Barışmak İstediğim Eski Sevgilimin Yaptıkları

Yahu onu bunu geçtim kaç kez evinde kalmış kızın. Başını okşamak için mi sence?
Uyan arkadaşım hala doğrular diyorsun illa yatakta mı basman lazım inanman için?
Doğru diyorsunuz ama aralarında sevgiliyken bile öyle bir şey geçmemiş.. kız o kadar midesiz midir bu kadar şeye rağmen onu kabul edebilir mi aklım almıyor

Niye konuştuğunu bilsem kafamda soru işareti kalmasa.. iyi niyetli düşünüyorum evet haklısınız iyi bir şey de değil ama kız midesiz olmalı ki bu kadar şeyden sonra onu geri kabul edebiliyor demek

Doğru diyorsunuz ama aralarında sevgiliyken bile öyle bir şey geçmemiş.. kız o kadar midesiz midir bu kadar şeye rağmen onu kabul edebilir mi aklım almıyor

Buna inandınız mı hakikaten Üç yıl boyunca dört duvar arasında kalan iki sevgili karşılıklı pişpirik mi oynadı sizce...

Ah o duvarların dili olsa da konuşsa

Buna inandınız mı hakikaten Üç yıl boyunca dört duvar arasında kalan iki sevgili karşılıklı pişpirik mi oynadı sizce...

Ah o duvarların dili olsa da konuşsa
Bana öyle bir şey söylemedi ben kendi imkanlarımla öğrendim bunu o yüzden hep başkalarıyla olmuş evlenmeden olmaz demiş kız ev arkadaşı gibi yaşamışlar. Kız yan odada uyurken bu ohoo neler yapmış neler çok mide bulandırıcı ama işte o yüzden kız bunu nasıl kabul edebilir hala aklım almıyor

Son düzenleme:
Niye konuştuğunu bilsem kafamda soru işareti kalmasa.. iyi niyetli düşünüyorum evet haklısınız iyi bir şey de değil ama kız midesiz olmalı ki bu kadar şeyden sonra onu geri kabul edebiliyor demek

sen midesiz olma herdekilde konuştuğu 3 kız bile vardır şimdiye kadar soğuman lazimdı ay ne sinir olurum ben bunlari sorgulayacagina tamamen bitir onu kafanda hayatinda herseyinde.. duble iyi niyetlisin ateş le barut yan yana kalinca ohooo

E böyle bir adamı diğer kızın kabul etmesine midesizlik diyorsunuz da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Adamın karakteri belli yediği naneler belli, sizinleyken bir şey yapmadı mı sanıyorsunuz? Ya cidden çok iyi niyetlisiniz ya da siz de midesizsiniz. Kusura bakmayın bir hemcinsimin aklı başına gelsin istiyorum, o yüzden açık açık söylüyorum.

Benimleyken öyle birşeyini yakalamadım yapmamış da. Öyle bir şeyi öğrenip onunla devam edemezdim ben.

Sevgiliyken olmamış aralarında bişi evlenmeden olmaz demiş kız.. Konuşuyor arada msj atıyordu birilerine benden ayrıldıktan sonra bu kızla görüştüğü zamanda ben doğuları öğrenmeden rahat edemiyorum öyle bir huyum var maalesef

valla senin bilcegin is yorma kendini derim kendini mutlu etmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…