benım banyoda banyodan sonra ve taradığımda deli gibi dökülüyor.eskiden daha fazlaydı
şampuanın içine sarımsak rendeledim evigen bepantene ve bemiks koydum 1karış da yağlardan ekledim
ayrıca haftada 4 sefer karanfil suyunu uyguluyorum
bi de lavanta suyuna başladım
eskiye nazaran değişme var ama tamamen bitti diyemem
hala yürürken bile dökülüyor
ama anladım kı sabredip devam etmek gerekıyor başlayalı 1ay olmadı çünkü
bakalım devam etmeyı düşünüyrm inşşş kurtulduğum zamanları görürüm
canım senin bu dökülmen hep mi vardı benim gibi birden mi arttı.bende organicum şampuan içine ampullerden attım çam terebenti attım çok azda ama faydası olmadı gün içi dökülmenle banyo sonrası fark ne kadar canım bnm günde 20yse banyo sonrası 60ı geçiyor iyice tarasam daha beter dökülecek tahlil falan yapyırdın mı belki bir sebebi vardır seninkinin de aniden başladıysa bana sebep bulamadılar
tahlillerinizde birsey cikmadiysa genetik olabilir. anne-baba tarafinda 1. veya 2. kusaktan saci dokulen var mi?
benimki genetik babamin saci kel
.
jazaam sen erkekmisinki babadan kel lik seni etkilesin? annende olsa neyse... bayanlarda kellik genetik olarak cok zor görülen birşey..
merhaba
benimde aşırı bir saç dökülmem vardı. banyo sırasında avuç avuç bir dökülme oluyordu ve evin her tarafında saçlarım oluyordu. cildiye doktoruna gittim ve baya bi test yaptı. kan testinden demir vs bakıyor onlarda birşey cıkmayınca hormon testi verdi . bildiğiniz adetin 3.günü yapılan test.. ondada birşey cıkmadı. stresten olabilir dedi bioxin verdi reklamlarda gordugumuz erkekler için saç cıkarma özelliği olandan.. sabah aksam kullan dedi..
kullandıgımın 2.ci haftasına dökülmelerim durdu.. evdekiler bile farketti cünkü artık heryerden saçlarım cıkmıyor :) bende dahada mutluyum tam tepemde erkek tipi dökülme vardı.. saç rengimde sarı oldugu ıcın orası hep kel gıbı duruyor ve hep üstüne tarıyorum saçları.. ama kuaforum bile soyluyor artık saclar cıkmaya baslamıs ama kucuklar uzayınca duzelır burası dedi. o saçlarında güçlenmesi gerek dedi...
bu arada saçlar stresten yada üzüntülü bir olay yasadıgınızda hemen dökülme göstermezmiş. 3 ay sonra dökülmeler baslarmıs kuaforum soylemişti..
canım bnm banyoda değilde bnyodan sonra tararken çok fazla dökülüyor 60ı geçiyor saçlarım çok azaldı bu bioksin dediğin şampuan mı yeni çıkan spreyi mi senin saçların ne zamandır dökülüyor cnm sadece banyo sonrası mı çok dökülüyor gün içindede aynı mı
şampuan değil canım sprey. sabah ve aksam sıkıyorsun ve masaj yapıyorsun. bende cok işe yaradı. reklamlarda cıkıyor yada net üzerinden alabilirsin. eczanelerde de satıyorlar
banyoda ve sonrasındada cok dökülüyordu evin her yerinden saçım cıkıyordu en alakasız yerlerden.. durdu şükür..
uzun süredir dökülüyordu ama çok umursamamışım demekki taki bi gün kafamın üst ortasını kel görene kadar..
ben yine de Organicum şampuan ve maskeyi dene derim, maskeyi haftada 3 kez ve sadece 3 hafta kullanıyorsun saçı tamamen yeniliyor, şampuana sürekli devam edebilirsin bunlar sadece eczanelerde bulunuyor kaliteli ürünler
Organicum Sun Organik Güneş Yağı ve Kremi
solda tüm ürünlerini göreceksin, Organicare Baby diye organik sertifikalı bebek bakım ürünleri de var
Organicum un ilk maskesini ve kuru saçlar için şampuanını kullandım, dökülmeyi durdurdu kaşıntım vardı oda bir süre
sonra tam geçmese de azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?