Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size abla diyesim geliyor hep
Konu sahibi daha önce de bu sevgilisi ile ilgili 3500 konu açıp aynı cevapları aldı. Hatta bir ara konuda bahsettiği erkek arkadaşı gibi buradaki kadınlara cevap verdi, hepimiz sandık ki adam kızın peşinde falan. Sonra kontrol ettiler konu sahibi kadın. Adamla evlenesi hep var, çalışmak zor geliyor. Hayat pahalı, hazır para tatlı. Şey diyorlar ya bir porsche'de ağlamak farklıdır diye. O hesap.

Hii tamam şimdi oldu bak

Aynen ya ahahah bir arkadaş da öyle diyordu, ferraride ağlamakla İETT de ağlamak bir mi diye

iyice gezip dolaşmıştır, sizden başkasını bulamayınca dönmüştür.

O kim ki derken aşık olduğum kişi siz bunu eşim olmadı için mü söylüyorsunuz eşim olsaydı bunları yaptığı için tolere edin der miydiniz

Exten next olmaz. İki ayrı ilişkimde de olmadı.

Barışmak istediği, özür dilediği kadına hâlâ eski şartlarını sunuyor öyle mi? Sen emin misin pişman olduğuna? Çok değişiksin İrmik.

O kim ki derken aşık olduğum kişi siz bunu eşim olmadı için mü söylüyorsunuz eşim olsaydı bunları yaptığı için tolere edin der miydiniz
Sevgili, sözlü, nişanlı, eş fark etmez bir erkek sizin hayatınızı yönlendiremez. Ne giyeceğinize ne yiyeceğinize karışamaz. Bir kadın olarak bunu kendinize yakıştırıp üstüne beni kıskanıyor çünkü seviyor diyorsanız evlenin. Kimse sizi burada pohpohlamaz

Vazgeçtim herkese boşan diyecem İrmik'e tolere et diyecem.

Barışmak istediği, özür dilediği kadına hâlâ eski şartlarını sunuyor öyle mi? Sen emin misin pişman olduğuna? Çok değişiksin İrmik.
Yapabileceği bu kadarmış mayoyla o kadar erkeğin içine sokamazmış beni havuzlu villada havuza girersin deniz için de dediğim tesettür mayolardan giyersin dedi bu konuda katı kıyafet konusundaysa asla askılı vs yok diyo dar kot yok diyor v yakaya belki bi tık karışmayabilir miş

Eş yada sevgili fark etmez benim nazarımda,benim hayatıma karışma haddini bulamaz.
Eşim bana artık bikini giyme derse cevabını alır.
Umarım kısa ne net anlatabildim.

Boşver mayoyu ya giymezsen ölmezsin. Çalışmak zor, geçim yapmak zor, özgürlüğün bedeli var herkes kaldıramaz.

Kendinize sahip aramadığınıza emin misiniz? İzin vermiş miş.. inanılmazsınız cidden, sizin fikir ve isteklerinizin hiç mi önemi yok gerçekten
Ben galiba sahip gibi arıyorum kızlar benim annem ve babam ayrı babam bize doğru düzgün destek olmaz hatta hiç olmuyor maddi olarak dolayısı ile ben de zor durumda kalıyorum bir baba figürü arıyorum sanırım herşeyimi halletsin benim için koştursun beni çok sevsin

Daha onu kavrayamadı,eş yada sevgilinin hayatına karışma müdahale etme durumunu bilemiyor.

Sen herhalde bu öküzü baba figürü gibi görüyorsun.
2 güzel söze tav olmuşsun,diğer taraftan hayatını elinden çalıyor farkındasın bununda kaybetmemek adına kabulleneceksin.

Bir yıl ayrılıktan sonra direkt şu kıyafet olmaz denize girme olmaz gibi şeyler mi konuştunuz gerçekten ? Bence sen de Z zorunlualann gibi evlilik diye tutturdun, bu adamı her türlü kabul etmeye hazırsın

Ya bak ben de tesettürlüyüm, ama kendim gibi biriyle evlendim. Kalkıp bana zıt olan birinin yaşam tarzını değiştirmeye çalışmadım, çok saçma. Madem istemiyor böyle birini seninle ne işi var, niye değiştirmeye çalışıyor, sen de kendine değer verseydin böyle biri için değişmezdin.

Değişip değişmesini sordum bu süreçte düşünüp kendi içinde birlikte denize gitsek ben mayo giysem bunu normalleştirdin mi içinde yada benim istediğim gibi giyinip kafam rahat işime gidebildiğim iş arkadaşlarım olabildiği erkek kadın farketmez bunlara karışacak mısın dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…