Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar BARCELİNO yağı kullananlar yorumlarınız???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

iremtat

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
26
0
16
İstanbul
Arkadaşlar internette bir çok yağın birleşmesiyle oluşturulmuş saçlarada pek faydalı gelen bir yağ duydum. Hem sizinle paylaşmak hem de kullananların yorunlarını almak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum 😊😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben barcelinoyu şans eseri bir yerden görmeden aktardan almıştım doğal şampuanla birlikte. ben saçımı duştan sonra falan hiç kurutmam çünkü saçlarım yıpranıyor, kurutmadığım için saçlarımın dipleri ıslak kalıyor buda saçlarımı döküyordu. bizde annemle işte gitmiştik aktara mecitefendi markalı bi ısırgan özlü şampuan ve barcelinoyu vermişti ilk 1 hafta 2 gün arayla yaptım saçlarımın dökülmesi azaldı. eskiden krem sürerdim yıkadıktan sonrada açıcı sprey ve maske yapardım onlarında dökülmeye etkili olduğunu düşündüğümden onlarıda bıraktım ama zaten gerek kalmadı kullanmaya. 1 hafta yaptım devam ettiremedim çünkü kafamda poşetle rahat edemiyorum. ne kadar kafanda tutarsan o kadar iyi demiştiler. şimdide aklıma geldikçe 2 haftada 1 falan yapıyorum, düzenli uygulanırsa iyi sonuç vericek bi ürün gibi geliyor :40: :40: :40: :40:

kızlar ben bu yağı kullandım saçım dokuluyor die ,dökülmem durmadadı ama sac tellerım kalınlastı bır dolgunluk var ve cok fazla saç cıkmaya basladı

ben ilk kullanımda bile çok büyük farkını hissettim. boyadan yıpranmış, keçeleşmiş saçları bile ipek gibi yapıyor
çok tevsiye ederim :)

Bende kullandım ama pek bi fayda etmedi gerçi düzenli kullanmamistim ayda bir belki aklima gelirse yapiyordum ama ogrenciydim ve yurtta kaliyordum sonra attım çöpe gitti :) umarım sen memnun kalırsın canım

Back
X