Banyo sorunu

Maddiyat değil ama yurt dışında olduğumuz için altlı üstlü ev tutma şansımizda yok burası Türkiye gibi değil . Mecburum yani beraber yasamaya

Yurtdisindasiniz birde. Ne piril piril gençler var gitmek isteyen, ama kabile hayatini normal sananlar kaliyor.

Kv'de yanliz kalinca ne oluyor sanki? Gerekirse iki semt ötede yasasin. Elden ayaktan düsmedi. Bunu ilk yilinda degil, 9 yil sonra sorun etmende ayri bir tuhaf.

9 yıl sonra utanmak normal değil yanlız insan ilk zaman çekinir utanır tanıdıkça alışır normal rutine döner ...bende bir yıl KV ile yaşamak zorunda kaldım evim bitmediği için.. odamızda banyo tuvalet vardı bizim sizde imkanıniz varsa odanıza yaptırın ...

Tamamen ihtiyaca göre karşılanıyor demek ki evlerde.
Buda bizxim kültüre hiç uymuyor gibi sanki.

Ben kimseye kocanı boşa demedim. Baştan kabul etmeseydin dedim. En başindan beri razı gelip kabul edip aynı evde yaşamak ayrı bir şey, hastalıktan yalnızlıktan dolayi birlikte yaşamaya mecbur kalmak ayri bir şey.

Tamamen ihtiyaca göre karşılanıyor demek ki evlerde.
Buda bizxim kültüre hiç uymuyor gibi sanki.

ama bence olmalı işte

yani birisi gereksiz bir mülkü kullanırken diğeri sıkıntı çekiyor

dünyada arazi sınırlı insan sayısı da sınırlı

mülk sahibinin fahiş gelir elde etmesini engellediği gibi kullanıcıyı da koruyor

yani hani eleştiriyoruz ya dünyadaki nimetlerin çoğundan %1 lik kesim faydalanıyor geriye kalan %99 a çok az kalıyor diye

işte onu engellemenin bir yolu

konu sahibinin özelinde devlet bir arada oturun demiyordur muhtemelen

yani kv ye ayrı ev konu sahibi ve eşine ayrı ev kiralayabilirler ama onlar bir arada iken 3 kişilik tek aile görülüyorlar

aslında bizim kültür dediğimiz hangi yıllara göre diye bakmak lazım

eskiden evlerin yanına oğlan evleneceği zaman bir oda daha yapılırmış yani ihtiyaç yatacak yer

şimdi herkes en iyisini alalım, en gösterişlisi bizde olsun, kiraladığım ev 10 yıllık gelin evi gibi durmuyor kültürüne maruz kalıyoruz da ondan

9 yıldır problem değil miydi bu durum ? Tek sorununuz banyo ise ebeveyn banyolu ev en kısa çözüm olur

Peki ben bir şey merak ediyorum bu sisteme göre bu adam ben evliyim annemden ayrı ev tutmam gerek diye başvuru yapsaydı tahmini ne zaman ev bulabilirdi ortalama

Bu sistem bizde uygulansa kaos çıkar kesin.
İsteklerimiz çok farklı oluyor genelde.
Güneş görecek balkonu büyük olacak mutfak geniş olsun isteriz gibi.

Her gün duş almayı adet edinirseniz, herhangi bir imaya maruz kalmazsınız. Her gün yıkanmak, güne iyi başlamanıza sebep olur
Konuda ki tek mantıklı ve doğru cevap bu konu sahibi. 9 yıl olmuş takılmayın ve her gün duşunuza girin E ELNISMUR

Benim annemde 55 yaşında. Kız kardesım evlenınce tek yasayacak. 3 kardesız.Ama tek yasamayı dusunuyor. İçin acır tamamda. Sen kaynananla aynı ev ister mısın istemezsin. Kocan da rahat edemez sende

Neyse arkadaslar cevaplarınız için teşekkür ederim.Ben alacağım cevaplari aldım.

Hiç çocuğum yok. 3+1 eve sığamıyorum 4+1 bakıyorum.

Banyoya girerken neden utanıyorsunuz ki? Duş almayacak mısınız yani, insan kirlenir duşa girer bunda utanılacak ne var. He illa her sevişmeden sonra hemen duşa giriyorum, sabah akşam fark etmez seviştiğim belli oluyor diyorsanız o biraz tuhaf kaçabilir cidden. Hele eşinizle art arda giriyorsanız baya belli oluyordur. Her sevişmeden sonra direkt duşa girmemeyi deneyebilirsiniz. Normalde ne zaman duş alacaksanız o zaman duş alın, o zaman utanmazsınız herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…