Çok saçma bir uygulama.
Saçma değilmi böyle,tlc kanalında da var emlakçılar ev arıyor mesela beğendilermi alıp yada kiralıyorlar hemen.
yurt dısında aynı aıleden baska kısılere aynı apartmanda ev kıralamak yasak mı ?Maddiyat değil ama yurt dışında olduğumuz için altlı üstlü ev tutma şansımizda yok burası Türkiye gibi değil . Mecburum yani beraber yasamaya
Peki ben bir şey merak ediyorum bu sisteme göre bu adam ben evliyim annemden ayrı ev tutmam gerek diye başvuru yapsaydı tahmini ne zaman ev bulabilirdi ortalama
kayınvalideyle yaşımak başlı başına zor bişey zaten ne cinsel hayat kalır ne mahremiyet utanman normalİyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
İngiltere ve kanada seyrettiğim:))almanya da falan değiller onlar genelde amerika.
Ben de aynı şeyi sordum ama konu sahibesi öyle bir şey olmadı dedi.kv bir şey mi ima etti acaba ya ? ben o kısımı merak ediyorum halen
İnsanlar sadece ilişkiye girdikten sonra mı duş alıyor?İyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
İyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
Bende sizin nasıl duymadiginiza şaşırdım yurt dışında evler bu sekilde
Evet ev kiralamak için böyle bir sistem var.Cidden çok değişlik bir sistemmiş,bizde böyle olmayınca tabanlar patlayıncaya kadar ev ararız çünkü.
Kv ile aynı evde yaşama fikri hiç benlik değil bence en başta orada hata yapılmış ama sizin tercihiniz tabi ki hangi sebeplerle böyle yaşamaya karar verdiniz bilemem..İyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
9 senedir sorun olmamış şimdimi mahreminiz olmadığını anladınız?İyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?