Çok zor ama işte yaşayanlar var elimden sadece üzülmek geliyorAynı evde 3.kişiyle yada daha fazlasıyla olmanın zorluğunu tahmin ediyorum,nasıl ailelerimizn yanına gittiğimizde bir süre sonra evimizi özlüyorsak.Aynı evde olunca bile rahatlık kalmaz ayağını uzatamazsın gecelil giyip kocanla cilveleşemezsin bunun gibi çok örnekleri var.
İhtiyaç durumunda evet yakınında oturabilirsin el uzatırsın ihtiyaçlarını sağlayabilirsin,aynı evde çok zor..
Kaç yaşında evlendiniz çocuk gelin miydiniz? Yani aklı başında her yetişkin bunu düşünür söylenmesine gerek yok ki evlenince ne olacak sandınız evde biri varken gerçekten nasıl aile olabileceğine inandınız ?Keşke evlendigim zaman biri bana sizin gibi doğruları soyleseydi zorlukları soyleseydi .psikolojim iyi değil bu aralar.9 yıldır çocuğum olmuyor.Cok duygusal olmaya başladım. Ondan şikayete başladım sanirim
Aileniz söylemedimi bunları hiç,yada ne bileyim yakın arkadaşlarınız filan.
Çocuk konusu hassasdır bana göre,umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğiniz
Aileniz söylemedimi bunları hiç,yada ne bileyim yakın arkadaşlarınız filan.
Çocuk konusu hassasdır bana göre,umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize.
Evet çocuğun olmaması büyük neden çok hassaslastim son zamanlardabence bu gerilmenizin sebebi çocuğunuzun olmaması
tedavi vs denediniz mi bilmiyorum ama çocuğum olmuyor diye üzülmek yerine gerekli adımları atın
kv nin oğluma bir çocuk veremedi ama hala sevişiyorlar diye düşündüğü hissiniz mi var
yani filmlerde olur ya bu gelin oğluma bir torun veremedi diyen kötü kvler
çocuk yok ama sevişiyorlar gibi bir iç pişmanlık mı var sizde
çocuk için sevişilmez ki sadece
23 yaşında evlendim.Evet hata yaptım kabul ederekKaç yaşında evlendiniz çocuk gelin miydiniz? Yani aklı başında her yetişkin bunu düşünür söylenmesine gerek yok ki evlenince ne olacak sandınız evde biri varken gerçekten nasıl aile olabileceğine inandınız ?
Umarım atlatırsınız bunuda.Evet çocuğun olmaması büyük neden çok hassaslastim son zamanlarda
Peki ilk zamanlar rahatsızlık illa ki hissetmişsinizdir eşinize bahsettiniz mi ? Size bir çözüm önerdi mi yani tamam bir hataydı her insan hata yapar ama her hatanın bir dönüşü de vardır bir hata yaptık diye ömür boyu bunu yaşamak zorunda değiliz sonuçta23 yaşında evlendim.Evet hata yaptım kabul ederek
şimdi bu banyo dediğinin saati kaç
madem birlikte olunca banyo yapmaktan utanıyorsun her gün banyo yap
hatta regl olduğunu da arada çaktır kv ye yine banyo yap
yani banyo yapman ilişki ile özdeşleşmesin ki zaten özdeşleşmemeli
ilişki olmayınca insan kirlenmez mi
bir yakınımız anlatmıştı
kadın öğretmen şimdilerde 70 yaş civarında
gençliğinde temizlik yapmış ve banyo yapmış
sonra kv si gelmiş ne yaptın muhabbeti işte anlatmış vs vs banyo yaptım oturuyorum gibi bir şeyler de demiş
akşam eşi gelmiş ve büyük bir kavga çıkmış
neden banyo yapmış kimlerle ne yapmış diye
kadın ertesi gün işe gidecek temizlik yapmış kirli mi gitsin
günümüzde banyo yapmak daha sık olabilir hatta konuşun kv ile sohbet arasında böyle daha iyi diye hatta virüs de var her gün yıkanın
Ayrılmamizin imkanı yok yıllardır ev bekliyoruz vermiyorlarPeki ilk zamanlar rahatsızlık illa ki hissetmişsinizdir eşinize bahsettiniz mi ? Size bir çözüm önerdi mi yani tamam bir hataydı her insan hata yapar ama her hatanın bir dönüşü de vardır bir hata yaptık diye ömür boyu bunu yaşamak zorunda değiliz sonuçta
Kimden bekliyorsunuz anlamadımAyrılmamizin imkanı yok yıllardır ev bekliyoruz vermiyorlar
Evi kim vermiyor..Ayrılmamizin imkanı yok yıllardır ev bekliyoruz vermiyorlar
Devletten burda dosya yapıp veriyorsunuz .onlar uygun görürse ev veriyorlar .Türkiye gibi istediğiniz eve cikamiyorsunuzKimden bekliyorsunuz anlamadım
Günlük sevişiyorlardır belkievet bu kafa çok var. temizlenmeyi sadece seks sonrası olarak algılayanlar var. yahu bu insanlar hiç mi terlemiyor günlük hayatta ?
Siz hangi ülkedesiniz ya ömrümde ilk defa böyle bir şey duydum cebimde para varsa istediğim evi kiralarım ne alaka siz bunu bir yardım vs olarak istiyor olabilir misinizDevletten burda dosya yapıp veriyorsunuz .onlar uygun görürse ev veriyorlar .Türkiye gibi istediğiniz eve cikamiyorsunuz
üzmeyin kendinizi ayrı eve çıkın benceKeşke evlendigim zaman biri bana sizin gibi doğruları soyleseydi zorlukları soyleseydi .psikolojim iyi değil bu aralar.9 yıldır çocuğum olmuyor.Cok duygusal olmaya başladım. Ondan şikayete başladım sanirim
Ne saçma öyle,param varsa istediğim evi alırım..Devletten burda dosya yapıp veriyorsunuz .onlar uygun görürse ev veriyorlar .Türkiye gibi istediğiniz eve cikamiyorsunuz
Ben size beraber oturmayı şikayet etmedim banyo yaparken çok utanıyorum gereksizmi utanmam diye sordum
Bende sizin nasıl duymadiginiza şaşırdım yurt dışında evler bu sekildeSiz hangi ülkedesiniz ya ömrümde ilk defa böyle bir şey duydum cebimde para varsa istediğim evi kiralarım ne alaka siz bunu bir yardım vs olarak istiyor olabilir misiniz
Bende sizin nasıl duymadiginiza şaşırdım yurt dışında evler bu sekilde
Ne saçma öyle,param varsa istediğim evi alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?