Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Banyo sonrası yoğun saç dökülmesi ...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benimde bu yıl başladı dökülmelerim. Cildiyeye gittim. Her şey normal dedi. Bir karışım verdi. içinde bepantene ve 2 ürün daha vardı. eczanede yaptırdım karşımı. 1. şişeyi bitirdim. işe yaramış gibiydi. ama 2.şişeye başlayınca eski haline döndü dökülmeler. 2. şişeyi başka eczaneye yaptırdım, ondan mı kaynaklandı bilmiyorum :/

Banyodan sonra feci dökülmem oluyor benimde. Sarımsak şampuanı kullanmaya başladım. Dökülmede biraz azalma oldu ama banyo sonrası hiçbir değişiklik yok. Saçım azaldı resmen. Son zamanlarda saçımı kurutmuyorum. Havluya sarıp birkaç saat bekliyorum. Islakken çok dökülüyor. Havlu nemini çekince açıyorum. Birazda öyle bekleyip sonra tarıyorum. Daha az dökülüyor o zaman.

mevsimseldir cogu

sonbahara geciş ve sonbahar

ilkbahara geciş ve ilkbahar donemlerinde mevsimsel sac dokulmeleri gorulebilir

ben,mde bu donemlerde saclarım normalden fazla dokulur...

eger herseyiniz normalse buyutecek birsey yok ... bitkisel takviye yapabilirsiniz.. yılan yagı, karısık sac bakım yagları ve sitede de karanfil suyu gibi bircok bakım cesidi mevcut

ayrıca dokulme bir baska sebebide asırı stresdir... son donemde asırı stres, yorgunluk veya uzuntuye maruz kaldıysanız saclarınız dokulebilir

benim bir arkadasıma gecen yıl doktor bu yuzden antidepresan yazdı :) ortada hiçbişey yokken sadece sacı dokuluyo diye

:)

kızlar Allah aşkına yaaa bi profiline girip yazdığım cevaplar yazan yere tıklayın bakın 5 tane cevap yazmış hepside organicumun reklamı pes valla yaaa böyle yapıyolar ya yeminle ürün etkili olsa bile zorla kendileri soğutuyolar yaaaaaa

bende bütün vitaminlerimi alıyorum herşeyim normal bakımlar yapıyorum.ama stres yaşıyorum buaralar deli gibi dökülüyo saçlarım bende antidepresan yazdırayım bari.. peki arkadaşın antidepresan kullandıktan sonra dökülmesi durdu yada azaldımı ?

arkadasım antidepresanı kullanmadı canım... uyku yapıyo gunluk hayatımı engelliyo dedi bi iki gun sonra bıraktı o yuzden de işe yarayıp yaramadıgı bilemem

şimdi aktardan aldıgı sarımsaklı sampuanı kullanıyomus azaldı dokulme diyor memnunmus

ama o genelinde cok stresli bi insandır bi arada stres yuzunden gogsu agrıyordu durmadan.. yani stres durumunuz sac dokulmesini tetikliyor doktoruda oyle soylemiş zaten

yaaa aynı dertten müzdaribim bende sizlerin yine 1-2 yıldır dökülüyo benim 4-5 yıldır böyle. günlük saçlarım fazla dökülmez yine bi 20-30 vardır. günlük taramam saçlarımı ben zaten dökülüyo iyce dökülcek bu kez. sadece banyoda tarıyorum saçımı inanılmaaaaaaaaazzz dökülüyo avuç avuç resmen çektikçe geliyo artık saçlarım o kadar azaldı ki anlatamam bi ara bioxin kulladım durdu gibi oldu dökülmeler ama her zaman da insan kullanmak istemiyo bıkıyo 5-6 ay kullandım bıraktım 1 yıldır falan kullanmıyorum o tarz şampuanlar. acaba kullandığımız şampuanlardan mı kaynaklanıyo diyorum kimyasal şeyler var içinde hep ama bi bize mi etki ediyo bi tek o kadar kullanıp saçı dökülmeyen var saçlarıma boya sürmem o kadar çok düzleştirmem jöle sürmem daha napayım sadece elektriklenmesin diye bildiğiniz banyo sonrası durulanmayan kremlerden sadece uçlarıma uyguluyorum. o kadar saçıyla uğraşan rengini ayda bir değiştiren insanlar var yine de bişey olmuyo saçlarına ben boya sürmüş insan değilim ama kel kalcam resmen. eczaneden bitkisel şampuan alayım diyorum kullandığınız işe yarayan bitkisel şampuanlar var mı kızlar??? acil yardım

