banyodan ciplak cikan misafir

yuhh o ne genişlik öyle ya... kesinlikle kapıda beklediği kişi sen değilmişsin. kendi evinde odasına cıplak mı geçiyormuş? düşünceler farklı olabilir. ne yap et postala

Bencede kesinlikle konuşmalısınız . Bir daha olursa kendine yer ararsın dersiniz .

Bence konuşmaya gerek yok bi neden bul gönder tehlikeli işler bunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanirim verdim karari ramazandan sonra uygun yer bul diyecegim. ama sebep olarak ne diyeyim ki

Arkadaşım fazlaca iyi niyetlisin. yanlış anlama illa ki böyle bir şey vardır demiyorum ama diğer kızlarında söylediği gibi ne olursa olsun gecenin bi yarısı evde erkek varken o vazıyette çıkılmaz. Sesleri duymuş olabilir de . duymamış olsa bile çıkılmaz. Kaldı ki ben asla öyle birini evimd emisafir etmem. Neler duyuyoruz allah aşkına, kocanla aynı evde başka bir bayan.. mümkün değil. Birde kızın normal zamanda ki hali tavrı nasıl ? rahat mı? eşine açık açık söyleyip söylememn konusunda bende kararsız kaldım. Eşin gitmesine hemen izin verecekse söyle ama yok biraz dursun kendine bir yer bulsun deme ihtımali varsa söyleme. Erkek te merak uyandırır. Kızla kesinlikle konuş sert konuş. evinde böyle bişeye tahammül edemeyeceğini söyle gönder gitsin.. ilerde daha çok üzülmeyeceğini nerden biliyorsun. Şansın var ki sen çıkmışsın... Kocanın da ağzını ara.Kızın halinden tavrından hoşlanmadığını söyle.

keşke o anda deseydın '' babanın evınde de boyle mısın? dıyehıcbır sey demeden herkes yatagına mı gıttı yanı?

sanirim verdim karari ramazandan sonra uygun yer bul diyecegim. ama sebep olarak ne diyeyim ki
dünkü olay hoş değil. eşimde olabilirdi benim yerime. anlaşılan sen bu konuda dikkat edemiyorsun. bunu önlemek için kusura bakma ramazandan sonra kendine uygun bir yer bulmaya çalış de.

Son düzenleme:
ya ne ciplak gezmesi hazir evden kurtuldu karisan gorusen yok hayatini yasiyor. :) anasini arayip haber versem bu durumu sanirim direk geri cagirirlar. baskici aile halbuki

bu arada sanirim kocam da birsey gormus olmali. evde erkek oldugunu bilmiyor mu diye dert yaniyordu.

esim cok ciddi biri o sebeple yaninda rahat rahat takilamaz. ama esim civik olsa kizin samimiyet kuracagina suphem yok.

asiri derecede rahat.

ah ahh konu sahibi o an konuşmalıydın sen o evde nasıl rahat uyuyorsun kızı öyl görünce hiç ses etmedinmi oha bu ne hal ben deil kocamda olabilirdi bu koçanımı yedik durumu deilki mantıklı insanlar banyodan çıkmadan kıyafetlerini giyer çıkar valla ben aynı durumda olsam bornozla bile görsem kıyameti koparırım ramazandan sonra yer bul diyeceğine hemen topla pılını pırtını böyle dengesizlik yaptığına göre vardır bi bildiğin diye koyacaksın kapıya zaten giyim tarzı eve geç gelmeler vs seni rahatsız etmiş belliki banyodan çıplak çıkmış daha ne bekliyon ağır olacak belki ama kendi yatağında görene kadar ince ince düşünecenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…