Ev sizin değilse daha büyük ebeveyn banyolu bı eve çıkın.İyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
Devletten burda dosya yapıp veriyorsunuz .onlar uygun görürse ev veriyorlar .Türkiye gibi istediğiniz eve cikamiyorsunu
Devletten burda dosya yapıp veriyorsunuz .onlar uygun görürse ev veriyorlar .Türkiye gibi istediğiniz eve cikamiyorsunuz
almak değil de kiralamak için bekliyorlar bildiğim kadarıyla.
Bence utanilacak h8cbirsey yok.sonucta sadece cinsel iliskiden sonra yada once dus alinmiyor.kasmayin bukadar hergun gir keyfini cikar...İyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
Vay arkadaş hepiniz mi premsessiniz ya. Gerçekten buranın ne tadı kaldı ne tuzu. Yaşamla alakasız tepeden bakan bakan saçma sapan yorumlar. bu forumdaki olay iki lafın belini kıralım bir iki fikir alalımdan çoktan çıktı. bu da muhtemelen son mesajımdır zira üst üste böyle abukluklar görünce benim burda ne işim var duygusu sarıyor dört bir yanınızı.Başka adamla evlenebilirdiniz.
66 yaş yaşlı degil ki.
Millete dert olmuş kv ile yaşamanız. Sanki kv den rahatsız oluyorum şöyle böyle diye eleştiri yapmışsınız gibi.Ben size beraber oturmayı şikayet etmedim banyo yaparken çok utanıyorum gereksizmi utanmam diye sordum
Şikayet etmek için 9 yıl kadar geç kalmışsınızİyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
Calci bnm kv odanın kapı deliğinden bakarmış iyi miyiz diye kışın da soba yaktığımızda aynı delikten koklarmışBanyo kapısının deliğinden izleyenler mi var acaba ?
Hollanda da yaşiyorsa, orda öyle bir sistem var.Asla ama asla dogru degil. Ha siz ailecek calismayip devletten geciniyorsaniz orasini bilemem.
Ay insan hiç mi düşünmez burası yatak odası, oğlumu gelinimi uygunsuz görürüm diye. Bi de kendi mi itiraf etti?Calci bnm kv odanın kapı deliğinden bakarmış iyi miyiz diye kışın da soba yaktığımızda aynı delikten koklarmışo geldi aklıma
Evet o onu korumak kollamak manasında düşünüyor mahremiyet önemli değil ki onlara kayınpeder güneş enerjisinin suyu eksilmemiş siz niye kullanmıyorsunuz derdi meselaAy insan hiç mi düşünmez burası yatak odası, oğlumu gelinimi uygunsuz görürüm diye. Bi de kendi mi itiraf etti?
Hatta o itiraf edince kocam anahtar deliğine peçete tıkamaya başlamıştıAy insan hiç mi düşünmez burası yatak odası, oğlumu gelinimi uygunsuz görürüm diye. Bi de kendi mi itiraf etti?
Ben eğer kv ile yaşayamayacak yapıda biriysem, bunu evlilik oncesinde düşünürüm. Yarin bir gün bakmam gereken bir durumla karşılaşır mıyım diye.Vay arkadaş hepiniz mi premsessiniz ya. Gerçekten buranın ne tadı kaldı ne tuzu. Yaşamla alakasız tepeden bakan bakan saçma sapan yorumlar. bu forumdaki olay iki lafın belini kıralım bir iki fikir alalımdan çoktan çıktı. bu da muhtemelen son mesajımdır zira üst üste böyle abukluklar görünce benim burda ne işim var duygusu sarıyor dört bir yanınızı.
Gece teftişine çıkan kv'ye şok gkhgvjjhjhHatta o itiraf edince kocam anahtar deliğine peçete tıkamaya başlamıştı
Bence sıkmayin caninizi cekinmekte haklisiniz ben olsam bende rahatsiz olurdum fakat soyle dusunun sonucta her dusa giren bisey yapmis olmuyor.terliyorsun giriyorsun dusa rahatlamak icin giriyorsun.baska ev bakma sansiniz yok mu ebeveyn banyoluMaddiyat değil ama yurt dışında olduğumuz için altlı üstlü ev tutma şansımizda yok burası Türkiye gibi değil . Mecburum yani beraber yasamaya
Aynen sizin gibi baktım olaya.bi dert anlatalim yada dert paylaşalım hafifleyelim derken ne hale gelmişiz biz.ustune bide suçlu çıkartmaya çalışmalar başlamış.herkese tek tek izah edicem derken insan dert sahibi oluyo.bende üç gündür bu duruma çok üzüldüm.Vay arkadaş hepiniz mi premsessiniz ya. Gerçekten buranın ne tadı kaldı ne tuzu. Yaşamla alakasız tepeden bakan bakan saçma sapan yorumlar. bu forumdaki olay iki lafın belini kıralım bir iki fikir alalımdan çoktan çıktı. bu da muhtemelen son mesajımdır zira üst üste böyle abukluklar görünce benim burda ne işim var duygusu sarıyor dört bir yanınızı.
Tüh! Konu sahibi 9 yıl önce lotus a sormadan evlendin ha yazıklar olsunBaşka adamla evlenebilirdiniz.
66 yaş yaşlı degil ki.
Konu sahibi aşk olsun. Bu yaptığınTüh! Konu sahibi 9 yıl önce lotus a sormadan evlendin ha yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?