Banyo sorunu

Kesinlikle benimde aklım almıyor hiç,kendi kızımı evlendirirken böyle br teklifle gelselerdi kovalrdım anında.
Kovmayı bırak önce kendi kızıma çatarım evlerden uzak ya şu an 18 e girecek çocuk yetiştiriyorum kimse ona o çocuk aklıyla bu teklifi yapmaya cüret edemez ne kafalarla kabul ediliyor bunlar çok merak ediyorum aslında yadırgamak değil gerçekten merak o an ne düşünüyorlar ne hayal ediyorlar sayfaların birinde vicdan falan denmiş ya ne alaka elalem sonuçta bu gün boşansam belki düşman olacağım adam vicdani sorumluluğum yok ki oğlu düşünsün yani sırf kabul etmedim diye vicdansız hissetmem mesela

Destek almak için girdim topa tuttunuz , Evet haklısınız aslında bende kendime çok kızıyorum baştan niye kabul ettim diye.Ama yaptım işte bir hata
Topa tutulmadınız haklı sorular geliyor sonuçta 9 günlük evli değilsiniz 9 sene dile bile kolay değil 9 koca sene ne oldu da şimdi utandınız diyor insanlar

Bizdede öyle olsaydı en başta kızım kabul etmezdi bunu.
Bunada aşk diyorlar herhalde,sonrada sorunlar çıkıyor maalesef.

Bizdede öyle olsaydı en başta kızım kabul etmezdi bunu.
Bunada aşk diyorlar herhalde,sonrada sorunlar çıkıyor maalesef.
Ben bunun çoğunluk sebebinin sıkarak büyütmek olduğunu düşünüyorum sonuçta sevgiliyken rahat gezip tozsalar yaşasalar aileler açık görüşlü olsa sırf aynı eve girmek kimse bu eziyeti çekmez ama tabi bence

Oda var tabi buda bir nevi kaçış olarak görülüyor işte.
Nasılsa yanımda kocam var diyerek hayatlarının hatalarını yapıyorlar.
Evet bir sonraki sayfada okudum . Bende oyle dusunmustum zaten ailelerin sozu dinlense keske coguu seyler onlar tarafndan ongoruluyor fakat gencken asikken hersey toz pembe geliyor .
Sorunda burada işte,aile sözü dünlense keşke.

Oda var tabi buda bir nevi kaçış olarak görülüyor işte.
Nasılsa yanımda kocam var diyerek hayatlarının hatalarını yapıyorlar.

Sorunda burada işte,aile sözü dünlense keşke.
Kaçıştan ziyade sevgi nedir bilmiyor gibi geliyor bana ben ömrümde 3 kişilik sevgi görmedim beni seven adam benimle olmak ister neden beni ailesinin yanına oturtsun bu adam hiç mi benimle başbaşa kalmak istemez uzanıp tv izlemek istemez hiç bana romantik masa hazırlayası gelmez bunlar 3 kişiyle olmaz ki ? Sevginin tanımı herkese göre tabii ki farklı olur ama en basiti benim rahatlığımı gözetmeyen adamın beni sevdiğini düşünmem ya da onu sevemem ben annesine bakabilirim otursun karşı daireme gider gelirim arkadaşlık yaparım gerekirse gider yemek yaparım ama evimde de eşimle olmak isterim sevişsen sevişemezsin kavga etmek istesen edemezsin evin iki hanımı var hangisinin gönlü yapılacak belli değil saçma geliyor bana bilemiyorum

neden ayrı evde yaşamıyorsunuz öncelik onu sorayım

Ben size beraber oturmayı şikayet etmedim banyo yaparken çok utanıyorum gereksizmi utanmam diye sordum

şimdi bu banyo dediğinin saati kaç

madem birlikte olunca banyo yapmaktan utanıyorsun her gün banyo yap

hatta regl olduğunu da arada çaktır kv ye yine banyo yap

yani banyo yapman ilişki ile özdeşleşmesin ki zaten özdeşleşmemeli

ilişki olmayınca insan kirlenmez mi

bir yakınımız anlatmıştı

kadın öğretmen şimdilerde 70 yaş civarında

gençliğinde temizlik yapmış ve banyo yapmış

sonra kv si gelmiş ne yaptın muhabbeti işte anlatmış vs vs banyo yaptım oturuyorum gibi bir şeyler de demiş

akşam eşi gelmiş ve büyük bir kavga çıkmış

neden banyo yapmış kimlerle ne yapmış diye

kadın ertesi gün işe gidecek temizlik yapmış kirli mi gitsin

günümüzde banyo yapmak daha sık olabilir hatta konuşun kv ile sohbet arasında böyle daha iyi diye hatta virüs de var her gün yıkanın

Son düzenleme:
Aynı evde 3.kişiyle yada daha fazlasıyla olmanın zorluğunu tahmin ediyorum,nasıl ailelerimizn yanına gittiğimizde bir süre sonra evimizi özlüyorsak.Aynı evde olunca bile rahatlık kalmaz ayağını uzatamazsın gecelil giyip kocanla cilveleşemezsin bunun gibi çok örnekleri var.
İhtiyaç durumunda evet yakınında oturabilirsin el uzatırsın ihtiyaçlarını sağlayabilirsin,aynı evde çok zor..

neden ayrı evde yaşamıyorsunuz öncelik onu soray

Keşke evlendigim zaman biri bana sizin gibi doğruları soyleseydi zorlukları soyleseydi .psikolojim iyi değil bu aralar.9 yıldır çocuğum olmuyor.Cok duygusal olmaya başladım. Ondan şikayete başladım sanirim

9 yıllık evlilik dile kolay.. neden kabul ettiniz olayına bile girmiyorum.
Daha büyük bir eve çıkabilirsiniz. Dubleks veya ebeveyn banyolu.
Ama arkadaşım bu kadın daha genç. Ömrünüzü kayinvalideye geçireceksiniz farkında misiniz? Buna bir çözüm bulmak yerine banyoyu dert ediyorsunuz

Keşke evlendigim zaman biri bana sizin gibi doğruları soyleseydi zorlukları soyleseydi .psikolojim iyi değil bu aralar.9 yıldır çocuğum olmuyor.Cok duygusal olmaya başladım. Ondan şikayete başladım sanirim
Aileniz söylemedimi bunları hiç,yada ne bileyim yakın arkadaşlarınız filan.
Çocuk konusu hassasdır bana göre,umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize.

bence bu gerilmenizin sebebi çocuğunuzun olmaması

tedavi vs denediniz mi bilmiyorum ama çocuğum olmuyor diye üzülmek yerine gerekli adımları atın

kv nin oğluma bir çocuk veremedi ama hala sevişiyorlar diye düşündüğü hissiniz mi var

yani filmlerde olur ya bu gelin oğluma bir torun veremedi diyen kötü kvler

çocuk yok ama sevişiyorlar gibi bir iç pişmanlık mı var sizde

çocuk için sevişilmez ki sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…