Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Banyo sonrası yoğun saç dökülmesi ...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

meralnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
93
5
86
Balıkesir
arkadaşlar 10ay önce aniden saçlarım dökülmeye başladı tahlillerim normal bir problem yok.vitamin solüsyon vs.ne kullandıysam fayda etmedi ilk başlarda 300civarıydı şu an şu bepanthen evigen ampul+bitkisel yağlı karışımı yapıyorum 2buçuk aydır günde 20tel dökülüyor şu an ama bir problem var günde 20telse banyo sonrası 3katına çıkıyor 60civarı belkide daha fazla çok iyi taramıyorum.dökülme öncesi banyo sonrasıda 2-3tel gelirdi günlük dökülenle aynıydı şimdi niye bu kadar arttı anlamıyorum.sizde de benim gibi bir durum var mı banyo sonrası daha mı çok dökülüyor.dökülme problemi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum saçlarım çok kötü durumda yardım edin....

benım banyoda banyodan sonra ve taradığımda deli gibi dökülüyor.eskiden daha fazlaydı
şampuanın içine sarımsak rendeledim evigen bepantene ve bemiks koydum 1karış da yağlardan ekledim
ayrıca haftada 4 sefer karanfil suyunu uyguluyorum
bi de lavanta suyuna başladım
eskiye nazaran değişme var ama tamamen bitti diyemem
hala yürürken bile dökülüyor
ama anladım kı sabredip devam etmek gerekıyor başlayalı 1ay olmadı çünkü
bakalım devam etmeyı düşünüyrm inşşş kurtulduğum zamanları görürüm

canım senin bu dökülmen hep mi vardı benim gibi birden mi arttı.bende organicum şampuan içine ampullerden attım çam terebenti attım çok azda ama faydası olmadı gün içi dökülmenle banyo sonrası fark ne kadar canım bnm günde 20yse banyo sonrası 60ı geçiyor iyice tarasam daha beter dökülecek tahlil falan yapyırdın mı belki bir sebebi vardır seninkinin de aniden başladıysa bana sebep bulamadılar

benım 2senedir var.malesef bi türlü çözüm bulamadım
evet banyo sonrası coşuyor.daha cok dökülüyor benımkı günde 100tel falandır
benım durumum daha kötü
senın yenı dökülmeye başladıysa tahlıl yaptır
demır eksıklığı olabılır

yok canım benimde 1yıl olacak saçlarım çok azaldı dipleri çok kötü duruyor saç derim belli oluyor seninde dökülmen benim gibi fazla.benim tahlillerm normal. yaptırdım demir testini çok düşük çıkmadı.seninde mi tahlillerinde birşey çıkmıyor canım benm gibi.ne olacak bu halimiz ne kullansam fayda etmedi elbet bir sebebi var bu dökülmenin benim 1yıl senin 2yıl olmuş sebepsiz olsa çoktan normale dönmüştü dökülme.yeni saçların çıkıyor mu canım benim çıkmadığı için döküldükçe kötüye gidiyor seyreldi iyice çok üzülüyorm banyo sonrası niye bu kadar çok dökülüyor sebebi ne ki bunun saçlarımız mı güçsüz acaba

tahlillerinizde birsey cikmadiysa genetik olabilir. anne-baba tarafinda 1. veya 2. kusaktan saci dokulen var mi?
benimki genetik babamin saci kel
yinede demir folik asit protein takviyesi alin agizdan, ihtiyaciniz olmasada. faydasi oluyor.

merhaba
benimde aşırı bir saç dökülmem vardı. banyo sırasında avuç avuç bir dökülme oluyordu ve evin her tarafında saçlarım oluyordu. cildiye doktoruna gittim ve baya bi test yaptı. kan testinden demir vs bakıyor onlarda birşey cıkmayınca hormon testi verdi . bildiğiniz adetin 3.günü yapılan test.. ondada birşey cıkmadı. stresten olabilir dedi bioxin verdi reklamlarda gordugumuz erkekler için saç cıkarma özelliği olandan.. sabah aksam kullan dedi..
kullandıgımın 2.ci haftasına dökülmelerim durdu.. evdekiler bile farketti cünkü artık heryerden saçlarım cıkmıyor :) bende dahada mutluyum tam tepemde erkek tipi dökülme vardı.. saç rengimde sarı oldugu ıcın orası hep kel gıbı duruyor ve hep üstüne tarıyorum saçları.. ama kuaforum bile soyluyor artık saclar cıkmaya baslamıs ama kucuklar uzayınca duzelır burası dedi. o saçlarında güçlenmesi gerek dedi...

bu arada saçlar stresten yada üzüntülü bir olay yasadıgınızda hemen dökülme göstermezmiş. 3 ay sonra dökülmeler baslarmıs kuaforum soylemişti..

