Banyo sorunu

Ayrıca koskoca kadin sizinle yaşamaya utanmıyor, siz kendi evinizde banyoya girerken utanıyorsunuz oyle mi? Girin rahat rahat banyonuza, istediğinizde yapın ev sizin eviniz sonuçta. O rahatsiz olsun

dubleks ve ebeveyn banyolu eve cıkın o zaman ılla da kaynanamla yasayacagım dıyenlere soyluyorum

nasıl kabul edıyorsunuz hala anlayabılmıs degılım ama

kocası uzun yol soforu olsaydı kayınvalıdenızın
ne olacaktı ? kocası ölmus dıyorsunuz da ne mana bır cok kısının esı öluyor hepsı cocuklarına tasınmıyor kı ?

ayrıca banyo yapmak bır ıhtıyactır yasayan canlı olarak yıkanmak zorundayız banyo yaptıgınız ıcın neden utanıyorsunuz kı
ınsan ne zaman musaıtse ne zaman ısterse o zaman yıkanır bunda utanılacak ne var ?

Maddiyat değil ama yurt dışında olduğumuz için altlı üstlü ev tutma şansımizda yok burası Türkiye gibi değil . Mecburum yani beraber yasamaya
yurt dısında aynı aıleden baska kısılere aynı apartmanda ev kıralamak yasak mı ?

hadı aynı apartmanda bulamadınız dıyelım kı bence ha aynı apartman ha aynı ev hıc farkı yok uyuyana kadar sızde oturacak sonucta
mustakıl buyuk kendı evınıze gecmenız gerek dubleks olsun yatak odası ebeveyn banyosu kayınvalıdenızın yatak odası ve ebeveyn banyosuna ters noktada olsun
madem ılla kı kaynanamla yasayacagım dıyorsunuz en oluru bu
bırde ıse gırın
en azından yemek ve uyuyana kadar gecen sure ıcınde gorusmus olursunuz

Peki ben bir şey merak ediyorum bu sisteme göre bu adam ben evliyim annemden ayrı ev tutmam gerek diye başvuru yapsaydı tahmini ne zaman ev bulabilirdi ortalama

ben genel hatları ile yazdım

konu sahibinin ülkesindeki uygulamayı bilemiyorum

bence evlenmeden başvurulur nikah tarihine göre araştırılır vs

kayınvalideyle yaşımak başlı başına zor bişey zaten ne cinsel hayat kalır ne mahremiyet utanman normal

normal böyle hissetmen kayınvalideyle yaşayınca böyle oluyo maalesef durumunuz varsa ebeveyn banyolu bi eve çıkın o odada siz kalırsınız rahat rahat yaşarsınız

İnsanlar sadece ilişkiye girdikten sonra mı duş alıyor?
bence rahat olun.
İnsanlar düzenli duş alırlar, almaları gerekir.
Ama tabi ayrı bir eviniz olsa çok daha iyi olur.
Ev ev üstüne olmaz. İnsan kendi evindeki gibi rahat edemez.
Dilerim ayrı bir evinz olur.

ne kadar zor bir yaşam, kendi tercihiniz mi yoksa imkan sebebiyle mi bu şekilde yaşıyorsunuz bilemiyorum ama
en yakın zamanda kendinize ait bir eve çıkmanız hem sizin açınızdan, hem eşinizle ilişkiniz açısından çok faydalı olacaktır.

Ben olsam her sabah duş almak sağlığa iyiymiş,ne bileyim tansiyon düşürmüş falan gibi kendimde olan bir rahatsızlığı öne sürer her sabah duş alırdım. Zaten kv biliyor yani ,eşin sonuçta kaç yıllık elbette birlikte olacaksın. Ama her sabah duş alırsan akla birşey gelmez. İhtiyacın yoksa dâhi vücudunu yıkar çıkarsın saçınla uğraşmadan.

Gelinle birlik oturmak için direnen kaynana, bir zahmet duşu vs görmeyi versin. Ayrıca duş sadece ilişki sonrası mı alınıyor? Hergün aynı saatte duş almazsam hasta gibi olurum şahsen. Sen oralı olma hiç kvdenin umrunda bile değildir,koca 9 yıl geçmiş.

Bende sizin nasıl duymadiginiza şaşırdım yurt dışında evler bu sekilde

Cidden çok değişlik bir sistemmiş,bizde böyle olmayınca tabanlar patlayıncaya kadar ev ararız çünkü.
Evet ev kiralamak için böyle bir sistem var.
Ama 9 sene ev çikmamasi gibi bir sey yok. Siz hangi ülkedesiniz konu sahibi?
Ben yeni evliyim Türkiyeden Almanyaya gelin oldum ve basvuru yaptiktan 8-9 ay sonra ev sirasi geldi bize.
En fazla bekleyen taş catlasa 1 2 sene bekliyor. 9 sene sira gelmemesi mumkun degil.
Bu sure icinde mutlaka ev cikmistir ama kocaniz size soylememistir, kandiriliyorsunuz emin olun.

Ayrı ev tutup gecindiremeyecek hicbir erkek eş diye evlenilmemeli zannımca. Kişisel fikrim bu.
Yanlız ve yaşi ilerlemiş kv ya da kb için çözüm ise aynı apt. Ya da ayni sokakta çok yakın evler. Kapılar kesinlikle ayrı olacak.
Kimin annesi ya da babasiysa hergun uğranir, gönlü hoş edilir, kontrol edilir arada yemek yenir beraber vb.

Kv ile aynı evde yaşama fikri hiç benlik değil bence en başta orada hata yapılmış ama sizin tercihiniz tabi ki hangi sebeplerle böyle yaşamaya karar verdiniz bilemem..

Diğer mevzuya gelince de madem aynı evde yaşıyorsunuz herkes karı kocanın aynı yatakta kardeş kardeş yatmayacağının gayet farkındadır o konuda rahat olun utanıp sıkılıp kendinize birşeyleri haram etmeyin..Utanılacak birşey yok.. Canınıza değsin güzel güzel sevişin gidin alın duşunuzu

9 senedir sorun olmamış şimdimi mahreminiz olmadığını anladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…