şuan benimde aynı şekilde dökülüyor geçici olduğunu düşünüyorum..
Döküle döküle bıkacak saçlarım heralde..
Şimdi yıkadım bi sürü döküldü..
yağda kullanıyorum banamısın demiyo
sürmicem daha bişi
bişiler süre süre saçımızın kimyasıda bozuldu zararmı veriyoruz yararmı çözemedim

burada okuduğum bir konudaydı bir avuç karanfile yarım kg su ekliyorsunuz bir gün bekletip saç diplerine sürüyorsunuz
1gün beklemeyimde hemen yapayım derseniz karanfillere kaynar su ekleyip soğutun öyle sürün kokusuda çok güsel
bildiğiniz kuru karanfil bakkalarda satılan hani ağsımıs sarımsak vs kokmasın die çiğnediğimiz bu suyu hergün sürüyoruz saç diplerine tüm saçada sürebilirsiniz
bi zararı yok bitkisel saç telini kalınlaştırıyor 10 gün içinde yeni saç çıkartıyormuş ben yaptım bugün 3ci günüm sürer sürmez saçlarım kalınlaşıyor dökülme azaldı çektikçe akıyordu saçlarım ve parlatıyor saçı denemekten bişey kaybetmezssiniz

evet bende bunu biyerde okumuştum mutlaka denicem tşkler canım

benim canıma yetti valla gidip geçen cuma kestirdim.ohh en azından sinirim fazla bozulmuyo artık.uçlardaki cansızlık gidince harika gözüktüler.kısa saç çok yakışmış çok güzel olmuş diyenlere teşekkür etmekle geçiyor zaman..tavsiye ediyorum kızlar...

evet benim de uzundu saçlarım omuzlarımı geçiyodu bayağı ama dediğin gibi cansızdı bende omuzlarımdan biraz daha yukarda kestirdim zaten hep bu şekilde kestiriyorum uzatıp uzatıp bu hafta pek dökülmedi saçım ama bakalım burdaki tavsiyeleri de yapıcam inş şu karanfil suyu işe yarar

arkadaslar benim saclarim oyle gurduki zencilerin saclari bile haltetmisti yanimda birde kivircikti zaten ama ne olduysa oldu aniden döülme basladi ve dökülmelerim banyodan sonra 300 tel rahat var saydim inanin kuruyunca azaliyoooo ben ne yapacagim iyice acildi saclarim kel kalicam hergun agliyorum doktorada gittim bi care bulamadim isirganlari herseyi denedim ama yokkk bi careee yokk ölmek istiyorum inanin artik evden disari cikamiyorum

yaa bukadar karamsar olma bakalım..
bende saçlarım döküldükden azaldıkdan sonra kendimi kötü hiseetim beğenmedim ama yapcak bişe yokki..
sarımsaklı şampuan kullan dökülmeyi azaltıyo

