- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
- #101
Neden öyle bir şey yapıyor acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleymiş şekerim şakaaaa dedi. Allah'tan buz gibi sudan sonra sıcak su altında ısındım. Bende önce bir kenara soğuk su hazırlayıp kombiyi kapatıp soğuk suyu Boca ettim onun zavallım ısınacak suyu da yoktu bidaha yapamadı öyle bir şaka :)ay kusura bakmayın kahkaha attım. o görüntü geldi bir an gözümün önüne.
Şaka mıymış yaptığı?
konu sahibine herkes bir öneride bulunmuş fakat deliyle deli olunmaz, siz bir yaparsınız o iki yapar.
bu ne canım dedikodu yapmalar, suyu kısmalar, terbiyesizlikten başka bir şey değil. inatlaşmakla olmaz. Alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. huzurumu kaçırıyorsun bu şekilde iyiye gitmiyoruz diyin.
cimriliginden aksamkarı cay yaptırmayan komsunun kocası,cok su gitmesin diye aynı tabağı ve bardagı kullanan kuzen kocası,banyo yaptıgı suyu tuvalete kullanan arkadasin kocası,onbes dk dan fazla bonyoda kalan cocugun suyunu kapatan amca sen kıyasla artık sahit oldugum bunlarGeçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
bi arkadaşım bundan bi 10 yıl önce 2. evliliğini yaptı adam acayip tutumlu ve prensipli biri durumuda madden çok iyi manevi olarakta efendi saygılı. tabi durumu iyi ya cimri oluşu arkadaşımın canını sıkıyor. ama sonra ne kadar şükredilecek bir durummuş anladı, adam meğerse kliptoman mış , çalmadan duramıyor, o kadar çirkin şeylerine şahit oldu ki kahroldu (adres sorduğu büfeden sakız, süpermarkette reyon aralarında küçük kahveler cebe atmalar logolu bardak vs bile alıp eve götürmeler.. daha neler neler), düzeltmeye çalıştı olmadı. evlilik ite kaka 2 yıl sürebildi.Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
ayrıca bide ilave edeyim ben evlenmeden babamın evinde yıllarca bu banyo suyu ısısı ve banyo yapma sayısı sorun oldu oda en fazla haftada iki kere ama genede kızarlardı annem babam. odamın peteğini bile açamazdım.Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
benim annemde ablamda çalışan hem iş hem ev hanımları kimseyi eksiklediğimiz yok burda eşlerimiz için konuşuyoruz çalışan çalışır çalışamayan çalışmak istemeyen evde oturur çalışan kadının işi zor dedik hepsi bu heeee siz ev hanımlığını küçümsüyorsanız siz evde oturun biz çalışıyoruz biz buyuz falan tarzı düşünüyorsanız o sizin konuyu hiç anlamamışlığınızdandırEvet olmaz biri sadece yemek ve ev işleri ile ilgilenir
Öteki De hem çalışır hem ev le ilgilenir..
Kendi Ayaklarının üzerinde durur..
Kesinlikle bir olamaz.....
O banyodayken duşakabinin üstünden bi bardak su dökerdim .Kızdığımda dökmüşlüğümde var.Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
Benimki de kombinin ayariyla oynar. Gecen misafirler geldi ortalik hamam gibi oldu diyor ofluyor pofluyor, sonra bi baktim kombiyi kapamis
İlk evlendigimizde daha beterdi, sampuani cok kullaniyorsun derdi, oturma odasindan ciktigimiz an isigi kapatirdi, karanlikta yolumu bulmaya calisirdimbunun babasi da boyleymis, ben bagira cagira azalttim bu huylarini. İsrafci muamelesi gormek cok kotu.
Mesele yemek meselesi deyil ki. Calismayan bayanlar herseye daha cok vakit bulurlar, esleri hic bir is yapmak zorunda kalmaz genelde. Calisan bir bayanin esi ya yardim etmek zorunda, ya da evde bazi seyler eksik olmak zorunda.Lafı sürekli çalışan kadın kötü ev hanımıdır a getirmeseler olmuyor zaten.....
Birazdan da başlar çalışan kadın eksik es eksik anne dir ciler..
Bu konuyla alakasiz bi sekilde calisanlara alttan alta laf vuran uye : Eşinizin sorusuna cevap vereyim çalışıyorum ve her akşam yemek olur evimde......
Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
bir gün önceden dosyaların arasında boğulmuşsun üstüne üstlük müdürünle mücadele etmişsin gelen giden vatandaşa laf anlatmaya çalışmışsın .Ayın sonunda kocanın avucuna 2100 TL yi saymışsın .esiniz cimri midir? yoksa sirf p*clik olsun diye mi yapti bunu ... bende esimle bu nedenle cok kavga ederiz. o tasarrufa hic deger vermez bense nerden kissam diye dusunurum her an.
bir de bi firsatini bulun esinize kahvalti hazirlayin bence. oyle guzel bi sey ki ben sirf kahvalti yapmadan gitmesin (tamam tamam kabul ediyorum benle yapmadan gitmesin diye<3 ) sabahin besinde kahvalti hazirladigim oldu. ben kahvaltiya deger veririm o yuzden boyle dusunuyorum sabahin ilk dakikalari oyle uykulu uykulu icilen sicak cay kizarmis ekmek tereyagi bal falan cok samimi geliyo bana
bir gün önceden dosyaların arasında boğulmuşsun üstüne üstlük müdürünle mücadele etmişsin gelen giden vatandaşa laf anlatmaya çalışmışsın .Ayın sonunda kocanın avucuna 2100 TL yi saymışsın .
Eksik kalsın kahvaltısı , g,,,e çok güveniyorsa işten çıkartsın da ona kahvaltı hazırlayayım .
Çalışmadığınız o kadar belli ki .
calismadigim diger konumda yaziyo zaten alim olmaya gerek yok :) sizin evliliginizde sevgi saygi kalmamis cumlenizden belli bende esimin avucuna uc kurus sayayim diye yardimci olayim diye orda burda is ariyorum.
calisip calismamak degil mesele esim sabahin 5 inde geliyodu ilk evlendigimjz ay ben 4 de uyanip kahvalti hazirliyodum isten ac gelir diye
4 te uyanıp kahvaltı yaptıktan sonra ne yapıyordunuz? Muhtemelen uykuya devam. (Yok ben güne erken başlarım diyorsanız helal) İşte çalışan insan onu yapamadığından sabahın köründe kalkmak zoruna gidiyor. İmkansız değil. Yapılır. Ama bunu yapan insana da yazık.
mesele çalışıp çalışmamak değil diyorsanız tartışacak bir şey yok.Ayrıca alimim demedim .calismadigim diger konumda yaziyo zaten alim olmaya gerek yok :) sizin evliliginizde sevgi saygi kalmamis cumlenizden belli bende esimin avucuna uc kurus sayayim diye yardimci olayim diye orda burda is ariyorum.
calisip calismamak degil mesele esim sabahin 5 inde geliyodu ilk evlendigimjz ay ben 4 de uyanip kahvalti hazirliyodum isten ac gelir diye
kocasina dicek bi seyim yok zaten ona ne desek az kalir ama evlilik fedakarliktir. ben uyandiktan sonra uyuyamam zaten uyku problemimde var ye ic bulasik derken gun doguyodu zaten sonra is aramaya testlere devam... simdi sukur 8e kadar uyuyabiliyorum. ama ise gidecek insan zaten erken kalkicak sadece yarim saat once uyansa kahvalti icin vakkti kalir.