açıktan okuyorum iktisat diyecek

Bir kere torpilsiz yapılamayacak iş yoktur ikincisi benim yaşadığim yerde bankalarda çalışanlar çoğunlukla zenginlerin kafası çalişmayan lise mezunu kizları. Aci ama gerçek...

Bir kere torpilsiz yapılamayacak iş yoktur ikincisi benim yaşadığim yerde bankalarda çalışanlar çoğunlukla zenginlerin kafası çalişmayan lise mezunu kizları. Aci ama gerçek...

girdiğim banka sınavında lise mezunu için kadro açmamıştıki ama diğer sınavını kazanamadığım bankanın öyle bir kadrosu var

gerçekler hep acı ki zaten

yok canim ya ne yalani oyle demek istemedim bilakis tamami dogru demek istedim

yok yok bende yalan olduğunu ima ettin demedim zaten sadece paylaşmak istedim

yazık günah yaa gerçekten birde para verdim sınavına girmek için el insaf yaa 50 lira az para mı

slm, benimde en yakın ardasım defalarca torpille bankaya girmeye calıştı olmadı.tam 3 yıl ugrastı.umudunu kaybettiği anda torpilsiz bi şekilde işe girdi.
onca emeğin onca umudun çöpe atıldığı tek sektör bu olsa.
malesef heryer aynı.
umarım emeğinin ve umudunun karsılığını en kısa zamanda alırsın..
tüh ya,,bi de nispet yapar gibi aramıs..haspam ya.ne kötü niyetli insanlar var.

Ben nasip olduğuna inanıyorum. Torpilim var aslında ama kullanmayı zerrei miskal istemiyorum
Arkadaşım torpilsiz girdi mülakatta elendi. Torpil buldu arabasını satacaktı bu seferde sınavı kazanamadı
Garip yani ne diyim
Allah helal lokma nasip etsin

yani torpilim olsa ben bir kere söylemeye utanırım ama millet gururla bahsediyor nasıl bir mantıksa bu

işte her yerin aynı olmasından dolayı karamsarlığa kapılmış bir durumdayım ya.banka birde kazanamadınız demiyor yedeksiniz diyor bana ama ne zaman alacak çağıracak belli değil.

elimi kolumu bağlıyor resmen.

amin inşallah...

evet babamda öyle diyor nasipse önünde hiçbirşey duramaz diye ama insan üzülmeden edemiyor

ozaman neden bana yedeksiniz diyor bunlar neden hala bir elde tutma çabası.madem öyle kazanamadınız de ikimizde kurtulalım
Size 2 hafta önce şahit olduğum şeyi anlatayım cafede oturuyoruz arkamizda kizlar var ve kutlamaya gelmişler aralarından biri banka sinavini kazanmiş. Torpili yapan kişiyi arayip sayenizde oldu kaxandim çok çalışacağım yüzünüzü kara çıkartmayacağım diyordu..

aslında bu durumların hukuki boyuta tasınması bi dilekçeye bakar, fakat biz türk insanları bu torpil olaylarını o kadar normal olarak benimsemiş durumdayız ki şaka gibi..
agzını actıgında konusmayı bilmeyen insanlar ( kimseyi küçümsemiyorum yanlıs anlasılmasın ) o kadar sacmasapan yerlerde üst düzey yada önemli pozisyonlardalarki...
allah gercekten herkese hak ettiğini versin demekten baska bişe gelmiyo elimden..

dediğim gibi işte: bu durum günlük hayatta nefes alıp vermemiz gibi a_normalce normalleşmiş artık..

bankanın avukatları öyle sağlamki maaşallah

hukuki yoldan hakkımı aramaya kalksam bana tazminat davası bile açarlar

hem banka yazılı sınav yapıyor ve yazılı sınavı kazandım ama mülakattan sonrasında bana yedesiniz dediler ve mülakat kısmı tam bir muamma işin içine sözlü mülakat girince orda bir durcan!

he ben durmadım tabi bir umut dedim gittim.napim yani bu işsizlikte geri çeviremezdimki.ama sonuç gene hüsran!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…