canım mezoterapi işi biraz para tuzağı faydasda yok bnce içinde vitamnler ve minoxil koyuyorlar bn bi kere yaptrdm başım kanlar içinde kaldı çok acıdı onu geçtm faydasıda olmadı.acaba dyorm minoxil mi kullansak aranızda kullanıp memnun kalan var mı döklmeye her doktor onu veriyo nerdeyse bnm dökülenler çıkmıyo geri tepe bölgemde kullansam diyorm başta 1ay çok döküyormş ondan korkuyorum
cnm minoxil aldım ben 1 aydır sadece şakaklarıma sıkıyorum akşamları bi gelişme yok şimdilik..
saçın tamamına uuygulamak çok zor
erkeklere göre bişey bu bence..
bayanlarda kullanımı zor bana zor geldi..
bitsin almıcam
simdilik karanfil suyunu deniyorum sanki biraz azalmis gibi doktora gittim kan tahlili falan yapti sonuclar temiz cikti doktorum ucuz bi ilac yazdi onuda kullaniyorum sanki biraz iyi gibi ama benim öyle asiri dökülüyorku normal degil bu aniden basladi banyodan sonra özellikle islakken belki 500 telde geliyo resmen acildi yaa cok kötü inannin birde okadar gür saclara sahiptimki ama bakalim karanfil sanki iyi gibi deneyin derim doktorum dedi sen merak etme gelecek dökülenler dedi korkma dedi biraz rahatladim simdilik ama bakalimm((
az dökülse tamamda bukadar çok saç teli dökülünce içinizi karartmim ama geri gelmiyor..
benim saçlarım baya cılızlaştı eski halinede asla dönmicek biliyorum artık..
canim sen doktora gittinmi neden dökülüyormus ögrendinmi bana doktorum dedi kanina bakalim dedi tahlil yaptirdik sonuc iyi cikti simdi ilac kullaniyorum doktorum negatif bisey soylemedi cok asiri dökülüyordu simdi sanki biraz daha hafifledi gibi bence sende git bir doktora artik tip cok ilerledi herseyin cagresini buluyorlar buraya ilk yazdigimda bende karamsar dusunuyordum ama baktimki tek ben degilim bu sorunla ugrasan birbirimize destek olalim arkadaslar birlikte yenecegiz insallah cözüm yollari bulursak haber verelim birbirimize
saç derisi analizi yaptırın arkadaşlar ben başka bir şey almak için girdiğim bir eczanede tesadüfen yani ücretsiz baktırdım kadın dökülmeyen kepek var senin saçında dedi gerçekten saçım çok dökülüyordu yıllardır adam etmek için neler denedim ama en iyisi çam terebentini oldu tresan şampuan ve terebentin... terebentini direkt de uygulamışımdır bir zararını görmedim ama doğrudan saça uygulamayın diyorlar neyse ben uyguladığımda saç derimde gerçekten de pullaşma oldu öyle kötü görünüyordu ki ama döküldü yıkayınca saç derim gerilmişti hatta. sonra gittim saçımı kestirdim napim kısacık kestirdim saç dibine de peeling yaptırdım sonra priorin hap kullandım (bitkisel) o zaman bu zamandır ara ara bakımlar yaptım kendimce ve toparladım saçı ama herkese her bakım yaramıyor bu bir gerçek mesela bana zeytin yağı, badem yağı ve sarımsak yağı iyi gelmemişti 2 gün boyunca saçlarım bütün bütün dökülmüştü ne ağlamıştım allahım o günleri yaşatmasın kimseye o gün bugündür bunları sürmem kafama ama terebentin vazgeçilmezimdir.
