arkadaşlar ben şuan 37 haftalık hamişim:CüvCüv:... eşimle 34 haftaya kadar beraber olduk ve 34. haftadan sonra artık ilişkiyi bebişimize zarar gelmesin diye bıraktık... ben sonraları eşimi başka yöntemle (oral):asigim: doyuma ulaştırmaya başladım.. bir gün eşim ben banyoya gireceğim sen de gelmek ister misin dedi.. ben de bir gün önce banyo yapmıştım hasta olurum diye korktum, sen gir ben dün yaptım dedim.. tamam dedi ve banyoya girdi... bir müddet sonra muzurluk olsun diye ona çaktırmadan kapının deliğine eğildim ve içeri baktım..ve o an eşimin kendisine dokunduğunu gördüm.. bir an utandım.. normalde hamile olmadığım zamanlarda asla böyle bir şey yapmadığını adım gibi biliyorum ama onu ilk defa böyle görünce çok şaşırdım.. bir yandan üzüldüm, çünkü hamileyim ve şuan onun isteklerine karşılık veremiyorum... bir yandan sevindim çünkü en azından evden dışarı çıkmıyor, yanımdan ayrılmıyor, başka kadınlara gitmek istese gidebilirdi erkektir sonuçta belki ama o, bunu yapmayı tercih etmişti... duştan çıktı, yanaklarım al al olmuştu utancımdan
.. benim onu gördüğümden haberi yoktu ne oldu niye kızardın ağrın mı var diye sordu hayır yok dedim... hafifçe bana tebessüm etti ve omuzlarımdan tutarak alnımın ortasına bir öpücük kondurdu:asigim:...ben şimdi gördüğüm bu şoku nasıl atlatacağım? :1shok: