- 22 Kasım 2016
- 20
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi blondeangeld
-
Bende kalsa beni bırakmaz zaten eskisinde kaldı maalesefanladım bence siz daha yeni olduğunuz için şansınız daha yüksek biraz sessiz kalın, eskisiyle tam anlamıyla koptuktan sonra sizi arayacaktır , ama bu sefer ev dısında buluşun ve sizde kalmasına izin vermeyin
Merhaba bahane bulup yapışan ben değilim benden önceki sevgilisi ev bahanesiyle görüşen.
Düzelttim yazımı umarım şimdi anlaşılır olmuştur o sinirle yazdığım için ben yeni ayrıldığı sevgilisiyimo kadar karışık anlatmışsın ki anlamadım.. sen hangisisin peki
Kız daha önce kabul etmemiş şimdi eder mi o kadar midesizlik olur mu ikidir beni seçmesine rağmen arkadaşça olma durumu yok mudur hiç sizce ? Valla vicdan yaptığı doğru onun düşüncesine ters göya kızında tek sevgilisi bu olmuşmuş kızı görseniz hiç öyle denmez amaTamam şimdi okudum.. Kız baya bahaneler uydurmuş, ev mev diye diye adamı götürmeye çalışmış. 3 senenin vicdanı mı yoksa ohh bi elim yağda bi elim balda durumu mu bilemicem sevgilinizde. Ama bence bu üçgenin içinde yer almayın derim. devam ederseniz, bu yaptıklarını unutmayacaksınız, sürekli 'acaba görüştüler mi?' diye paranoyak gibi yaşayacaksınız.
sakın cevap verme sil at seni cepte görüyor kendini hemen Çek ondanMerhaba, bu benim ilk konum umarım yardımcı olursunuz. Teşekkürler :)
2 Ekimde erkek arkadaşım ile ayrıldık ayrıldıktan sonra benden önceki sevgilisiyle görüştü anlatmak istediğim olay benden öncesi benimleyken ve benden sonrası diyebiliriz; Eski sevgilim benden önce 3 sene biriyle yaşamış Ankarada sonra sevgilim olan çocuk iş sebebiyle İstanbul'a geri dönüyor ve bi süre sonra bu kızla ayrılıp benimle sevgili oluyor. Aradan 6 ay filan geçiyor bu kızın İstanbul'a tayini çıkıyor ve benimkine söylüyor sanırım benimkide kızla konuşmaya başlıyor ev-araba gibi konularda yardım ediyor muhabbetleri bu oluyor sadece ve bu konuşmalar facebook üzerinden gerçekleşiyor çoğunlukla ve konuşmalar bitincede bu kızı engelliyor benimki. Yine aradan bi 6-7 ay geçiyor benimleyken daha doğrusu 1 günlük bi ayrılık yaşadığımız sırada bu kızla konuşuyor barışmak istiyor ama kız kabul etmiyor. Sonra biz barışıyoruz. Herşey yine aynı devam ederken ayrılıyoruz.. Bu ayrıldığımız süreden 1 ay sonra bu eski sevgili ile görüşülüyor sebep kız ev satın alacakmış benimkide eksper olunca danışılacak kişi oluyor. 3 kez ev bahanesiyle görüşülüp ev bakıyorlar kız bunu evine davet ediyor 2 kere. Bunlar hala görüşürken benimki yazlığa annesinin yanına geliyor bende yazlıktayım tabi görüşüyoruz ben düzeltmek istiyorum aramızı ama o olumsuz düşünüyor inat çünkü. Bana İstanbul'da olduğu sürece neler yaptığını filan anlatıyor hiçbişi olmamış gibi 2 gün bu şekilde görüştükten sonra geri İstanbul'a dönüyor. Ben yazlıkta kalıyorum hala. Bu eski sevgilisiylede konuşma ve görüşmesi bitti derken aradan 1 ay geçiyor yine ev muhabetti açılıyor ve görüşüyorlar hatta bu kızın evinde kalıyor. Sizce eski sevgilisiyle görüşmesinin sebebi vicdan yaptığı için mi çünkü bana vicdan yaptığını söylemişti sebebi de beraber yaşayıp sonra kızı ortada bıraktığı için. Yoksa barışmak mı peki o kızın yerinde siz olsanız kabul eder miydiniz bu kadar şeyden sonra ? Bu arada da bana whatsappdan hesap sormaktan da geri kalmıyor.. Kafasını kız mı karıştırıyor ona karşı hala birşeyi mi var bilmiyorum kafam çok karışık.. Umarım bu sefer derdimi anlatabilmişimdir.
Ona göre yarı yolda bırakmış snırım beraber yaşayıp ortada bıraktı gibi görüyordu bu yüzden vicdan yaptığını söylemişti.. 1 günlük ayrılıkta ben kavga çıkarmıştım ondan sonra ayrılıp ertesi gün barışmıştık o arada konuşmuş tlfununda gördüm bunu maalesef.. Benimle yaşadığı ilişkide mutsuz olduğunu düşünmüyorum neden diyeceksiniz kız arkadaşlarımla bile yalnız görüşemiyordum sürekli beraberdik yazında aynı sitede oturduğumuz için 7/24 beraberdik.. Benimle olan tek sorunu çok para harcamış olmamızdı o zamanlar işsizdi filan elindeki varını yoğunu bana harcamasaydı. O kızla ise tam tersi kızın eviymiş giderlere filan katkıda bulunup para biriktirmiş araba almış filan.. Evet kaldı kalıyor ama sadece haftasonu görüşüyorlar o da evde kalmak ve ev bakmak. Benim dibimden ayrılmayan insan bu kızı şimdi nasıl yapışmıyor bu da bi soru işareti değil mi sizce? Bir de abuk subuk arkadaş edinme sitelerine üye ordakilere mesaj atıyor. Kızda kaldığı zamanda birine yazmıştı ve şu an konuştuğu biri var benden bahsetmiş 2 ay önce ayrıldığını söylemiş dalga geçerek süper bir aşk hayatı olduğunu da söylemiş kimseyle görüşmediğini tabi kıza yalanda söylemiş olabilir kıza yazmak için ama yazdığı kızında sevgilisi varmış.. Bu arada bi de ben sende kalan eşyalarımı nasıl alabilirim die msj attım çok gıcık oldu bu duruma ne acelen var gibisine getirdi.Arkadaşim saka misin?
Kizi yariyolda mi birakmiş. Anlasamamis ayrilmislar. Yoksa hangi kadin ayni evde karikoca gibi yasarken kendisini birden terkeden adami aylar sonra arar da meslegiyle ilgili seyler paylaşir? Ancak dostane bir sekilde ayrildigi erkek arkadasini arar ihtiyaci olduğunda.
Senin sevgilin de iliskinizin reklam aralarinda şansini denemiş onunla. O bir gunluk ayrilik eminim kendisinin cikarttigi bir tartismadan olmuştur. He ama senin cikarttigin bir kavgadan senin isteginle ayrilip o gun de tesaaaduf eseri (?) eski sevgilisi yazmissa kader ağlarini örüyor demektir, gitsin evlensin kizla-bu kadat tesadur fazla...
Hem belki sizinle yasadigi ilişkide mutsuz olup eski sevgilisinin kiymetini bilmedigini farketmis de olabilir. Yaşayan biri olarak söylüyorum , bazen insanin 'lan dünyada böyleleri de varmiş,acaba çok mu fevri davrandim ayrilmakla? Ya bir daha onun gibisini bulamazsam,ya dünya böyle insanlardan oluşuyorsa?' korkusuna kapilabilir.
Siz en iyisi birakin o adami.
Hem kadinin evinde bile kalmiş dediniz, o evde firinda kestane pişirip film izlemez insan 3 sene koynunda uyudugu adamla, firinda başka şeyler pişirilir
Boşverin onu yolunuza bakin derim ben...
