- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
mesela mayomu bikinimi giyip çocuğumu eşimi alıp denizde birlikte vakit geçirmek eğlenmek isterdimCiddi söyle içinde ne kalacak peki.
Sen çok mutlu bir yuva hayali kuruyorsun farkındamısın.
akşam güzel bir restoranda askılı elbisemle yemeğe çıkıp eşimle yanımızda bebek koltuğunda çocuğumuz ile güzel bir sohbetmesela mayomu bikinimi giyip çocuğumu eşimi alıp denizde birlikte vakit geçirmek eğlenmek isterdim
Bak yine aynı yere çıkıyoruz. Ölmezsin.bende muhtemelen lafından bıkar bırakırım ama içimde kalan kalır
Unut.çalışan kendi parasını kazanan iş arkadaşlarıylada vakit geçirebilen kariyerinde yükselme hedefleri vs bunlar içimde kalır çünkü zaten şuan onun şirketi gitsem istesem müdür yönetici ekip lideri vs olurum ama havadan değil ben kendi emeğimle olmak isterim
Ahretlik bence bu şeye benziyor,aman gelini kimse görmesin benden başka diyecemde buda ağır olur herhalde.Ne güzel söylediniz, hayatınız boyunca sadece yapmak isterdim, giymek isterdim, gitmek isterdim demekle yetineceksiniz, bu mesajı yazıyorum ama sanmayın ki sizi fikrinizden döndüreceğim, sizinle bizim aramızdaki farkı göremeseniz de ben slogan gibi mesajımı yazarım, siz istemekle kalırsınız biz istediklerimizi yaparız
HanimKelesimiGetir ahretliiiikkk Google’da gelinlik, gelin arabası vs bakarken bu ne dedim, gelin arabasıymış da süslemeyi perdeci de mi yaptırmışlar anlayamadım
Eki Görüntüle 3126109
Şartlar uygun olsa tamam kendi iş yerinde çalış sıkıntı yok diyecemde,orada bile bu adam arıza çıkarır sana .çalışan kendi parasını kazanan iş arkadaşlarıylada vakit geçirebilen kariyerinde yükselme hedefleri vs bunlar içimde kalır çünkü zaten şuan onun şirketi gitsem istesem müdür yönetici ekip lideri vs olurum ama havadan değil ben kendi emeğimle olmak isterim
Bunu ancak yarı haşemayla yapabilirsin..mesela mayomu bikinimi giyip çocuğumu eşimi alıp denizde birlikte vakit geçirmek eğlenmek isterdim
Ancak evde yapabilirsin,hayaller paris gerçekler ev hayatı.akşam güzel bir restoranda askılı elbisemle yemeğe çıkıp eşimle yanımızda bebek koltuğunda çocuğumuz ile güzel bir sohbet
Valla bende görünce şok oldum, bunun gibi neleri var, bazı ülkelerde yeni trendmiş, benim kızın çeyizine gelin arabası örtüsü de mi eklesem ne yapsam, kız beni kovalar ama olsunAhretlik bence bu şeye benziyor,aman gelini kimse görmesin benden başka diyecemde buda ağır olur herhalde.
İşin şakasıda bu ne böyle ahretlik gelin çeyizigibi
Bir eşin bütün bu işlere ortak olması için illa kadının çalışıyor olması gerekmez. Çalışmasan da tek başına yetişemeyeceksin, bunalacaksın. Her şeyi geçtim bebeğin babasıyla bağ kurabilmesi için onun da bakımına ilgisine ihtiyacı var. Bak bunlar mayodan, mor pantolondan daha önemli. Masadan bir bardak kaldırmayan adam bir süre sonra seni hem fiziken hem ruhen ne kadar yoracak tahmin bile edemezsin.bunları konuşmadık malesef ev işi bekar evinde kalırken yapıyordu ama anne evinde yapmıyor bildiğim kadarı ile evlenince de eşinden bekleyebilir yemek konusunda hassas 2-3 çeşit yemek bekler mutlaka eğer ben çalıştığım için arada yapamasam muhtemelen çalışma o zaman der yetişemiyorsan yani çalışmamam için bahane çıkar ona aynı şekilde çocuğa vakit ayıramıyorsam yine çalışma der onun için için temel olan benim çalışmam değil eğer ev işimi çocuğumu aksatmama engelse bu konular üzerinden çalışma demeye başlar yine
Hoşuna gidiyor demek ki,stockholm sendromu yaşıyor resmen.
Bak nasılmış konu kendine gelince demi.
Sorma ahretlik ışınlandım bir anda buraya
Kendi elleriyle noel hediyesi gibi sunuyor.
Çok açık bunlar hanzo kesin kırmızı kartıahanda böyle gösterir, u ne böyle sen benim arkamdan lafmı söyletecen der kesin.
Ben izin veriyorum giyebilirsiniz.
Bunu giyebilsen tamam mısın?
Sevgiline sor biz ne bileceğiz.
buna zar zor okey alsam olur muBunu giyebilsen tamam mısın?
Pipin var mı, ne sıfatla izin veriyorsun?Ben izin veriyorum giyebilirsiniz.
Olur olur hadi bir yastıkta inşallah.buna zar zor okey alsam olur mu
Siz terapi alıyor musunuz? Almıyorsanız lütfen rica ediyorum bir uzman yardım alın, gencecik bir kadının şu hali üzüyor doğrusu.buna zar zor okey alsam olur mu
İzin alması gerekebilir.Siz terapi alıyor musunuz? Almıyorsanız lütfen rica ediyorum bir uzman yardım alın, gencecik bir kadının şu hali üzüyor doğrusu.
Hem pipim yok hem de param, haklısınız.Pipin var mı, ne sıfatla izin veriyorsun?
Katip cidden yazık, üye yönetimden teyitli, erkek değil kadın, yaşı, eğitimi, mesleği de doğru bildiğim kadarıyla zira başka bilgileri de var, neyse bakıyorsunuz 28 yaşında mühendis çalışan biri, mühendislik kolay bir bölüm değil bildiğim kadarıyla, yanılıyor muyumİzin alması gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?