- 7 Aralık 2009
- 1.419
- 30
- 358
ben yine de Organicum şampuan ve maskeyi dene derim, maskeyi haftada 3 kez ve sadece 3 hafta kullanıyorsun saçı tamamen yeniliyor, şampuana sürekli devam edebilirsin bunlar sadece eczanelerde bulunuyor kaliteli ürünler
Organicum Sun Organik Güneş Yağı ve Kremi
solda tüm ürünlerini göreceksin, Organicare Baby diye organik sertifikalı bebek bakım ürünleri de var
mevsimseldir cogu
sonbahara geciş ve sonbahar
ilkbahara geciş ve ilkbahar donemlerinde mevsimsel sac dokulmeleri gorulebilir
ben,mde bu donemlerde saclarım normalden fazla dokulur...
eger herseyiniz normalse buyutecek birsey yok ... bitkisel takviye yapabilirsiniz.. yılan yagı, karısık sac bakım yagları ve sitede de karanfil suyu gibi bircok bakım cesidi mevcut
ayrıca dokulme bir baska sebebide asırı stresdir... son donemde asırı stres, yorgunluk veya uzuntuye maruz kaldıysanız saclarınız dokulebilir
benim bir arkadasıma gecen yıl doktor bu yuzden antidepresan yazdı :) ortada hiçbişey yokken sadece sacı dokuluyo diye
:)
burada okuduğum bir konudaydı bir avuç karanfile yarım kg su ekliyorsunuz bir gün bekletip saç diplerine sürüyorsunuz
1gün beklemeyimde hemen yapayım derseniz karanfillere kaynar su ekleyip soğutun öyle sürün kokusuda çok güsel
bildiğiniz kuru karanfil bakkalarda satılan hani ağsımıs sarımsak vs kokmasın die çiğnediğimiz bu suyu hergün sürüyoruz saç diplerine tüm saçada sürebilirsiniz
bi zararı yok bitkisel saç telini kalınlaştırıyor 10 gün içinde yeni saç çıkartıyormuş ben yaptım bugün 3ci günüm sürer sürmez saçlarım kalınlaşıyor dökülme azaldı çektikçe akıyordu saçlarım ve parlatıyor saçı denemekten bişey kaybetmezssiniz
benim canıma yetti valla gidip geçen cuma kestirdim.ohh en azından sinirim fazla bozulmuyo artık.uçlardaki cansızlık gidince harika gözüktüler.kısa saç çok yakışmış çok güzel olmuş diyenlere teşekkür etmekle geçiyor zaman..tavsiye ediyorum kızlar...
arkadaslar benim saclarim oyle gurduki zencilerin saclari bile haltetmisti yanimda birde kivircikti zaten ama ne olduysa oldu aniden döülme basladi ve dökülmelerim banyodan sonra 300 tel rahat var saydim inanin kuruyunca azaliyoooo ben ne yapacagim iyice acildi saclarim kel kalicam hergun agliyorum doktorada gittim bi care bulamadim isirganlari herseyi denedim ama yokkk bi careee yokk ölmek istiyorum inanin artik evden disari cikamiyorum
cok kotu canim inanki cok dokuluyooo sarimsak isirgan cam yagiii herseyi denedim ilaclar kortizonlar herseyi yok durmuyoo inanki görenler sasiriyo ne oldu saclarina diye henuz yasim22 cok kötü durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum
cok kotu canim inanki cok dokuluyooo sarimsak isirgan cam yagiii herseyi denedim ilaclar kortizonlar herseyi yok durmuyoo inanki görenler sasiriyo ne oldu saclarina diye henuz yasim22 cok kötü durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum
ölüm yok ucunda mezoterapi var..
en son radde bunuda denersin..
açılma felan olursa ben bile düşünüyorum..
10 senası 800 lira felan.. ayda 1 seans..
sen bi sarımsaklı bitkisel şampuana başla dökülmen biraz olsun azalıcak emin oL.. ÖNCE İNAN..
tamamen durduramayız hiç saçım dökülmüyo diyenin bile 10-15 tel dökülüyodur gün içinde zaten .. tararken yıkarken fönlerken vs..
önce tahlilllerine tabiki baktır.
belki ilaçla tedavi oluncak bişiyin vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?