jazaam sen erkekmisinki babadan kel lik seni etkilesin? annende olsa neyse... bayanlarda kellik genetik olarak cok zor görülen birşey..

cok zor gorulen birsey ama gorulen birsey maalesef. turkiyede nekadar var bilemiyorum ama dunyada cok var. heralopecia.com dan bakabilirsin cok var boyle kadin. tahlillerin adetlerin hormonlarin vitamin mineral herseyin normalse cok saglikliysan hatta sporcuysan cok da saglikli besleniyorsan yine de kafan kellesmeye dogru gidiyorsa, ve ailede sadece babada kellik varsa maalesef oluyor.
herhangi bir endokrinologdan ogrenebilirsin bunun dogru oldugunu.
keske olmasaydi oyle birsey, ben de lanet ediyorum hergun.

canım bnm banyoda değilde bnyodan sonra tararken çok fazla dökülüyor 60ı geçiyor saçlarım çok azaldı bu bioksin dediğin şampuan mı yeni çıkan spreyi mi senin saçların ne zamandır dökülüyor cnm sadece banyo sonrası mı çok dökülüyor gün içindede aynı mı

şampuan değil canım sprey. sabah ve aksam sıkıyorsun ve masaj yapıyorsun. bende cok işe yaradı. reklamlarda cıkıyor yada net üzerinden alabilirsin. eczanelerde de satıyorlar

banyoda ve sonrasındada cok dökülüyordu evin her yerinden saçım cıkıyordu en alakasız yerlerden.. durdu şükür..

uzun süredir dökülüyordu ama çok umursamamışım demekki taki bi gün kafamın üst ortasını kel görene kadar..

Son düzenleme:

canım ne güzel iki haftada çözüm bulmuşsun netten bakayım bir tam adı bioxin sprey değil mi kırmızı şişede minoxile benziyor bioxcin forte sprey diyor bu mu canım kullandığın?

ben yine de Organicum şampuan ve maskeyi dene derim, maskeyi haftada 3 kez ve sadece 3 hafta kullanıyorsun saçı tamamen yeniliyor, şampuana sürekli devam edebilirsin bunlar sadece eczanelerde bulunuyor kaliteli ürünler

Organicum Sun Organik Güneş Yağı ve Kremi

solda tüm ürünlerini göreceksin, Organicare Baby diye organik sertifikalı bebek bakım ürünleri de var

arkadaşlar böyle reklamcılara inanmayın biz burada saç sorunlarımızı çözmek için paylaşımda bulunuyoruz milet gelip reklamını yapıyor bakıyorlar saç konusunda ne duysak fayda eder diye kullanmak isteyecez resmen bizden faydalanıyorlar bu yukardaki reklamcı arkadaş 5mesaj yazmış 5ide organicum organicum.anlayın yani ne olduğunu.insanları kandırmayalım ben 1yıldır dökülme derdiyle uğraşıyorm böyle insanlara çok kızıyorum.lütfen fayda gördüğümüz yada yakın kişilerden duyup gördüğümüz şeyleri paylaşalım.hiçbirimiz boş yere burda değiliz derdimiz belli.

arkadaşlar banyo sonrası dökülmesi günlük dökülmeden fazla olan başka kimse yok mu?özellikle saçları normal olmayıp dökülme problemi olan arkadaşların katılımını bekliyorum.sizin saçlarınızda dökülme başladıktan sonra banyo sonrası bu şekilde mi yoksa gariplik bende mi? bnm saçlarımda bu dökülme olmadan önce normalken günde 1-2taneyse banyo sonrası tararkende aynıydı şu an günde 20yse banyo sonrası 70i geçiyor sizce bunun sebebi nedir bnm durumumdaki arkadaşlar bundan nasıl kurtuldunuz

Organicum un ilk maskesini ve kuru saçlar için şampuanını kullandım, dökülmeyi durdurdu kaşıntım vardı oda bir süre
sonra tam geçmese de azaldı.

yaaa of yaaa benimkide çok fazla dökülo bıkım artık kel kalmaya başladım ailemde yok kellik aksine iyimaşalah.banyodan sonra tutam tutam bu yüzden banyodan nefret ediyorum,evde gezerken arkamdan saçım düşüyo yere.ayıca çok fazla duymaya başladım etraftan da dökülmeyi çok kişininki dökülüo.

Organicum un ilk maskesini ve kuru saçlar için şampuanını kullandım, dökülmeyi durdurdu kaşıntım vardı oda bir süre
sonra tam geçmese de azaldı.

bu da diğerinin destekçisi..reklam olduğunu kimse anlamıyor..
2 mesaj yazmış..ikisi de marka lansmanı mübarek..

benimde banyodan sonra kuruyana kadar saçlarım çok fazla dökülüyor.ne zaman korkmadan tarayacağım saçımı ben yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…