• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoda gördüğüm... üzüleyim mi? sevineyim mi?

bunda şaşılacak birşey yok
ben eşini gizlice izlemiş olmana şaşırdım
her insanın kendi mahremiyeti,özel alanı vardır
gizlice değil de direkt yanına girseydin de görseydin bence daha doğru olurdu

ne bileyim beni biri bu şekilde gizlice izlesin istemezdim şahsen
bir de eşinin özelini burda anlatmanı doğru bulmadım bu soruyu belki başka,daha uygun bir dille dile getirebilirdin
birgün eşin bu siteye girse ve senin yazılarını okusa düşünsene adamın halini

o anın benzer bir durumu ben yaşadım ..insan mutlu oluyor hemde üzülüyor senin yaşadığın şaşkınlığı bende yaşadım..kuzum uzakta ama ben ona güveniyorum...:nazar::nazar::1hug::asigim:

bazı durumlardaki davranışlar gayri ihtiyari olarak yaparız..
bunun o an farkında olmazsın yani.. bu duruma benzer bir durumu da arkadaşımız yaşamış ve sizlerle paylaşma dertleşme sorma gereksinimi hissetmiş,,
fakat ona verdiğiniz destekten çok tepki niteliğinde...her insanın başına gelebilir..o an ne düşüneceğini şaşırabilir..kadınlar klübünün amacı da bu değil mi ?
paylaşmak dertleşmek değil mi?
aynı durumda bizlerde olabiliriz..birbirimize destek çıkalım-duygularımızı paylaşalım...
ayrıca şunu da belirtmeden geçemiyeceğim ..her insanın özeli vardır elbette..fakat evli insan özelini eşiyle paylaşır..evlilier arasında gizli saklı yoktur... fakat biz bayanlar daha duygusal ve çekingen olduğumuz için paylaşamayabiliyoruz....lütfen biraza daha anlayış diyorum teşekkür ediyorum...

bende 27 haftalık hamile bir bayanım hamile kaldığımdan beri ya 2 ya 3 kez eşimle birlikde olmuşuzdur eşim bebeğe birşey olur diye hep istemedi benim aklımdanda acaba kendini nasıl tatmin ediyor diye hep düşünüyorum ya beni aldtıyorsa ya aldatırsa diye hepde aklımda korkuyorum gerçi beni şüphelendirecek birşey yapmadı

bunun o an farkında olmazsın yani.. bu duruma benzer bir durumu da arkadaşımız yaşamış ve sizlerle paylaşma dertleşme sorma gereksinimi hissetmiş,,
fakat ona verdiğiniz destekten çok tepki niteliğinde...her insanın başına gelebilir..o an ne düşüneceğini şaşırabilir..kadınlar klübünün amacı da bu değil mi ?
aynı durumda bizlerde olabiliriz..birbirimize destek çıkalım-duygularımızı paylaşalım...
ayrıca şunu da belirtmeden geçemiyeceğim ..her insanın özeli vardır elbette..fakat evli insan özelini eşiyle paylaşır..evlilier arasında gizli saklı yoktur... fakat biz bayanlar daha duygusal ve çekingen olduğumuz için paylaşamayabiliyoruz....lütfen biraza daha anlayış diyorum teşekkür ediyorum...
çok teşekkür ederim anlayışınız için...

bence üzülmen yersiz, sonuçta erkek fizyolojisi bizden farklı ve meniyi bir şekilde atıyor vücuttan. eşinde rüyasında falan olmaması adına bunu kendi yapmış. sitede okumadınmı hamileyim eim aldatıyormu paranoyasıyla dolu. böyle bir ortamda içinin inadına rahatlaması lazımdı gördüğünde. ama eğer yine de rahatsızsan başta yaptığın gibi oralla yada elinle eşini sen rahatlat hem sen hem eşin rahatlasın. selamlar.

Eşinin yaptığı normalde senin yaptığın normal değil bence :mymeka:

ama ne kadar da safça anlatmışsın böyle.. :1hug:

erkeklerin fizyolojisi kadınlardan daha farklı senin de bildiğin gibi, bu göz önünde bulundurulduğunda kendi kendine (gayet doğal ve masum bir şekilde) bu ihtiyacını gidermesi normal..

sana yaklaşmaması çok doğru, üzerine titriyor demek ki, hem sana saygı gösteriyor olmalı ki senin göremeyeceğin bir mekanda yapmış bunu..

ayrıca senin de eşini böyle çok düşünmen, hamileyken bebeğin ve eşinin arasında böyle bir denge kurman takdir edilesi bir şey. yani hem bebeğinin sağlığını tehlikeye atmıyorsun, onun için en doğru olanı yapıyorsun hem de eşini ihmal etmiyorsun..

sadece eşini gözetlemen garip olmuş ama o da kadınlığın ayrı bir boyutu işte: "merak..."

bence üzülecek hiçbir şey yok.. :teselli:

umarım bebeğine kavuşursun sağlıkla, mutlulukla..

