Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Banyo sonrası yoğun saç dökülmesi ...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar gecen arakadaşımdan duydum dedı eksın işe yarıyor kellerde bıle saç cıkardı.şampuanın içine kadın doğum hapını ez at ve onu kullan.henuz denemedım ama keısn olduğunu soyleıd.

cnm minoxil aldım ben 1 aydır sadece şakaklarıma sıkıyorum akşamları bi gelişme yok şimdilik..
saçın tamamına uuygulamak çok zor
erkeklere göre bişey bu bence..
bayanlarda kullanımı zor bana zor geldi..
bitsin almıcam

neden zor geldi tr_lelli? bana da bi doktor minoksil kullan demişti benim de aklımdaydı alsam mı diye düşünüyorum bazen.ne yapcağımızı şaşırdık.

canm dökülmende bi artş oldu mu ilk 1ay döklme artıyo diyorlar 3aya falanda saç çıkıyormş bndede var ama zaten yetrnce döklyo iyice kötü olur diye korkuyorum.senin dökülmeler ne durumda azalma var mı

ben saçımın geneline uygulamadım..
sadece şakaklara sıkıyorumm dökülme felan olmadı
benim saçımda genel dökülme söz konusu..
yani sadece öne sıktım diye önlerde ayrıca bi dökülme olmadı..

neden zor..
saçları ayırıp diplere sıkıcaksın ve 5 fıss sadece..
yetmiyokii..
şişenin yarısını boca etmek lazım kii her yere yetsin..
bence bunu erkek daha rahat kullanır..
saçı 3 numara vurucan sıkıp yedircen..
uzun saçda zor oluyoo her yere dıkamıyosun yetmiyoo diplere ulaşması lazım
ben sadece şakaklarıma sıkıyorum önleri toparlasın diye şimdilik bişe yok 1 ay doldu bende günde 1 defa yapıyorum..
akşam yatmadan önce..
olursa değişme haber veririm..
ama şöyle bişe okudum 6 ay düzenli kullandığınızda yeni saç çıkıyormuş bıraktığınızda tekrar çıkanlar dökülüyormuş..
ömür boyu kullanılmalı ozaman bilemedim zor..

simdilik karanfil suyunu deniyorum sanki biraz azalmis gibi doktora gittim kan tahlili falan yapti sonuclar temiz cikti doktorum ucuz bi ilac yazdi onuda kullaniyorum sanki biraz iyi gibi ama benim öyle asiri dökülüyorku normal degil bu aniden basladi banyodan sonra özellikle islakken belki 500 telde geliyo resmen acildi yaa cok kötü inannin birde okadar gür saclara sahiptimki ama bakalim karanfil sanki iyi gibi deneyin derim doktorum dedi sen merak etme gelecek dökülenler dedi korkma dedi biraz rahatladim simdilik ama bakalimm((

az dökülse tamamda bukadar çok saç teli dökülünce içinizi karartmim ama geri gelmiyor..
benim saçlarım baya cılızlaştı eski halinede asla dönmicek biliyorum artık..

az dökülse tamamda bukadar çok saç teli dökülünce içinizi karartmim ama geri gelmiyor..
benim saçlarım baya cılızlaştı eski halinede asla dönmicek biliyorum artık..

canim sen doktora gittinmi neden dökülüyormus ögrendinmi bana doktorum dedi kanina bakalim dedi tahlil yaptirdik sonuc iyi cikti simdi ilac kullaniyorum doktorum negatif bisey soylemedi cok asiri dökülüyordu simdi sanki biraz daha hafifledi gibi bence sende git bir doktora artik tip cok ilerledi herseyin cagresini buluyorlar buraya ilk yazdigimda bende karamsar dusunuyordum ama baktimki tek ben degilim bu sorunla ugrasan birbirimize destek olalim arkadaslar birlikte yenecegiz insallah cözüm yollari bulursak haber verelim birbirimize

ben ve doktor..
5 defa kan testi yaptırdım..
3 ayrı doktora gittim(+sağlık ocağı pratisyen eder 4 doktor)
hormon testi,
guatr testi
genel kan vitamin testi yaptırdım hiç bişe yok..
strese bağlı dökülme yada erkek tipi..
giden gelmiyor acep nedendir şarkısı bana gelsin valla
giden saçlar gelmiyor helede seninde bnm gibi çok dökülüyormuş 150-200 tel dökülen saçlar için geçerli bu..
dökülmesi gerekenden fazla döküldüğü için geri gelmiyor..
cılız saçlar ve sürekli bi şekle sokmaya çalışma çabamla ben başbaşayım..

hemen ekliyim KARANFİLLİ SU iyi geliyor..
dökülmeyi aza indiriyor test edip onayladım
ama yazın kullanıcam kışin fecii hasta etti beni o ıslak saçlar 2 ay kendime gelemedim..