burda bir topiki takip ediyorum şimdilerde sinameki kürü işe yarıyor başkalarında gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim ama dediğim gibi insan deneye deneye neyin iyi gelip gelmediğini buluyor zamanla... çok uzun oldu ama arkadaşlar bildiklerimi paylaşmak istedim çünkü saç dökülmesi gerçekten insanı bunalıma sokacak kadar üzüyor.... bir de her sene b12 vitamin eksikliğime baktırırım mutlaka eğer varsa iğne veriyor doktor o dönem ayrıca çinko şurup içiyorum dökülme dönemlerimde artık tanıyorum saçımı
daha öncede böyle miydi yoksa sonradan mı başladı? doktora gittin gitmediysen mutlaka git. özellikle seyrelme açılma varsa tedavi gerek . benimde banyoda ve sonrasında acayip dökülür. günde 100 tel normal 100 ü geçerse anormal. oturup bi gün say istersen belki görünüşü sana çok geliyordur. benim 5 yıldır dökülmem var ve kullanmadığım şey kalmadı hep doktorun önerileri ama doktor dedi ki saçında bir açılma olmadığı sürece birşey yapamayız tahlil sonuçlarında çok mükemmel bende bile sağlıklısın dediarkadaşlar 10ay önce aniden saçlarım dökülmeye başladı tahlillerim normal bir problem yok.vitamin solüsyon vs.ne kullandıysam fayda etmedi ilk başlarda 300civarıydı şu an şu bepanthen evigen ampul+bitkisel yağlı karışımı yapıyorum 2buçuk aydır günde 20tel dökülüyor şu an ama bir problem var günde 20telse banyo sonrası 3katına çıkıyor 60civarı belkide daha fazla çok iyi taramıyorum.dökülme öncesi banyo sonrasıda 2-3tel gelirdi günlük dökülenle aynıydı şimdi niye bu kadar arttı anlamıyorum.sizde de benim gibi bir durum var mı banyo sonrası daha mı çok dökülüyor.dökülme problemi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum saçlarım çok kötü durumda yardım edin....
ben doktora gitmelerini öneriyorum ama işte :) tamam doktorunda faydası olmayabiliyor ama en azından sana zararlı olacak birşeyde vermez saçının tipine ve ne kadar döküldüğüne bakıyor ona göre ilaç hap serum şampuan veriyor . gerçi benim doktor bana tüm serumları denetmişti resmen deneme tahtasına dönmüştümarkadaşlar böyle reklamcılara inanmayın biz burada saç sorunlarımızı çözmek için paylaşımda bulunuyoruz milet gelip reklamını yapıyor bakıyorlar saç konusunda ne duysak fayda eder diye kullanmak isteyecez resmen bizden faydalanıyorlar bu yukardaki reklamcı arkadaş 5mesaj yazmış 5ide organicum organicum.anlayın yani ne olduğunu.insanları kandırmayalım ben 1yıldır dökülme derdiyle uğraşıyorm böyle insanlara çok kızıyorum.lütfen fayda gördüğümüz yada yakın kişilerden duyup gördüğümüz şeyleri paylaşalım.hiçbirimiz boş yere burda değiliz derdimiz belli.
sonunda :) bencede en iyisi. en azından hastalık var mı yok mu onu öğrenirsin işe yarar yada yaramaz bir görünçarşamba günü randevu alıp gidicem artık doktra valla içim acıyo azaldı saçlarım
haha sende benim kafadan gidiyorsun ya yalnız değilmişimBenimde bu yıl başladı dökülmelerim. Cildiyeye gittim. Her şey normal dedi. Bir karışım verdi. içinde bepantene ve 2 ürün daha vardı. eczanede yaptırdım karşımı. 1. şişeyi bitirdim. işe yaramış gibiydi. ama 2.şişeye başlayınca eski haline döndü dökülmeler. 2. şişeyi başka eczaneye yaptırdım, ondan mı kaynaklandı bilmiyorum :/
Banyodan sonra feci dökülmem oluyor benimde. Sarımsak şampuanı kullanmaya başladım. Dökülmede biraz azalma oldu ama banyo sonrası hiçbir değişiklik yok. Saçım azaldı resmen. Son zamanlarda saçımı kurutmuyorum. Havluya sarıp birkaç saat bekliyorum. Islakken çok dökülüyor. Havlu nemini çekince açıyorum. Birazda öyle bekleyip sonra tarıyorum. Daha az dökülüyor o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?