Son düzenleme:
cok kotu canim inanki cok dokuluyooo sarimsak isirgan cam yagiii herseyi denedim ilaclar kortizonlar herseyi yok durmuyoo inanki görenler sasiriyo ne oldu saclarina diye henuz yasim22 cok kötü durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum

cok kotu canim inanki cok dokuluyooo sarimsak isirgan cam yagiii herseyi denedim ilaclar kortizonlar herseyi yok durmuyoo inanki görenler sasiriyo ne oldu saclarina diye henuz yasim22 cok kötü durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum

sebebi neymş canım dökülmenin? tahlil falan yaptrdn mı ne zamndr böyle bn 2yılı devirdm daha da geçeceği yok yenlmş bıkmş durumdaym artık

birinin iyi geliyor dediğini diğeri iyi gelmedi daha çok döküldü diyor.ben de ne yapcağımı şaşırdım artık vitamin almaya başladım.depresyona soktu resmen bu saç dökülmesi hiç bi yere çıkasım insan içine giresim gelmiyor.benim de banyodan sonra çok dökülüyor arkadaşlar.tahlillerim de normal çıktı anlamıyorum neden böyle ( acaba saç diplerimi tıkalıki diyorum gözenekler kapalı olduğu için dökülüyor ve sağlıklı saç çıkamıyormu ki.bunun için ne yapılabilir ? doktor bana kafurlu alkol yazdı eczanede hazırlanıo bu karışım ama henüz kullanmaya cesaret edemedim daha da dökerse diye korkumdan o kadar azaldı ki saçlarım çünkü (( Allah yardımcımız olsun.

kızlar ben bu dökülme yüzünden iyice bunalıma soktum kendimi ağladım etrafımdakilere kırıcı davrandım sinirlendim felan..
saçlarınızı biraz kısa kullanın uzun saç dökülme problemi olduğunda çok hoş durmuyoo kestirince elbette dökülme durmucak ama daha dolgun duruyo..
kısaltın hem yıkaması hem bakımı daha kolay..
birini iyi gelen ötekine iyi gelmeye bilir fakat iyi geleni bulmak için denemelisiniz..
hıı dökülmem durdumu hayır! hala var ama en aza indirmek için bişiler yapıyorum çabalıyorum en azından..
aynanın karşısına geçip ağlamakdansa çaba içindeyim..
benim doktorum strese bağlı dökülme dedi..
bir sürü kürler var en azından denemelisiniz.. hiç bişe yapmamakdan iyidir..
her yeni şey döker diye korkuyoruz ama yapsakda yapmasakda dökülüyo zaten..,
bitkisel şampuan şart.. saç kremi kullanmayın..

ölüm yok ucunda mezoterapi var..
en son radde bunuda denersin..
açılma felan olursa ben bile düşünüyorum..
10 senası 800 lira felan.. ayda 1 seans..

sen bi sarımsaklı bitkisel şampuana başla dökülmen biraz olsun azalıcak emin oL.. ÖNCE İNAN..
tamamen durduramayız hiç saçım dökülmüyo diyenin bile 10-15 tel dökülüyodur gün içinde zaten .. tararken yıkarken fönlerken vs..
önce tahlilllerine tabiki baktır.
belki ilaçla tedavi oluncak bişiyin vardır..

kzlar gün içinde çok dökülmüyorda neden banyodan sonra çok gelir anlamıyorum sebep nedir banyoya grmeden iyice temzliyorum saçı 1tel bile döklmş saç bırakmıyorum saçlarımın arasında.ama banyodan sonra 100ü geçiyo dökülen.gün içinde 20civarı neden böyle oluyor bir fikrinz var mı doktorlar bile soruma cevap veremyo saçlar dökülecek diyelm zaten tarıyrm banyodan önce o zaman döklrdü sizdede ayn durum var mı merak ediyorum yoksa sadece bende mi

canım mezoterapi işi biraz para tuzağı faydasda yok bnce içinde vitamnler ve minoxil koyuyorlar bn bi kere yaptrdm başım kanlar içinde kaldı çok acıdı onu geçtm faydasıda olmadı.acaba dyorm minoxil mi kullansak aranızda kullanıp memnun kalan var mı döklmeye her doktor onu veriyo nerdeyse bnm dökülenler çıkmıyo geri tepe bölgemde kullansam diyorm başta 1ay çok döküyormş ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…