banyodan ciplak cikan misafir

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
kafam karisik ne yapmam gerektigine karar veremedim buraya yazip sorayim dedim. yurtdisindayiz 1 ay once esimin uzaktan akrabasi kisa sureli dil kursuna geldi. ekim ayina kadar.
esim bizde kalsin mi deyince kabul etmistim. mazbut bi kizcagizdir dedim
giyinis tarzi yasam tarzi falan bizle uyumlu degil , neyse bunlar beni alakadar etmez dedim. bir sure kalacak geri donecek sonucta. kira icin de ufak bir miktar oduyor bu arada.
esimle hic bir samimiyetleri yok. geldiginden beri biz samimi olduk haliyle.

dun gece eve bayagi gec geldi. gecenin 1 i ben bayagi sıkıstım tuvalete kalktim. banyoda oldugu icin biraz oyalandim. tikirti ses falan yaptim duyarda cabuk cikar diye. patlamak uzereyim :)

iste bu cikti anadan uryan beni gorunce elindeki kiyafetleriyle onunu kapatip pardon deyip geri geri gitti odasina.

yani simdi kalkan esim de olabilirdi. bu durumda bu kizla konusmam gerekir mi? kiskanclik degil mevzu. gece dusundum gondersek mi desim. hani zora sokmus olacagiz ama o manzaradan sonra kaldiramadim.

esime keske kabul etmeseydik istemiyorum dedim. baska kalacak yer bulana kadar muhlet verip gondersek boyle birsey icin vixdansizlik mi olur. dedigim gibi kafam. cok karisti.
bana bir yol gosterin. ramazanda yer aratip perisan etmek de istemem. ramazan sonrasi kalacak yer bul diyeyim mi kiza? veya biraz dikkatli ol diye uyarmali miyim?
ya da hic birsey olmamis gibi devam mi edelim?

Son düzenleme:
Uyar eger devam ederse gonder . Sen degil esin olabilirdi. Ne kadar ayip havlu denen bisey icat etmisler sonucta .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gönder.yuh yani..
çıplak banyodan çıkmak
ya ben yalnızken bile bornozumu giyip çıkarım banyodan.
evde erkek var. bunu düşünmemesi garip geldi bana. gönder arkadaşım.

Son düzenleme:
ay töbeler töbesi bu nasıl bır rahatlıktır ınsanlardakı yaa tabıkı esınde olabılırdı orda olan ne olacaktı vallahı uzaktan akrabası dıyosun belkı kasıtlı bıle yaptı esın sandıda ben kötu dusunurum arkadas bu devırde böyle kıskanırdımda yanı nıe kıskanmayayım kı esının tepkısı onemlı ne dedı

O ne rahatlik ya 😑 tabiki uyar kac yasindaki bu kiz cahilmi utanma denen bisey var 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

esime soylemedim henuz. sadece bazi hal ve tavirlarindan hoslanmiyorum dedim.

Eyvah eyvah :44: çok mu kalacak peki? 2-3 aysa siz uyar. Daha uzunsa kalmaması daha iyi.

karışmak gıbı olmasında gecenın 1 inde eve nıye geliyor..

bı genç kızın o saatte dısarda olması bıle gayet rahat bı tutum..

ustune olanda,kreması..gönder gıtsın..

esime soylemedim henuz. sadece bazi hal ve tavirlarindan hoslanmiyorum dedim.

Eşe söylenmemeli bence de Resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur bu, siz güzel izah etmişsiniz eşinize
Ay Allahım günah da almak istemem ama bilerek mi öyle çıktı acaba

aksamdan beri gondermek icin bahane dusunuyorum aslinda. ya samimiyet kurmasaydim keske. simdi dusune dusune kukumav kusuna dondum.

nasil uyarayim peki?yahut gonderirsek sebep olarak bunu gostermek sanki kocani yemedik gibi bir hal olusturur mu

Bence hic bir akli basinda olan kisi böyle sey yapmaz üstelik kendi evinde bile degil! Bu kasitli yapmistir bunu bence belkide kocani sandi kapida????

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kimse kusura bakmasin ama ben olsam gonderirdim.. hem gece gec saatte geliyor uzaktan tanidiginin evine hemde ciplak banyodan cikmak ne demek esin olsaydi dusunmek bile istemiyorum...

aksamdan beri gondermek icin bahane dusunuyorum aslinda. ya samimiyet kurmasaydim keske. simdi dusune dusune kukumav kusuna dondum.

nasil uyarayim peki?yahut gonderirsek sebep olarak bunu gostermek sanki kocani yemedik gibi bir hal olusturur mu

o nekadar rahat sen ne kadar dusuncelısın

Zaten bekar bir kizin evli bir ciftin yaninda durmasi yani yatili felan bile caiz degil

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kızla samimisiniz madem açık açık konuş
canım akşamki yaptığın hoş değildi o an karşına çıkan abin(ya da ne diye hitap ediyosa) de olabilirdi
biraz dikkat et de
bence kız da o anı düşünüyodur şimdi

Duysun da erken çıksın diye tıkırtı yaptım diyorsun . Eğer tıkırtıları duydu ise birinin orda olduğunu anlamıştır . Çıplak çıkıp seni gördüğünde hemen toparlanıp, pardon deyip odasına gitti ise , dışarda olduğunu sandığı /umduğu kişi sen mi değildin acaba ?

Fesatlık gibi olmasın ama gönder evden .

Son düzenleme:
Belki seni.kocan sanmıştır...anlasın diye ses çıkardım drdin ya...
ne olursa olsun yaptığıı salaklık...

Tovbe tovbe hic kabul edilemez bi durum. Kesinlikle konusman gerek kizla kalcak baska bi yer bulsun. Baskasinin evinde hemde erkek olan bi evde ne kdr dusuncesiz edepsiz bir davraniz ben asla kabil edemezdim boyle bir manzaran sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…