Banyo sıkıntısı.

emma_stone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
171
78
123
Kızlar merhaba, Hem eşimin hemde benim ailem bizden farklı bir ilde yaşıyorlar. Hepside sahil kesiminde. Onlara gittiğimizde ben biraz rahatsızlık duyuyorum. İnsan ilişkiye girmek istiyor ancak ailenin yanında sürekli duş alma durumu beni çok utandırıyor. İnsanlar sizin ilişkiye girdiğinizi anlıyor sizlerde böyle takıntı var mı? Birde o gibi yerlerde ben korunmama rağmen eşimin prezervatif kullanmasını istiyorum. Pek rahat olamıyorsunuz oralarda przervatif daha temiz oluyor. Hatta böyle bir çok utanç verici bir anım var. Annemlere ilk geldiğimiz gece ilişkiye girmiştik hatta eşime 2 kez yapalım bir kaç gün yapmayalım ben sürekli banyo almak istemiyorum. Eşimde yaptıktan sonra prezervatiflerin ağzını bağlayıp yorgunum yarın atarım diye yatağın altına koymuş. Benim zaten haberim yok oda unutmuş annem temizlik yaparken beni çağırdı. Annem pis pis gülüyor kızım yatağın altındaki sizin galiba çöpe at onu diye. Resmen kıpkırmızı oldum. Alıp atmıştım.

ayyy,çok utanırdım ben de olsam

Biz de ailelerden farklı şehirlerdeyiz .Hangi tarafa gidersek gidelim yapmamaya özen gösteririm.Olduysa da anlaşılmaz zaten.Çünkü herkes benim saplantı derecesinde banyo yaptığımı bilir.Sabah akşam yıkanırım çünkü.Yani ilişki sonrası banyo yaptığım akıllarına gelmez.Eşim de herkes uyurken giriverir.

Anlasınlar yahu ne var bunda evlisiniz siz tabi sevişceksiniz sevişmeseniz anormal ama madem utanıyorsunuz herkes uyuduktan sonra girin banyoya :)

Anlasınlar yahu ne var bunda evlisiniz siz tabi sevişceksiniz sevişmeseniz anormal ama madem utanıyorsunuz herkes uyuduktan sonra girin banyoya :)

Mantıksal olarak bence de herhangi bir problem yok ancak duygusal olarak farklı.

Hatta annem o konularda benden daha rahattır. Hatta annem takıldı bile kızım gece 12 de geldiniz birde okadar yorgunsundunuz sabah 8 kahvaltı yaptınız ne ara 2 kez yaptınız diye de sordu.

biz bayramda 3 gelin kaynanama gittik üçümüzde bayramın birinci gecesi banyonun koridorunda karşılaştık elimizde havlular boş boş birbirimizin suratına bakıyoruz çok gülmüştük orda ama hiçte utanmadık hatta sırayla banyo önünde birbirimizi bekledik tabi eşimin büyük abisi anlamış azcık ondan çekindik ama napalım canım kardeşi söz dinlemediki :)

AYNEN YA BİZDE KAYNANAMLARA GİTTİĞİMİZDE OLUYOR İNSANIN CANI İSTİYOR İŞTE

hahahah çok iyiymiş ya :)

Ay kizlar guldurdunuz beni ya biz yapmayiz 15 gun bile kalsak valla esim cok cekiniyo...

Ben çekinecek bişey göremedim bunda ya, neden çekineceksiniz ki, sonuçta evlisiniz...
Hayatın gereklerinden birini yaşıyorsunuz sonuçta, ben sadece sessiz yapmaya özen gösterirdim evliyken, fazla ses çıkartmazdım, ama banyo da takıntım olmadı hiç..

Hatta annem o konularda benden daha rahattır. Hatta annem takıldı bile kızım gece 12 de geldiniz birde okadar yorgunsundunuz sabah 8 kahvaltı yaptınız ne ara 2 kez yaptınız diye de sordu.
Ne tuhaf sorular bunlar ailenizengidincrde yapmayin ölmezsiniz ya.tövbe

Igrenc herkes evinde yapsin kv evindemi geliyor akliniza genel evi gibi 3 gelin irda sey yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…