Ona göre yarı yolda bırakmış snırım beraber yaşayıp ortada bıraktı gibi görüyordu bu yüzden vicdan yaptığını söylemişti.. 1 günlük ayrılıkta ben kavga çıkarmıştım ondan sonra ayrılıp ertesi gün barışmıştık o arada konuşmuş tlfununda gördüm bunu maalesef.. Benimle yaşadığı ilişkide mutsuz olduğunu düşünmüyorum neden diyeceksiniz kız arkadaşlarımla bile yalnız görüşemiyordum sürekli beraberdik yazında aynı sitede oturduğumuz için 7/24 beraberdik.. Benimle olan tek sorunu çok para harcamış olmamızdı o zamanlar işsizdi filan elindeki varını yoğunu bana harcamasaydı. O kızla ise tam tersi kızın eviymiş giderlere filan katkıda bulunup para biriktirmiş araba almış filan.. Evet kaldı kalıyor ama sadece haftasonu görüşüyorlar o da evde kalmak ve ev bakmak. Benim dibimden ayrılmayan insan bu kızı şimdi nasıl yapışmıyor bu da bi soru işareti değil mi sizce? Bir de abuk subuk arkadaş edinme sitelerine üye ordakilere mesaj atıyor. Kızda kaldığı zamanda birine yazmıştı ve şu an konuştuğu biri var benden bahsetmiş 2 ay önce ayrıldığını söylemiş dalga geçerek süper bir aşk hayatı olduğunu da söylemiş kimseyle görüşmediğini tabi kıza yalanda söylemiş olabilir kıza yazmak için ama yazdığı kızında sevgilisi varmış.. Bu arada bi de ben sende kalan eşyalarımı nasıl alabilirim die msj attım çok gıcık oldu bu duruma ne acelen var gibisine getirdi.
Bana açık açık öyle söylemedi ben dediklerini o şekilde toparlayıp tanımladım :) Benim bir özelliğim vardır doğruları öğrenmeden bir şeyleri kafamda bitiremem o yüzden her şeyini didikliyorum hala. Bütün şifreleri bende var neler yaptığını görebiliyorum biliyorum kötü bir şey ama bende diyorum ki kızla arasında bir şey olsa onun yanındayken telefonu ile ilgilenir mi mesela dün araba bakmış sahibinden de favorilere eklemiş şirket telefonundan whatsappa girmiş bu sabahta abuk siteden konuştuğu kıza mesaj atmış.. Yani benim yanımda yapmazdı böyle şeyler.. Böyle şeyleri birleştirerek sonuca varmaya çalışıyorum en sonunda dayanamayıp kızla konuşup herşeyi bitirsem mi diyede düşünmüyor değilimTatlim neden onun her soylediginin doğru olduğunu düşünüyorsun?? Sana 'ona yardim ettim cunku yariyolda biraktiğimi dusunuyordum' demiş sen de hak vermissin. Yani sirf sen hak ver diye bunu söylemiş,eminim yani.
Ne deseydi? Doğruyu soylese kavga dövüş sebebi. Adam bulmuş yolunu,acidim-yariyolda birakmistim yalanina siginmiş.
Bence bu adamdan coook daha iyisine layiksin, baksana senden ona gitmis yine boş durmamis internetten kiz pesine düşmüş. Böyle şeref yoksunu adamla neden devam etmek istiyorsun ki?
Guzel bir iliskiniz varmis ama her askin cicim aylari guzeldir zaten, inan ki daha güzellerini bulursun. Dünyada erkek mi yok ya :))
Bana açık açık öyle söylemedi ben dediklerini o şekilde toparlayıp tanımladım :) Benim bir özelliğim vardır doğruları öğrenmeden bir şeyleri kafamda bitiremem o yüzden her şeyini didikliyorum hala. Bütün şifreleri bende var neler yaptığını görebiliyorum biliyorum kötü bir şey ama bende diyorum ki kızla arasında bir şey olsa onun yanındayken telefonu ile ilgilenir mi mesela dün araba bakmış sahibinden de favorilere eklemiş şirket telefonundan whatsappa girmiş bu sabahta abuk siteden konuştuğu kıza mesaj atmış.. Yani benim yanımda yapmazdı böyle şeyler.. Böyle şeyleri birleştirerek sonuca varmaya çalışıyorum en sonunda dayanamayıp kızla konuşup herşeyi bitirsem mi diyede düşünmüyor değilim
