Banyo görgüsüzleri!

Valla herkes evinde yıkansın.
Mantarı var bilmem nesi var. İstemem.
Direkt söyleyin öyle saçma şey mi olur.

Insanlar yatili kaliyorsa tabiiki yikanacak.
Hem yatili misafir kabul edip hem de banyolarina laf etmenin anlami nedir?

Ek olarak ebeveyn banyonuzun kullanilmasindan şikayetci olmaya hakkiniz yok, diger banyoyu bilinçli olarak arızalandirmişsiniz. Ee napsın insanlar?

Insallah sizin gibi bi yakınım yoktur, irite oldum resmen. Ne bu oyun plan Allah aşkina?

Keşke senin evine sürekli gelip her seferinde sana sormadan laps diye yatak odana girip duşlarını alıp banyoyu ıslak ve saçlı bırakıp havlunu da yatağa atsalar
Bu nasıl bi üslupsuzluk? Sıkışınca hemen bedduaya bağlamışsınız.
Ek olarak insanlarin odaniza girmesini istemiyordunuz madem mevcut banyoyu niye bozdunuz? İnsanlar sizi fazla dikkate almiyor anlaşilan havluyu bile yataginiza biraktiklarina göre.

@AcikYesil bedduayı yemişsiniz bu arada

Turkle yabancıyla ilgisi yok. Anlayışla ilgisi var. 3 yıllık evliyim eşimin ailesiyle aramızda 11 12 saat var ama gelipte evimde 1 kez yıkanmamislardir.

Turkle yabancıyla ilgisi yok. Anlayışla ilgisi var. 3 yıllık evliyim eşimin ailesiyle aramızda 11 12 saat var ama gelipte evimde 1 kez yıkanmamislardir.
canim anlayistan ziyade gorguyle alakali.. ben de ailemden uzakta yasiyorum ama ailem ne zirt birt gelir ne de gelince dusa girmek ister.. ben zor ikna ederim dusa girin diye..

Nedir bu ailedeki banyo fetişi

Bir de neden ebeveyn banyonuzu kullanıyorlar, normal banyonuz yok mu? En iyi ihtimalle bir daha ki sefere ebeveyn banyonuzun müsait olmadığını belirtin de bari öbür banyoda yıkansınlar.

Yuhh bence baya kabalarmış... 10 saatlik yolculuk yaptık misafirliğe gittik 3-4 gün kaldık... misafir olarak kaldığımız ev sahibi kaç defa banyo yapın, duş alın diye ısrar etti de ben çekindim yine de yapmadım. Başkasının evi, başkasının banyosu diye.

Milletteki rahatlığa bak... Bence eşinizin eşyalarını falan bebeğinizin eşyalarını banyonuza koyun geldiklerin, yıkanmış eşyaları oraya asın. Müsait değil şu an deyin. Eşiniz tersleyemiyor siz tersleyin.

canim anlayistan ziyade gorguyle alakali.. ben de ailemden uzakta yasiyorum ama ailem ne zirt birt gelir ne de gelince dusa girmek ister.. ben zor ikna ederim dusa girin diye..
Aynen özel alan olduğunu düşünürler. Tuvalete bile ısrar etmeme rağmen misafir tuvaletine girerler kendi ailem dahil.

inşallah yazınız gerçek değildir diyerek okudum ama gerçek.

bir insan düşünün akrabalarının ancak arkalarından forum sitesinde sallayabiliyor, arkadaş olsa anlarım bir nebze. evine misafir alıyor bir de. bir insanın yüzüne söyleyemediğini arkasından başkalarına dedikodu yaparak çözüme ulaştırmaktır bu. banyo bozmak nedir ya banyo nasıl bozulur çok merak ettim: d

hala aaa banyonu nasıl kullanır misafir o diyen var. allah allah misafirperver türk insanına bak. banyo kıskanmış resmen, madem sevmiyorsun bu kadar işim var de alma evine.
zaten abarttığını düşünüyorum yok havluyu yatağa atmış da, yatak odasına laaap diye dalmış da, saç bırakmış da : )
e bunları yaparken sen napıyordun? forumda başlık açıyordum : (

yanlış anlamayın ama kokmadınız mı? o kadar ısrar etmelerinin sebebi koku almış olmaları olabilir mi? ben olsam öyle yapardım çünkü

Açıkçası kendini bilen bir insan zaten ebeveyn banyosunda yıkanmaz. Normal banyo da da yıkanmaz çünkü evin zaten yakın.

Ama kendini bilmeyen insanlardan bahsediyorsak ve eşinde bu kadar verdiğin tepkiye karşılık tepkisiz kalıyorsa, kendini bu kadar yıpratma. Sen dua et evine yerleşmemişler.

10 saat yolculuk zaten banyo yapmak için yeterli bir sebepken üzerine bir de üç dört gün kalıp banyo yapmamak daha garip degil mi i?

yanlış anlamayın ama kokmadınız mı? o kadar ısrar etmelerinin sebebi koku almış olmaları olabilir mi? ben olsam öyle yapardım çünkü
10 saat yolculuk zaten banyo yapmak için yeterli bir sebepken üzerine bir de üç dört gün kalıp banyo yapmamak daha garip degil mi i?

Lafı ağzımdan aldınız.

Zaten 10 saatlik yolculuk sonunda evinde 3-4 gün kalabildiğim kişinin evinde banyo da yapabilirim. Mümkünse ortak banyoda hiç bir yeri kirletmeden ve sonunda temiz bırakarak duşumu alırım.

Aynı şehirde kalmaya gelinmez, gelinse de kafasına reçel bal dökülmediği sürece duş alınmaz bence. Hele yatak odasına fütursuzca girilmez.

Böyle düşünenleri misafirperver olmamakla eleştirmişsiniz ama ben kendi ev sahipliğimden memnunum, evime gelenler de memnun

valla yazık kızı banlatmışız çok üzüldüm
2 saat de uzun yol olmuş ya
ben silivrideki halamlara bayram ziyaretinde gittiğimde yıkanayım bari
zira yol uzun artık nasıl bir pislikse kadının akrabalarındaki 2 saatlik yolda leş gibi oluyorlar...
hem de habersiz geliyorlar, kadın istemediği halde.

benim bildiğim insan misafirleğe gitmeden önce yıkanır misafirlikte yıkanmaz.

Çok saçma ya 3yıllık evliyim kimse banyo ma girmedi henüz SAKİN işiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…