- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
dolaşsa defalarca yakalanmıstır heralde babasına. ne o öyle meeczuplar gıbıbabasının evindede çıplak çıktığını düşünmüyorum banyodan.
ilginç gerçekten......dolaşsa defalarca yakalanmıstır heralde babasına. ne o öyle meeczuplar gıbı
elbette dolaşmıyordur
daha neler
29 yasinda benden buyuk yani :)
Bencede kesinlikle konuşmalısınız . Bir daha olursa kendine yer ararsın dersiniz .
dünkü olay hoş değil. eşimde olabilirdi benim yerime. anlaşılan sen bu konuda dikkat edemiyorsun. bunu önlemek için kusura bakma ramazandan sonra kendine uygun bir yer bulmaya çalış de.sanirim verdim karari ramazandan sonra uygun yer bul diyecegim. ama sebep olarak ne diyeyim ki
sanirim verdim karari ramazandan sonra uygun yer bul diyecegim. ama sebep olarak ne diyeyim ki
keşke o anda deseydın '' babanın evınde de boyle mısın? dıyehıcbır sey demeden herkes yatagına mı gıttı yanı?
bu sefer uyarsan :26:... en azından bır dahakı sefere senı uyarmıstım dersınben tuvalete kostum yeminle patlamak uzereydim artik. sabah da soguk davrandim acelesi vardi gitti kursuna.
off. görmüş bencebu arada sanirim kocam da birsey gormus olmali. evde erkek oldugunu bilmiyor mu diye dert yaniyordu.
esim cok ciddi biri o sebeple yaninda rahat rahat takilamaz. ama esim civik olsa kizin samimiyet kuracagina suphem yok.
asiri derecede rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?