banyodan ciplak cikan misafir

dun gece eve bayagi gec geldi. gecenin 1 i ben bayagi sıkıstım tuvalete kalktim. banyoda oldugu icin biraz oyalandim. tikirti ses falan yaptim duyarda cabuk cikar diye. patlamak uzereyim :)

iste bu cikti anadan uryan beni gorunce elindeki kiyafetleriyle onunu kapatip pardon deyip geri geri gitti odasina.

şimdi sen tıkırtı yapıyorsun. bu duyuyor belliki dışarda biri var. bu kocanda olabilir.
bunu bilerek çıplak çıkmanın mantığı nedir.
soru işareti

konuyu okur okumaz bende sizin gibi düşündüm,acaba mı dedim ama zaten bir insan evde yalnızken bile banyodan bornozla yada havluyla çıkar,herşeye bir yorumum vardır ama bu konuda gerçekten tıkandım.

Yok artık hiç durma gönder bana kalırsa senın onu düşündüğün kadar emin ol o seni düşünmüyordur hem bu ne rahatlık yahu arkadaşların dediği gibi tıkırtı sesini duydu ise blki bilerek çıktı öyle eğer öyleyse facia adamın başını belaya sokar bunlar tövbe estafurullah

Son düzenleme:
Eşe söylenmemeli bence de Resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur bu, siz güzel izah etmişsiniz eşinize
Ay Allahım günah da almak istemem ama bilerek mi öyle çıktı acaba

benim de aklıma geldi belki de konu sahibinin eşi var sandı :26:

inşallah oyle degildir günahını almayayım

esime soylemedim henuz. Sadece bazi hal ve tavirlarindan hoslanmiyorum dedim.

sakın eşine anlatma erkektir merak uyandırır sakın ona söyleme.ayrıca kızın gece o şekilde çıkması inan bana samimi değil..o kız masum değildir.belkide eşinin tıkırtıları sandı kasten yakalanmak istedi asla güvenme..

bence bilerek yapti..

gece gec geldi diyorsunuz. bence disarida alkol alip gelmis ve alkolun cakirkeyifligi ve rahatligiyla boyle bisey yapmis olabilir

ben olsam kuyrugunu koparir bi sekilde evden postalardim, akraba makraba anlamam

İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor..
Eşinize gönderelim kızı deyince tepkisi ne oluyor ?
Bir de yaptığınız tıkırtılar duyulabilecek düzeyde miydi?

Son düzenleme:
kocam sandigini zannetmem. sonucta benim de olma ihtimalim var.
fesatlik dusunmuyorum ama biraz mallik var

konuyu okur okumaz bende sizin gibi düşündüm,acaba mı dedim ama zaten bir insan evde yalnızken bile banyodan bornozla yada havluyla çıkar,herşeye bir yorumum vardır ama bu konuda gerçekten tıkandım.
Azıcık aile terbiyesi alan kişinin yapabileceği bir şey değil bu . İnsanın aklına başka birşey gelmiyor maalesef .
Altında farklı niyet olma ihtimali çok yüksek bana göre .

Kız kaç yaşında ?
Kör kütük sarhoş falan mıydı acaba diyeceğim ama o zaman konu sahibini görünce , o anda toparlanıp , özür dilemezdi . Yani bilinci yerinde , durumun normal olmadığının da farkında haliyle .

Son düzenleme:
İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor..
Eşinize gönderelim kızı deyince tepkisi ne oluyor ?
Bir de yaptığınız tıkırtılar duyulabilecek düzeyde miydi?

iste duyduguna %100 emin degilim sonucta banyoda sus sesi vs.
esim neden diyor. soyleyip soylememeye karar veremedim

O bazı şeyleri düşünemiyorsa siz de bu kadar ince düşünmek zorunda değilsiniz. Sürekli acaba nasıl hareket edecek endişesiyle mi yaşayacaksınız kendi evinizde.

kocam sandigini zannetmem. sonucta benim de olma ihtimalim var.
fesatlik dusunmuyorum ama biraz mallik var

Kocanın da olma ihtimali var yani yüzde elli , yüzde elli .

Adını ne koyarsan koy ama bence kızı göndermelisin . Tekrar yapmayacağının garantisi var mı ? Ya da benzer bir şekilde eşine yakalanmayacağının ve sonrasında aynı evde kalmaya devam edeceksiniz .

o anda konusman gerekırdı..terbıyesız kız ya. anladık rahat hatun, ama bulundugu ortama ayak uydurmak zorunda
babasının evınde öyle mı dolasıyormus.

Son düzenleme:
alkol kullanmadigini soyluyor. kizlar ben dusuncesizliginden dertlenirken aklima fesat soktunuz bir de

o kızın yerıne kendımı koyuyorum..

boş bulundum o sekılde banyo kapısını açtım,cıplagım ve karsıma bırden bırı cıktı..

refleks olarak hemen kapıyı kapatırım..

pardon deyıp bı yerlerımı örtüp,gerı gerı odama gıtmem..

Bir de bu ne rahatlık yaa..
İnsan başkasının evinde kalınca biraz çekinir, utanır, sıkılır salına salına cıbıl cıbıl gezmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…