Seninle bu konuyu tartisacak degilim evet bnm bir sorunum var ama muhattabi sen degilsin o yuzden bosuna cenemizi yormayalimAyip ettinçünkü bu siteyi kuran kişidir Kazen. Adam hakli, zaten banli olan üyeyi tekrar nasıl banlasin ki?
Seninle bu konuyu tartisacak degilim evet bnm bir sorunum var ama muhattabi sen degilsin o yuzden bosuna cenemizi yormayalim
Seninle bu konuyu tartisacak degilim evet bnm bir sorunum var ama muhattabi sen degilsin o yuzden bosuna cenemizi yormayalim
he valla hakkını savunma suçlu olursun sonra.Artik herkes bnm uzerimden gunah cikarmaya baslar hadi cunki hakkimi savundm
Ben de az önce onu düşündüm novell in de başı yanacak diye:)) Önceki konularını bilmiyorum ama şurada kimseyle atışmadın sana ceza vermezler herhaldekonuyu ben açtım ama tartışanlar başkaları, bundan da banlanmam inşallah.
Istersen gobek atarak izle cicim bnm icin sikinti yokHadi bakalım, gelismeleri elimde patlamis misirimla izliyorum...
Başka bir yol bilmiyoruz sanırım o yüzden. Hakkımızı savunmayı hakaret etmek olarak algılıyoruz.neden düşüncelerimizi karşıdakine hakaret etmeden ve rencide etmeden yazamıyoruz ki.
inşallah, adım çıkmış dokuza inmez sekize, yermiyim yerim.Ben de az önce onu düşündüm novell in de başı yanacak diye:)) Önceki konularını bilmiyorum ama şurada kimseyle atışmadın sana ceza vermezler herhalde
Size ne dusundugunuzu sordugumu hatirlamiyorum ?Verdiğiniz cevaplardan sonra sizin de boşuna banlanmadığınızı düşünüyorum.
Size tepki veren üyeler haklıymış.
Ay niye beee. Naptım abla ben?Durun siz kardessiniz !!
Bu kardeslik mevzusu da icimde kaldi.
Ben o mudurun irkci karisiyla kardes degiliiiiiiimmm !!
Ogrendim fisekci oymus. O Sephora85 sen cok feraset sahibi bir kardessin. 31 yasinda ablan olarak soyluyorum bunu.
evet şu yancılar, konuşma bi başkası ile ama bi bakmışın konuşma ile alakası olmayan hooppp yandan çıkıyo, noluyoz diyosun. onlara ne ise, diyorum ya acayip kulis var.Size ne dusundugunuzu sordugumu hatirlamiyorum ?
Size ne dusundugunuzu sordugumu hatirlamiyorum ?
iyi bir şey iyi:)Ay niye beee. Naptım abla ben?
Takip edebildiğim kadarıyla sorunlarını mağdur edebiyatı yapmadan paylaşıyorsun.banlana banlana bi hal oldum arkadaşlar, yazdığım msjlarda da bişey yok, saygısız bişey yazdığım da yok, nerde düşünce özgürlüğü burda bile yok. şimdi bu yazımdan dolayı da banlarsınız beni ama, içimde kalmasın dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?