bankayla kafayı bozdum

ben bankacıyım zıraate gırersen ıyı ama ozel banka subelerı calışma sartları cok kotu.garantı bır iş te değil ayrıca hedeflerin tutmadımı 10 yıllıkta olsan kapı önüne koyarlar adamı.hıh işte tam da senın dediğin gibi o havalı sıfatı için o maaşa o çileyi çekiyor çogu bankacı
genel mudurluk ıyıdır ama,cıkış saati hedefi vs her şeyi daha iyi,genel mudurlukten kastım çağrı merkezi değil.

hı hııı .ok havalıdırlar, gir de gör bankanın kaç bucak olduğunu:)

hayatımda 2 pişmanlığım var bunlardan birincisi bankaya girmekti, banka ve sonrası işim hiç rast gitmedi zaten...

seven seviyordur da yüzde 1 , yüzde 99 nefret ediyor.

muhasebeyi küçümseyen de var yere göge sığdıramayan da ama bankacılık daha zor

Bir sure bankada calismis biri olarak subelerden uzak durmani tavsiye ederim. Cunku haftaici plan yapamaz hala geliyorsun. Ozellikle operasyon kismindan ise baslayacaksan. Ozel bankalarda aylik hedefler var uzerinde bir is baskisi oluyor. Yil sonunda gece 12-1 e kadar calisiyorsun. Ama genel merkezler daha rahat ve maas olarak daha iyi. Allah kolaylik versn

1000 tl az değilmi diyenler malesef iş bulmakta şansa bağlı.Artık o kadar çok mezun varki bu rakam normal.
Arkadaşımızın moralini bozmayalim.

1000 tl az olabilir belki ama o maaşı işi bile bulamayanlar var şükretmeli.Bende bankacılık okudum 4 yıllık hala işsiz geziyorum.1 senem kpss geçti o olmadı iki tane banka sınavına girdim onlarda olmadı.Napmalı bilmiyorum bankada çalışanlara bakıyorum onlarda çok zor banka filan diyorlar .Bazen hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…