- 28 Ağustos 2020
- 8.803
- 39.288
- 498
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Hayır irmikcim hiçbir türlü mantıklı değil ama illa bunla evleneceğim diyorsan bari bunları yapsın.Yani ev işi yapan çocuğa balan gece kalkan bir baba olsa askılı gitme mayo giyme dese sözünü dinlemek mantıklı mı olacak dediklerini uygulamam
Çok tuhaf sorular soruyor ben nereye varmaya çalıştığını anlamıyorum konu sahibinin. Sanırım elle tutulur bir yanını arıyorHayır irmikcim hiçbir türlü mantıklı değil ama illa bunla evleneceğim diyorsan bari bunları yapsın.
Bunu sen mi diyorsunOda karıştırmasaydı kendisine neden ses çıkarmadı
Aynısını eşimde dedi biliyor musun?Geçenlerde bir sohbet ortamında birisi eşinin sevgili zamanından bir arkadaşından hoşlanmadığını görüşmesine karıştığını söyledi. Eşim şu cümleyi kurdu:" Benim eşime herhangi bir arkadaşıyla görüşmemesini söylemem ona sen kendi arkadaşını seçemeyecek kadar beceriksizsin dememle aynı şeydir."
Çalışmayanları küçümsemedim. Ama kişinin kendi kararı olmalı ilerde fikrini değistirirse yine kendi kararı ile çalışabilmelidir. Bir insan bir insana sen çalışamazsın diyemez. Şunu giy bunu giyme erkeklerle konusma diyemez. Ama siz olaya çook farklı pencereden bakıyorsunuz. O nedenle polemiğe girmeyeyim hiç.çoğunuzun hayatı böyle değil mi zaten evde oturup ev işi çocuk vs burda kaç kişi hem çalışan hem çocuk büyüten bayanlar zaten çoğunun foruma girmeye vakti yoktur.
İçmedim de, kolay kolay bunu demem ama bu herif hakediyor.Ben normalde alkol hiç içmedim tadını bilmem ama arkadaşlarımla alkol olan bir mekana gittim bana biraz önce yazmış ki görüşmediğimiz zamanda o gittiğin yerde alkol içtin mi bir yudum bile tadına baktıysan boşa uğraşmayayım bizden olmaz yazmış.
Peşimi bırakması için içtim de diyeceksiniz sandımİçmedim de, kolay kolay bunu demem ama bu herif hakediyor.
Ay yok ya, hiç çekemem şimdi senin mıymıyını burda, evlen rahatla.Peşimi bırakması için içtim de diyeceksiniz sandım
Bu herif hakediyor demişsiniz ama sen hakediyordum dememişsinizAy yok ya, hiç çekemem şimdi senin mıymıyını burda, evlen rahatla.
Boşver şimdi düşünme bunları.Bu herif hakediyor demişsiniz ama sen hakediyordum dememişsiniz
Benim teyzem de bayılıyor senin gibi başında bir erkek olsun, onu kısıtlasın öyle hoşuna gidiyor ki kıskanılmak kısıtlanmak. Bize çok garip gelse de maalesef böyle kadınlar varBen normalde alkol hiç içmedim tadını bilmem ama arkadaşlarımla alkol olan bir mekana gittim bana biraz önce yazmış ki görüşmediğimiz zamanda o gittiğin yerde alkol içtin mi bir yudum bile tadına baktıysan boşa uğraşmayayım bizden olmaz yazmış.
Bu yazının sizinle ne alakası var ?Az önce denk geldim
Burda bana verilen tavsiyelerBu yazının sizinle ne alakası var ?
Sen parayı tercih edip bu tavsiyelere uyacak gibi durmuyosun sankiBurda bana verilen tavsiyeler
Burada herkes yazdığını hatırlıyordur herhalde. Alakayı hala çözemedim.Burda bana verilen tavsiyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?