- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Alkış emojisiBanyo paspaslarini kıyafetlerinizle birlikte yıkadıgınızı bilseler emin olun aynı seyi düşünmezler.
El havluları kirleniyor mu kiEl havluları da elimizi yıkayınca kullanılıyor ama nasıl kirleniyor ?
Şaka bir yana ben de bilmiyorum ama hassasım o konuda.Hepsi ayrı
Ay yapan yapsın..herkes kendi pisliğine baksın hiç de umurumda olmaz..evde iki kişiyiz zaten banyomu bizden başka kullanan birisi de yok..ki sürekli paspas değişimi yaptığım için pis olduğunu düşünmüyorum..ki zaten iki paspasim beyaz..ozon döküp yıkıyorum beyaz kalsın diye mikrobu varsada ölüyordur zaten
10 senedir banyo paspası ve kıyafet bir arada yıkamadim. Yıkanmaz mantık dışıHerkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Hiç canınızı sıkmayın. Düşünememiş olabilirsiniz. Bazı insanlar çamaşır yıkamasına daha takıntılıdır kişiden kişiye değişir. Siz yinede ayrı yıkayın pek hijyenik olmuyor hem ayak basıyoruz hemde tuvalet pisliği bulaşmış olabilir. Çamaşır az ise kısa programda yıkayın paspaslarınızı. Bir paspas için canınızı sıkmanıza değmez. Kıyafetlerini bir daha yıkadığında aslında sorun çözülür ama annenizin bileceği iş tabiki.Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Abi gece gece sorgulattı bu konu beni.El havluları kirleniyor mu kiBen ıslak kaldığında bakteri üretir diye yıkıyorum sıklıkla, kirlendiğini düşünmemiştim
Ben yorum yapabilecek bilgide ve titizlikte değilim, bana sormayınAbi gece gece sorgulattı bu konu beni.
Kirlenmiyor mu?O zaman niye yıkıyoruz?
(Kirden kastım o)
Kendini titiz sanan kimsenin gerçekte titiz olmadığına bir kere daha emin oldumBende pismişimoysa kendimi titiz sanardim
Neden banyoda sigara içiyorsunuz? Eğer binada yaşıyorsanız o havalandırma dan bütün binaya sigara kokusu yayılıyor. Bizim binada da biri öyle yapıyor öyle canım sıkılıyor ki. Kim olduğunu da bilmiuorum ki gidip söyleyeyim ama çok üzülüyorum. Evimi temizliyorum miss gibi oluyor sonra berbat bir sigara kokusuBen ayrı yıkıyorum çünkü banyoda sigara içiliyor, rengi kararıyor bazen kül oluyor, ıslak yere denk geliyor falan onlarla başka çamaşırları atmıyorum genelde.
Ama ben iç çamaşırlarını da normal çamaşırlarla yıkıyorum mesela. Bunu iğrenç bulanlar da var. Sonuçta balık yaptığımız tavayı da kek yaptığımız borcamı da aynı makineye atıyoruz yıkandığı sürece bana problem gelmiyor, aynı mantıkBen de pisim, olur öyle. İstemiyorsa kendi ayrı yıkasın madem
Asıl seninle konuşmak lazım gibi geldi deeeewwBen yorum yapabilecek bilgide ve titizlikte değilim, bana sormayın
Vah vahTek ben değil cevremdeki çoğu insan da titiz olduğumu söyler..
Kışın eşim içiyor maalesef, evin içinde içilmiyor kedide astım olduğu için, Ankara'nın kışı kıç dondurduğu için balkonda da içmek istemiyor. Söylüyorum üst katlara çıkar havalandırmadan diye ama başka çözüm bulamadıkNeden banyoda sigara içiyorsunuz? Eğer binada yaşıyorsanız o havalandırma dan bütün binaya sigara kokusu yayılıyor. Bizim binada da biri öyle yapıyor öyle canım sıkılıyor ki. Kim olduğunu da bilmiuorum ki gidip söyleyeyim ama çok üzülüyorum. Evimi temizliyorum miss gibi oluyor sonra berbat bir sigara kokusu
Aman ozon döküp yıkamiyorsunuz diye çatlamayın yahiç işte bende konuşuyorum boşa
Sen bilirsin tabiki
Anne anneBirlikte atmam, banyo paspası ve ayak havlularını birlikte atarım genelde. Ama kv tepkisi aşırı olmuş, saçmalamış biraz.
Islak nemli bir ortam ve çıplak ayakla basılan bir şey yerde serili duruyor. Kıyafetlerimizi yere sermiyoruz sonuçta.Kızlar banyo paspasına sadece su damlamıyor mu siz bu paspastan niye bu kadar korkuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?