Banyo sorunu

Çok zor ama işte yaşayanlar var elimden sadece üzülmek geliyor

Keşke evlendigim zaman biri bana sizin gibi doğruları soyleseydi zorlukları soyleseydi .psikolojim iyi değil bu aralar.9 yıldır çocuğum olmuyor.Cok duygusal olmaya başladım. Ondan şikayete başladım sanirim
Kaç yaşında evlendiniz çocuk gelin miydiniz? Yani aklı başında her yetişkin bunu düşünür söylenmesine gerek yok ki evlenince ne olacak sandınız evde biri varken gerçekten nasıl aile olabileceğine inandınız ?

Aileniz söylemedimi bunları hiç,yada ne bileyim yakın arkadaşlarınız filan.
Çocuk konusu hassasdır bana göre,umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğiniz

Aileniz söylemedimi bunları hiç,yada ne bileyim yakın arkadaşlarınız filan.
Çocuk konusu hassasdır bana göre,umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize.

Evet çocuğun olmaması büyük neden çok hassaslastim son zamanlarda

23 yaşında evlendim.Evet hata yaptım kabul ederek

23 yaşında evlendim.Evet hata yaptım kabul ederek
Peki ilk zamanlar rahatsızlık illa ki hissetmişsinizdir eşinize bahsettiniz mi ? Size bir çözüm önerdi mi yani tamam bir hataydı her insan hata yapar ama her hatanın bir dönüşü de vardır bir hata yaptık diye ömür boyu bunu yaşamak zorunda değiliz sonuçta

evet bu kafa çok var. temizlenmeyi sadece seks sonrası olarak algılayanlar var. yahu bu insanlar hiç mi terlemiyor günlük hayatta ?

Ayrılmamizin imkanı yok yıllardır ev bekliyoruz vermiyorlar

Devletten burda dosya yapıp veriyorsunuz .onlar uygun görürse ev veriyorlar .Türkiye gibi istediğiniz eve cikamiyorsunuz
Siz hangi ülkedesiniz ya ömrümde ilk defa böyle bir şey duydum cebimde para varsa istediğim evi kiralarım ne alaka siz bunu bir yardım vs olarak istiyor olabilir misiniz

Siz hangi ülkedesiniz ya ömrümde ilk defa böyle bir şey duydum cebimde para varsa istediğim evi kiralarım ne alaka siz bunu bir yardım vs olarak istiyor olabilir misiniz
Bende sizin nasıl duymadiginiza şaşırdım yurt dışında evler bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…