ya of benim de böyle bi sorunum var çok azaldı saçlarım . şehir dışlında okuyorum annemin yanına gittiğmde annem bile saçın neden azaldı annecim çok azalmış dedi , kuzenimde saçım topluyken sordu saçın çok mu dökülüyo neden azaldı diye ( off off ne yapsam bilemiyorum ama içim acıyo dusa girşp çıktıkça

saç derisi analizi yaptırın arkadaşlar ben başka bir şey almak için girdiğim bir eczanede tesadüfen yani ücretsiz baktırdım kadın dökülmeyen kepek var senin saçında dedi gerçekten saçım çok dökülüyordu yıllardır adam etmek için neler denedim ama en iyisi çam terebentini oldu tresan şampuan ve terebentin... terebentini direkt de uygulamışımdır bir zararını görmedim ama doğrudan saça uygulamayın diyorlar neyse ben uyguladığımda saç derimde gerçekten de pullaşma oldu öyle kötü görünüyordu ki ama döküldü yıkayınca saç derim gerilmişti hatta. sonra gittim saçımı kestirdim napim kısacık kestirdim saç dibine de peeling yaptırdım sonra priorin hap kullandım (bitkisel) o zaman bu zamandır ara ara bakımlar yaptım kendimce ve toparladım saçı ama herkese her bakım yaramıyor bu bir gerçek mesela bana zeytin yağı, badem yağı ve sarımsak yağı iyi gelmemişti 2 gün boyunca saçlarım bütün bütün dökülmüştü ne ağlamıştım allahım o günleri yaşatmasın kimseye o gün bugündür bunları sürmem kafama ama terebentin vazgeçilmezimdir.
burda bir topiki takip ediyorum şimdilerde sinameki kürü işe yarıyor başkalarında gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim ama dediğim gibi insan deneye deneye neyin iyi gelip gelmediğini buluyor zamanla... çok uzun oldu ama arkadaşlar bildiklerimi paylaşmak istedim çünkü saç dökülmesi gerçekten insanı bunalıma sokacak kadar üzüyor.... bir de her sene b12 vitamin eksikliğime baktırırım mutlaka eğer varsa iğne veriyor doktor o dönem ayrıca çinko şurup içiyorum dökülme dönemlerimde artık tanıyorum saçımı

saç için bilmiyorum ama cilt analizi yaptıkları zaman şu gerekli bu gerekli değil birsürü ürün veriyolar fiyatları da malum . o yüzden analiz yaptırmaya korkuyorum ben :)

haklısın öyle yapıyorlar ama burda yapmamışlardı hatta saç analizi yapabiliriz isterseniz dedi ben yok istemem dedim buyrun ücretsiz dedi iyi madem diye yaptırdım bi ürün vermedi zaten verse de almam cilt analizcileri çok bozuluyor evet hehe

daha öncede böyle miydi yoksa sonradan mı başladı? doktora gittin gitmediysen mutlaka git. özellikle seyrelme açılma varsa tedavi gerek . benimde banyoda ve sonrasında acayip dökülür. günde 100 tel normal 100 ü geçerse anormal. oturup bi gün say istersen belki görünüşü sana çok geliyordur. benim 5 yıldır dökülmem var ve kullanmadığım şey kalmadı hep doktorun önerileri ama doktor dedi ki saçında bir açılma olmadığı sürece birşey yapamayız tahlil sonuçlarında çok mükemmel bende bile sağlıklısın dedi saç için en önemli vitamin demir ve bende yüksek çıktı yani yapı meselesi benim onu anladım . korkulacak birşey yok meraj etme dedi bende oluruna bıraktım artık.

ben doktora gitmelerini öneriyorum ama işte :) tamam doktorunda faydası olmayabiliyor ama en azından sana zararlı olacak birşeyde vermez saçının tipine ve ne kadar döküldüğüne bakıyor ona göre ilaç hap serum şampuan veriyor . gerçi benim doktor bana tüm serumları denetmişti resmen deneme tahtasına dönmüştüm baktı işe yaramıyor hop diğeri oda yaramadı birde şu yeni çıkmış onu dene derdi komik adam ya başındada saç yoktu garibimin

haha sende benim kafadan gidiyorsun ya yalnız değilmişim aynen ıslakken daha çok dökülüyor en azından kuruyunca daha az dökülüyor . o dediğin karışımı bende kullandım hiçbi işe yaramadı aslında bitkisel bişey ama dökülme durmadı. benim yapı meselesi. saçlarınızda öyle her yağı kullanmayın bu arada yağdır asıl saçı döken. çok iyi beslenin ben günde 50 tane badem yerim doyamıyorum çok seviyorum ve hp biotin hap aldım onu kullanıyorum tabi doktora gidip onun önermesi lazım bunu onun haricinde almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…