Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ev işi yapan çocuğa balan gece kalkan bir baba olsa askılı gitme mayo giyme dese sözünü dinlemek mantıklı mı olacak dediklerini uygulamam
Hayır irmikcim hiçbir türlü mantıklı değil ama illa bunla evleneceğim diyorsan bari bunları yapsın.

Geçenlerde bir sohbet ortamında birisi eşinin sevgili zamanından bir arkadaşından hoşlanmadığını görüşmesine karıştığını söyledi. Eşim şu cümleyi kurdu:" Benim eşime herhangi bir arkadaşıyla görüşmemesini söylemem ona sen kendi arkadaşını seçemeyecek kadar beceriksizsin dememle aynı şeydir."

Aynısını eşimde dedi biliyor musun?
Üniversite zamanı evlendim ben. Sonra mezun olduk pandemiden diplomalar okulda kaldı. Ben bulunduğum şehirde okudum. 3 erkek arkadaşım diplomaları almaya gelicez bi daha o şehre gelemeyiz. Sende kalalım bikaç gün takılmışız oluruz o şehirde dediler. Eşim çalışıyordu ben çalışmıyordum. Eşime söylediğimde verdiği cevap "gelsinler ya çok iyi olur". Geldiler 1 tanesi muhallebi yaptı. Bi tanesi kısır yaptı bi tanesi de bulaşık yıkadı :) senin çocuğun var sen otur dediler bana.

çoğunuzun hayatı böyle değil mi zaten evde oturup ev işi çocuk vs burda kaç kişi hem çalışan hem çocuk büyüten bayanlar zaten çoğunun foruma girmeye vakti yoktur.
Çalışmayanları küçümsemedim. Ama kişinin kendi kararı olmalı ilerde fikrini değistirirse yine kendi kararı ile çalışabilmelidir. Bir insan bir insana sen çalışamazsın diyemez. Şunu giy bunu giyme erkeklerle konusma diyemez. Ama siz olaya çook farklı pencereden bakıyorsunuz. O nedenle polemiğe girmeyeyim hiç.
Kızınız olsa biri ona çalişma erkeklerle konuşma şunu giy bunu giyme dese normal mi karşılayacaksınız. Ya da çalıstı diye kocası boşanma davası açsa kocasını mı hakli goreceksiniz. Gerçi cevabinız evettir sizin

İçmedim de, kolay kolay bunu demem ama bu herif hakediyor.

Benim teyzem de bayılıyor senin gibi başında bir erkek olsun, onu kısıtlasın öyle hoşuna gidiyor ki kıskanılmak kısıtlanmak. Bize çok garip gelse de maalesef böyle kadınlar var

TAM 42 SAYFA mune bile destan yazmış. Yazık bu kadar emeğe, hayallerin bambaşkayken sanki dünyada tek adam oymuş gibi kendini ve bizi buna ikna etmeye çalışıyorsun. Bu akılla bu adamdan kopamazsın sen, belanı bulursun. Bak kızım olay sevdiğin adam için askılıdan kısa kolluya geçmek değil seninki kendine kukla arıyor, sen de bütün hayallerinden vazgeçip onun elinde oyuncak olmaya hazırsın. Hala belki düzelmiştir diyorsun, ne düzelecek be, adam koşul koyma derdinde. Sen onun zenginliği ve yakışıklılığının her şeyi çözeceğini sanıyorsun. Git evlen o zaman, sanki hayallerine veda edecek olan biziz, kendi ateşinle yanarsın olur biter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…