• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

barınak hayvanları acil yardım

arkadaşlar bu arada ben yardımı toplayan kişi değilim.. sadece haberlerde gazetelerde ve bir hayvan severin instagramda yayınladığı resimlerden dolayı haberdar oldum.. malum bu devirde insanlara güvenmek çok zor.. içinde şüphe olanlar için söylüyorum.. yardımı toplayanlar para kabul etmiyolar..bizzat sordum sadece mama ilaç ve battaniye gibi şeyler söylediler.. kullanılmış temiz battaniyede olur yeterki kış önü soğuktan ve açlıktan ölmesinler..

merhaba hanımlar
konu açıldımı bilmiyorum aramaya vakit bulamadım.. varsa ordan devam edebiliriz ama lütfen başlık bdv bölümünde kalsın çünkü benim derdim bu şuan..
haberlerde yada gazetelerde görmüşsünüzdür niğde hayvan barınağındaki hayvanların açlıktan birbirini yediklerini.. görmeyen varsa lütfen bir bakın..
acil yardım yapılması gerekiyor.. para değil mama battaniye yada ilaç... lütfen duyarlı olalım.. bir paket mama bütçemizi hiç bir şekilde sarsmaz..
internetten alabilirsiniz
aldığınız mamaları yada diğer bağışları Elif Al adina Aras Kargo Nigde subesi adres olacak sekilde yollayin. İlceye merkez yazin.
teyit etmek yada bilgi almak için niğde aras kargo şubesini arayıp bilgi alabilirsiniz..
Haberi duymadım ama onları nasıl kapatmışlar oraya yazıklar olsun. Bizim ülkemiz hayvanların da insanlar gibi can olduğunu hala öğrenmedi. Gerçi insana ne kadar kıymet veriliyor ki..

Niğde’de oturanlar şahsen bir şeyler yapmalı. Gidip görüp bizimle de paylaşırlarsa olayları ve resimleri ayrıca daha güzel olur.

bende daha almadım akşamı bekliyorum ama temizmamadan sipariş edeceğim sanırım..

Haberi duymadım ama onları nasıl kapatmışlar oraya yazıklar olsun. Bizim ülkemiz hayvanların da insanlar gibi can olduğunu hala öğrenmedi. Gerçi insana ne kadar kıymet veriliyor ki..

Niğde’de oturanlar şahsen bir şeyler yapmalı. Gidip görüp bizimle de paylaşırlarsa olayları ve resimleri ayrıca daha güzel olur.

bende aynı şeyi düşünüyorum niğdede oturanlar varsa daha sağlıklı bilgi alabiliriz..

Şahinali Mah. Şehit Hamza Bayhan Sok. No: 12/A - Niğde/Türkiye
ŞU ADRESE gönderdim inşallah doğrudur. semti de merkez seçtim. lütfen teyit edin

Cok guzel bir konu olmus. Hepimizin derdi olmali bu. Suanda yurtdisindayim ama aileme haber vericem. Insallah yakin zamanda yavrucaklar sagliklarina kavusur ve karinlari doyar.

Merak etmeyin arkadaslar bende nigdedeyi. Dun migrosa iki tane bayan geldi bi kurumdan ve butun mamalari aldilar.. yardimlarda ulasiodur muhtemelen keske bu şekilde olmadan bazi seyler yapilsa ama maalesef

Instagram kullanmayanlar icin..

Eklentiler

• 2014-09-23-00-57-40.webp
    2014-09-23-00-57-40.webp
    106,6 KB · Görüntüleme: 113
Arkadaşlar Türkan Dağdelen öncülüğünde pazar günü barınağa gidildipazar ggünü gelişmeleri Türkan Dağdelen feysinden takip edebilirsiniz. Bu zulüm uzun suredir var maalesef...

Bu arada her söylenen adrese ibana bağış yapmayın. Hayvanlar üzerinden ne entrikalar dönüyor...

İmkânı olup da gidenler gorenler bağışını yapıp ulaştığını teyit edenler buradan yazarsa çok seviniriz.

Ve son olarak... Veterinerim diye geçinen, hayvanların sorumluluklarını alıp da bu vahşete göz yuman personellerden , bld baskanina taaa hayvansever derneklerine kadar Allahlarından belasını bulmasını diliyorum. Rabbim bu kadar bedduayı geri çevirmez inşallah.

kızlar gönderen varsa kargodan takip etsin. daha ulaşmamış ellerine. ben de kargoyu aradım nurşah hanımı aradım. haber verdim.

Back
X