erkeklerin dogasinda var bu
bunu bilmek ayri açik gozle gormek ayri
ben ilerde evlendigimde esimde gorsem bende cok sasiririm buyuk ihtimalle
ama esimin yaptigini bilsemde gozumle gormek istemem beni rahatsiz eder bu durum tiksinirim ben yaw
hem madem o halti da kendi baslarina yapabiliyorlar niye evleniyorlar yada niye kadinlarla beraber oluyorlar ki dimi amaaaa :roflol:
arkadasim seni anlayabiliyorum, icin rahat olsun en azindan tek basina yapiyor bak
alimallah birde yaninda bir kasar olsaydi kaydirigubbakcemile

ayyy neden bakiyonki sende sende az degilsin haaaa
erkek sonucta ne yapsin baska kadinami gitseydi aman aman takma kafana baskasina gitmekten iyidir

ahh tatLım üzüLme şaşırmada a.s.
evLi değiLim ama ossun biLdiğim kadarıyLa ben de ortak oLmak istedimm :kahve:
eşin seni çok önemsiyo ve saygı duyuyo :asigim: bu da çok güseL bişiii :asigim:
sana sadıkk ve senin görüpte üzüLmeyeceğin biyerde kendince tatmin oLmaya çaLışmış hepsi bu :teselli:

sevin anacım sevin bide şöyle oldugnu dusun ya kendı kendıne dokunmayıp karıya kıza gitseydi o zamn da uzuleyım mı sevıneyım mı yazarmıydın bak senı sevıor ıhanet etmek ıstemıorkı kendı ışını kendı göruyor adamcagızz

Kesinlikle size katılıyorum buradaki amaç kimseyle paylaşamadığımız şeyleri kendi aramızda paylaşmak ve çözüm bulmak değil mi? Arkadaşımız kendince bir muziplik yapmak istemiş ve hiç karşılaşmadığı bir şeyle karşılaşınca ve hamile psikolojisi ile şok yaşamış... Çok normal böyle şeyler sakın kafana takma her erkeğin yaptığı yöntemdir diğer söyleyenlere kesinlikle katılıyorum karıya kıza gitmemiş ya...

bidefa erkektir yapabilir ama yapmadı düşüncesi çok yanlış lütfen sonuçta erkek bayan herkesin sorumluluğu var ne koşul altında olursa olsun iki taraf içinde aldatma demektir ve adice bişedir... Erkeğin kendisine dokunmasına gelince Erkeklerin hemen hemen tamamı cinselliğe mastrübasyonla girerler ve bununda ayrı bir yeri vardır onlarda yani ayrı bi zevk diyelim ve evlide olsalar erkekler bunu herzaman olmasada arada bir zaten yaparlar... yani yadırgamamak gerek normal birşey yani.. Elimize alıncak birşeyimiz olsa emin olun bizde oynayıp dururduk :roflol::roflol:

ben evli bile degilim ama bu olayin sok olacak bisey olmadigini ben bile biliyorum yahu pes

:roflol:
arkadaşlar ben şuan 37 haftalık hamişim:CüvCüv:... eşimle 34 haftaya kadar beraber olduk ve 34. haftadan sonra artık ilişkiyi bebişimize zarar gelmesin diye bıraktık... ben sonraları eşimi başka yöntemle (oral):asigim: doyuma ulaştırmaya başladım.. bir gün eşim ben banyoya gireceğim sen de gelmek ister misin dedi.. ben de bir gün önce banyo yapmıştım hasta olurum diye korktum, sen gir ben dün yaptım dedim.. tamam dedi ve banyoya girdi... bir müddet sonra muzurluk olsun diye ona çaktırmadan kapının deliğine eğildim ve içeri baktım..ve o an eşimin kendisine dokunduğunu gördüm.. bir an utandım.. normalde hamile olmadığım zamanlarda asla böyle bir şey yapmadığını adım gibi biliyorum ama onu ilk defa böyle görünce çok şaşırdım.. bir yandan üzüldüm, çünkü hamileyim ve şuan onun isteklerine karşılık veremiyorum... bir yandan sevindim çünkü en azından evden dışarı çıkmıyor, yanımdan ayrılmıyor, başka kadınlara gitmek istese gidebilirdi erkektir sonuçta belki ama o, bunu yapmayı tercih etmişti... duştan çıktı, yanaklarım al al olmuştu utancımdan:utangac:.. benim onu gördüğümden haberi yoktu ne oldu niye kızardın ağrın mı var diye sordu hayır yok dedim... hafifçe bana tebessüm etti ve omuzlarımdan tutarak alnımın ortasına bir öpücük kondurdu:asigim:...ben şimdi gördüğüm bu şoku nasıl atlatacağım? :1shok:

canım adam senı davet etmıs gel dıye gıtmezsen ne yapsın adam azmıs bellıkı..gayet dogal bırsey..hıc endıselenme..

peki kıslar bu erkelerde mecburda biz bayanlarda niye degil ozaman onları anlar ne icin bu yol absvurdukalrı tam anlamı ile anlardık bizde niye yok boşalma? demi cevaplayın bakalım hadi

kendinee dokunuyordu derkenn keseleniyor olmasınn :roflol:
nie şok geçiriyonkii
çivi çiviyi sökermişş tekrarr çaktırmadan bakk hemm alışırsınn böylecee hemdee normall olduğunuu bilirsinn

peki kıslar bu erkelerde mecburda biz bayanlarda niye degil ozaman onları anlar ne icin bu yol absvurdukalrı tam anlamı ile anlardık bizde niye yok boşalma? demi cevaplayın bakalım hadi

bizdede var şekerimm senn farkındaa değilsindirrr
:jeyyar::lepi::icecream:

Back
X