- 6 Ağustos 2014
- 171
- 78
- 123
- Konu Sahibi emma_stone
-
Anlasınlar yahu ne var bunda evlisiniz siz tabi sevişceksiniz sevişmeseniz anormalama madem utanıyorsunuz herkes uyuduktan sonra girin banyoya :)
ayyy,çok utanırdım ben de olsam
Biz de ailelerden farklı şehirlerdeyiz .Hangi tarafa gidersek gidelim yapmamaya özen gösteririm.Olduysa da anlaşılmaz zaten.Çünkü herkes benim saplantı derecesinde banyo yaptığımı bilir.Sabah akşam yıkanırım çünkü.Yani ilişki sonrası banyo yaptığım akıllarına gelmez.Eşim de herkes uyurken giriverir.
Anlasınlar yahu ne var bunda evlisiniz siz tabi sevişceksiniz sevişmeseniz anormalama madem utanıyorsunuz herkes uyuduktan sonra girin banyoya :)
biz bayramda 3 gelin kaynanama gittik üçümüzde bayramın birinci gecesi banyonun koridorunda karşılaştık elimizde havlular boş boş birbirimizin suratına bakıyoruz çok gülmüştük orda ama hiçte utanmadık hatta sırayla banyo önünde birbirimizi bekledik tabi eşimin büyük abisi anlamış azcık ondan çekindik ama napalım canım kardeşi söz dinlemediki :)
Ne tuhaf sorular bunlar ailenizengidincrde yapmayin ölmezsiniz ya.tövbeHatta annem o konularda benden daha rahattır. Hatta annem takıldı bile kızım gece 12 de geldiniz birde okadar yorgunsundunuz sabah 8 kahvaltı yaptınız ne ara 2 kez yaptınız diye de sordu.
Igrenc herkes evinde yapsin kv evindemi geliyor akliniza genel evi gibi 3 gelin irda sey yapacambiz bayramda 3 gelin kaynanama gittik üçümüzde bayramın birinci gecesi banyonun koridorunda karşılaştık elimizde havlular boş boş birbirimizin suratına bakıyoruz çok gülmüştük orda ama hiçte utanmadık hatta sırayla banyo önünde birbirimizi bekledik tabi eşimin büyük abisi anlamış azcık ondan çekindik ama napalım canım kardeşi söz dinlemediki :)
Igrenc herkes evinde yapsin kv evindemi geliyor akliniza genel evi gibi 3 gelin irda sey yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?