Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendine eziyet ediyor aslında,dediğin gibi hepimizn onay vermesini bekledi açıkcası.
Bunun nesine onay verilir ki ahretlik,yada yaşa görmü diyelim bunuda dedik gerçide.

Bana bu teklifle gelseydi kızım az çok tahmin edersin ne yapacağımıda.

Ben eğer kızıma zerre kadar dahi olsa kendine saygı duymayı öğrettiysem kıyafetlerini kısıtlayan hayatını ipotek altına alacak biriyle evlenmez ama diyelim ki aynı sizin erkek arkadaşınız gibi birine aşık oldu, bu yaşa kadar bizden öğrendiklerini silip illa da ben bu adamla evleneceğim diyorsa, o saatten sonra zaten aynı sizin gibi ne desem dinlemeyeceğinden boşa nefes tüketmem, yaşa da gör çocuğum derim zira hatırlatırım siz de kızım da 15’inde ergen değilsiniz 28 yaşında yetişkin biri kendine saygı duymuyor, kendine saygı duyulmasını sağlayamıyorsa anneler ne yapsın?

Şu an annenize deseniz ki anne ben bu adamla sen istemesen bile evleneceğim, anneniz sizi durdurabilecek mi, siz annenizi dinleyip adamdan vazgeçecek misiniz?
Hayır, aksine anneniz ne derse desin ağlasa da dövünse de gideceksiniz, sizde o potansiyel var yorumlarınız bunu gayet net belli ediyor.

Sen Mune 'nin verdiği mesajı alamadın herhalde,o mesajın altında çok anlamlar yatıyor oysaki.
Abla anlasa o adamla ne işi var Şöyle kariyerim var böyle şu okulu okudum, yurt dışına çıkacağım ev alacağım diyor ama iş gönül işine gelince tırt

Çalışabilirsin mi dedi? Lutfetmiş, koskoca kadınsınız izin mi alacaksınız? Bunları duymak, bu muameleyi görmek için mi bugünlere geldiniz? Eğitimi, mesleği, ekonomik özgürlüğü olan kadınlar olarak bunu mu kendimize reva göreceğiz? Yerimizde olmak isteyen ama bizim imkânlarımıza sahip olamayan birçok kadın varken, siz kendinizi bu adamın prangalarına mı vuracaksınız hem de kendi rızanızla?

Profilini görünce qr kodu okutasım geliyor konudan bağımsız

Değişmemiştir hatta bu defa daha beter bile olabilir çünkü siz onu her durumda kabul ediyorsunuz izlenimine girebilir

Öyle insanla ömür mü geçer . Ömür törpüsü. Evlerden ırak.
Bu mesaja
Bu cevabı verdiğine göre konu açıldığından beri gram ilerleme kaydedememişsin.
Sizin giyim tarzınız nasıl hiç karışan olmadı mı veya çalışma diyen
Yazanlar boşuna yazıyor değil mi? Şu mesajına "evet herşeyime karışıyor ama çok mutluyum" yazan birisi olsa hemen kabul edeceksin, onu bekliyorsun.

KahveCekirdegi7 bak istiyorsan daha kapalı şeyler giyebilirsin. Hatta istiyorsan kapanabilirsin. Ama sadece sen istiyorsan yapmalısın.

Sen kabul etmek istemiyorsun ama olay sadece kıyafetler değil.
Zengin olabilir ama onun ve ailesinin istediği şekilde yaşadıktan sonra parayı ne yapacaksın? Kukla değilsin!

Bunları giyerse kayınpeder oğluna, karını servis mi ediyorsun der

Altın kafesteki kuş=kuzenim. Eşi asla ve asla dinle alakası olmayan biri ama kuzenimi kapadı. Kuzenim de madem kapandım namaza başlayayım dedi. Kuzenimin tuttuğu takım bile değişti. Eşi çok saygısız birisi. Örnek çok ama uzun uzun anlatmaya gerek yok. Şimdi çok güzel bir evleri, kocaman televizyonları, mükemmel dekorasyon eşyaları var. Zengin akrabalarının havuzlu villalarında yapılan tatiller var. Ama kuzenim girmez o havuza. Çocukları girer, eşi girer. İlk tanışmaları düğüne giderken olmuş. Ortak bir arkadaşlarından kuzenimin numarasını almış ve aldıktan hemen sonra sen şimdi siliyosun diyip kuzenimin numarasını sildirmiş. Çok güzel bir kız. Yazık etti diyorum başka bişey demiyorum

Oda karıştırmasaydı kendisine neden ses çıkarmadı

Yani ev işi yapan çocuğa balan gece kalkan bir baba olsa askılı gitme mayo giyme dese sözünü dinlemek mantıklı mı olacak dediklerini uygulamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…