Barışmak İstediğim Eski Sevgilimin Yaptıkları

Bizlere empatiyi zorla kurdurmadan birinci tekil şahısla konuşsan daha anlaşılır olur konu. Anladığım kadarıyla ceptesin. Kafasına göre gidiyor geliyor bi şekilden iki taraftan da kabul görüyor. Vicdan desem bence değil. Bitmişse bitmiştir. Bence irtibatını komple kes ve önüne bak. Gözlerimiz bu yüzden ensemizde değil yüzümüzde.

Baska eksper mi yok? Gorusmek istemezsen gorusmezsin ve gorusme. Sanirim kizi terkedip sana gelmesi haz uyandiriyor sende. Ama bu cok cirkin.
Her yerden engelle ve uzak dur.

Kusura bakmayın daha yeniyim burda anlatımım pek doğru olmamış olabilir bu konuda biraz zayıfım. Kızdan kabul görüyor mu bilmiyorum arkadaşça mı görüşüyorlar demiştim ilk ama en son onda kalması.. Anladığım kadarıyla kız hastaymış bi de.. Vicdan yapıyor bunu biliyorum daha önce söylemişti çünkü ona göre ters ama ayrılanda o. Teşekkür ederim cevabınız için.

Son düzenleme:
Baska eksper mi yok? Gorusmek istemezsen gorusmezsin ve gorusme. Sanirim kizi terkedip sana gelmesi haz uyandiriyor sende. Ama bu cok cirkin.
Her yerden engelle ve uzak dur.
Kız İstanbullu değil daha 7 aydır burada anladığım kadarıyla kimsesi yok. Eski sevgiliminde pek arkadaşı yoktur açıkcası yalnız kaldı o da ama bu da bir sebep değil tabi görüşmeleri için. Onu terkedip bana geri gelmedi ama daha yeni ayrılmıştık tekrar görüştüğümüzde severek ayrılmak gibiydi o zaman böyle düşünüyordum çünkü o da çok üzgündü ama en son yaptığı bu hareket bilmiyorum. Uzak durmak istiyorum ama şu an benimde bulunduğum yerde kimsem yok ondan. Teşekkür ederim.

Buradan bakınca, sen çocuğa yapışmak için sürekli bahaneler bulmuşsun gibi geldi. Çocuğun aklı da kalbi de sevgilisinde. Sen sadece arada geçiştirdiğisin Özür dilerim ama böyle görünüyor.

Burda size söylenenlere ama söyle ama boyle diyerek eski sevgilinizi bi sekilde temize çıkarmaya çalışmışsınız ama siz resmen karşılıklı olarak birbirinizden faydalanıyorsunuz .

Yaptığınızı meşrulaştırmak adına da bi sekilde vicdani bahanelerle kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.
Söyleyeceklerim sert gelebilir ama gerçekten sizi kullandigini anlamanız icin başkasıyla evlenip sonra yine aslında seni seviyodum ama söyle boyle vs gibi nedenlerle 2. Kadın olma durumunda kalmanız mi gerek?
Neden ona karşı bu kadar zayıfsınız??sizin ona olan zaafınızı resmen kullanıyor. Duygusal yönden de sizi vuruyor. Hele de Kendi ayaklarınız üzerinde durabilecek durumdayken size bu sekilde davranan biriyle barışma cabasi içinde olmayın !!
Uzak durmak istiyorum ama bulunduğum yerde kimse Yok demişsiniz demekki tanıdıklarınızın olduğu bi yerde olsanız yüzüne bakmayacaksınız yanı bu aşk degil sevgi degil siz de vakit geçirecek biri olsun diye uğraşıyorsunuz gibi geldi.
İşyerinizden veya farklı çevrelerden (bu bir spor salonu olabilir, bir kurs olabilir vs) insanlarla tanışın komşularınızı tanıyın mesela. Hayatinizi bir erkek icin bu kadar kolay elde edilebilir hale getirmeyin.

bu ilişkiden cacık olmaz. ciddi değil gevşek bi tip

moduna bağlı. ciddi bir şey arıyorsan defet. eğlenip takılmak istiyorsan bi süre eğlen sonra sıkılınca defet. ama adamı değiştirip ciddi ilişkiye ikna etmeye çalışma çünkü cacık.

Buradan bakınca, sen çocuğa yapışmak için sürekli bahaneler bulmuşsun gibi geldi. Çocuğun aklı da kalbi de sevgilisinde. Sen sadece arada geçiştirdiğisin Özür dilerim ama böyle görünüyor.
Merhaba bahane bulup yapışan ben değilim benden önceki sevgilisi ev bahanesiyle görüşen.

Aynen dediğiniz gibi temize çıkarmak için kendime bahaneler buluyorum bende. Bu arada 2. kadın olan ben miyim yoksa benden önceki sevgilisi mi konuyu biraz karışık anlatmışım sanırım evine alan kız ben değilim.
Maalesef şu an çalışmıyorum İstanbul dışındayım arkadaşım filanda yok arkadaşlarım olup vakit geçirseydim onu bu kadar kafama takmazdım

Onlar tekrar beraber yasamaya baslamislar. Siz ne kadar suredir birlikteydiniz?
1seneyi geçmişti.. O gün bi şurup filan aratmış ona denk geldim kız hastaydı da o yüzden mi kaldı die bi soru işareti kaldı aklımda ama.. Daha önce demiştim kızın kimsesi yok İstanbul'da yeni yaşamaya başladı. Benimkininde kimsesi yok hayatında sadece ben ve bi arkadaşı vardı.. Bilmiyorum kendimi mi avutuyorum yoksa gerçekten arkadaşca mı görüşmeleri beraber yaşasalar cts pazar akşamı kendi evinde olmazdı die düşündüm ama

hayatım bu çocuk seni cok fena kullanıyor , kullanmış, ben dikkatli olmanı öneririm

şöyle ki sizinle ara ara görüşmek istemesi ve ayrıldıktan sonra aynı gün görüşmesi sizin onda hissettirdiğiniz bişeyleri kovalıyor , zamanında sizi cok sevmiş olabilir ama senin hissettirdiklerine bir yandan bağımlı bir yandan ise senden kopmak istiyor , yeni birşeylerin peşinde bilmiyorum belki yeniden başlayıp açık açık konuşup ilişkinize hareket getirmeniz gerekiyor , yoksa her boşa cıktıgında sizi arayacak

Sanırım benim anlatmamda sorun var o yüzden sormuştum sizede tekrardan teşekkür ederim :) ben yeni ayrıldığı sevgilisiyim evine gidip geldiği benden önceki olan kız yani bende saf gibi bana geri dönmesini bekliyorum ama o onunla görüşüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…