Bende bankacı olma yolunda ilerliyorum. Stajda yaptım bankada. Şube gerçekten kötü be canım. Eğer şubeci olmayı düşünüyorsan.
Ama genel müdürlüklerin çalışma şartları daha iyi. Maaşları da tabi. Çok şikayet eden var ama maaş açısından falan iyi olduğunu düşünüyorum. (Şubede çalışmayı düşünmüyorum ben )
ibbff mezunuyum ve bi şirkette muhasebe sorumlusuyum 3 yıldır ve kime desem aaaa sen 4 yıl oku muhasebecilik mi yapıosun diyip acır gibi bakiyor..
okul arkadaşlarımın yüzde 60 70i bankacı oldu onlara çok özeniyorum çok havalılar gerçekten.. bende taktım kafama bankacı olucam diye ziraatin sınavına hazırlanıyorum az kaldı sınava
fakat bugün biraz nete araştırayım dedim içim karardı neler neler yazmışlar bankacılık hakkında bütün bankacılar mı mutusuzdur :: (((
bankacı olanınız varmı gerçekten dünyanın en kötü mesleğimi bu
ben yine muhasebeci olmaya devam mı etsem 1000 tl maaşla ama aklım heeep bankacılıkta
Görümcem bankacı. 8-9 geliş saati. Sürekli bir çalışma, koşturmaca...Maaşı iyi ama zamanı yok.
Zaten işimden çok memnunum diyen kaç kişi vardır ki?
Misal sabahtan akşama kadar oturacağım bir işe de verseler "kendimi geliştiremiyorum" diye şikayet ederim :)
ibbff mezunuyum ve bi şirkette muhasebe sorumlusuyum 3 yıldır ve kime desem aaaa sen 4 yıl oku muhasebecilik mi yapıosun diyip acır gibi bakiyor..
okul arkadaşlarımın yüzde 60 70i bankacı oldu onlara çok özeniyorum çok havalılar gerçekten.. bende taktım kafama bankacı olucam diye ziraatin sınavına hazırlanıyorum az kaldı sınava
fakat bugün biraz nete araştırayım dedim içim karardı neler neler yazmışlar bankacılık hakkında bütün bankacılar mı mutusuzdur :: (((
ben yine muhasebeci olmaya devam mı etsem 1000 tl maaşla ama aklım heeep bankacılıkta
genel müdürlükte çalışmak için ne yapmak nasıl bi yol izlemek gerekiyor
iibf yazıcaktım(ibbff ? rice etsem bunu açılımını yazarmısınız) idrak edemedim şuan
Ayrıca 1.000-tl maaş 4 yıllık ünv. bitirmiş birine çok az değilmi?
Kariyer nette cv oluştur. Bankacılık alanındaki iş ilanları genellikle şube yada genel müdürlük diye belirtir. Uzman yardımcılığı, müfettiş yardımcılığı gibi çeşitli pozisyonlar var, onları da araştır. Müfettiş şube denetimine gider, uzman yardımcısı ya şube de ya da genel müdürlükte çalışır. Ama genel müdürlükte işe girmek zordur bilgin olsun.
evet maaaşım geçenlerde az zam istedim ve bana benim yerimde bu maaşla çalışmak isteyecek onlarca ticaret lisesi mezunu bayan bulabilirmiş... patron öyle dedi böyle bi şirkette iş bulması zormuş bu devirde
Çağrı merkezi genel müdürlüğe kapağı atmanın en kolay yolu.genel müdürlükte çalışmak için ne yapmak nasıl bi yol izlemek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?