Körüm sen burda dur.Daha iyini bulursam giderim bulamazsam sana geri dönerim diyor kısacası sana.3 yıllık ilişki,birlikte yaşama ki evlilik sayabilirsin bunu.Onca paylasim...birkac ay içinde unutulmaz.Ne vicdanı yahu?Aynısını sen ona yapsaydin ağzına geleni saymış seni çoktan silmisti.Evinde kalmış ya daha ne olsun?Vicdan mi yapıyormuş?Başka arkadaşına yönlendirip,eski bir arkadasimdir yardımcı ol derdi ,yeterdi.Gonlunun olmadığı birine insan yardım vs.etmez.Zaten kız bunu kabul etmemiş,demek ki ayrılan da kız.Seninkinin aklında ise o var.Hazir ayrilmissiniz hiç düşünme,gorusme,bitir.Merhaba, bu benim ilk konum umarım yardımcı olursunuz. Teşekkürler :)
2 Ekimde erkek arkadaşım ile ayrıldık ayrıldıktan sonra benden önceki sevgilisiyle görüştü anlatmak istediğim olay benden öncesi benimleyken ve benden sonrası diyebiliriz; Eski sevgilim benden önce 3 sene biriyle yaşamış Ankarada sonra sevgilim olan çocuk iş sebebiyle İstanbul'a geri dönüyor ve bi süre sonra bu kızla ayrılıp benimle sevgili oluyor. Aradan 6 ay filan geçiyor bu kızın İstanbul'a tayini çıkıyor ve benimkine söylüyor sanırım benimkide kızla konuşmaya başlıyor ev-araba gibi konularda yardım ediyor muhabbetleri bu oluyor sadece ve bu konuşmalar facebook üzerinden gerçekleşiyor çoğunlukla ve konuşmalar bitincede bu kızı engelliyor benimki. Yine aradan bi 6-7 ay geçiyor benimleyken daha doğrusu 1 günlük bi ayrılık yaşadığımız sırada bu kızla konuşuyor barışmak istiyor ama kız kabul etmiyor. Sonra biz barışıyoruz. Herşey yine aynı devam ederken ayrılıyoruz.. Bu ayrıldığımız süreden 1 ay sonra bu eski sevgili ile görüşülüyor sebep kız ev satın alacakmış benimkide eksper olunca danışılacak kişi oluyor. 3 kez ev bahanesiyle görüşülüp ev bakıyorlar kız bunu evine davet ediyor 2 kere. Bunlar hala görüşürken benimki yazlığa annesinin yanına geliyor bende yazlıktayım tabi görüşüyoruz ben düzeltmek istiyorum aramızı ama o olumsuz düşünüyor inat çünkü. Bana İstanbul'da olduğu sürece neler yaptığını filan anlatıyor hiçbişi olmamış gibi 2 gün bu şekilde görüştükten sonra geri İstanbul'a dönüyor. Ben yazlıkta kalıyorum hala. Bu eski sevgilisiylede konuşma ve görüşmesi bitti derken aradan 1 ay geçiyor yine ev muhabetti açılıyor ve görüşüyorlar hatta bu kızın evinde kalıyor. Sizce eski sevgilisiyle görüşmesinin sebebi vicdan yaptığı için mi çünkü bana vicdan yaptığını söylemişti sebebi de beraber yaşayıp sonra kızı ortada bıraktığı için. Yoksa barışmak mı peki o kızın yerinde siz olsanız kabul eder miydiniz bu kadar şeyden sonra ? Bu arada da bana whatsappdan hesap sormaktan da geri kalmıyor.. Kafasını kız mı karıştırıyor ona karşı hala birşeyi mi var bilmiyorum kafam çok karışık.. Umarım bu sefer derdimi anlatabilmişimdir.
Sana şifresini vermediği adresleri olmadığı ne malum?Hiç güvenilir bi tip değil.Tum doğrular karşında da bir turlu inanasin yok senin.Bana açık açık öyle söylemedi ben dediklerini o şekilde toparlayıp tanımladım :) Benim bir özelliğim vardır doğruları öğrenmeden bir şeyleri kafamda bitiremem o yüzden her şeyini didikliyorum hala. Bütün şifreleri bende var neler yaptığını görebiliyorum biliyorum kötü bir şey ama bende diyorum ki kızla arasında bir şey olsa onun yanındayken telefonu ile ilgilenir mi mesela dün araba bakmış sahibinden de favorilere eklemiş şirket telefonundan whatsappa girmiş bu sabahta abuk siteden konuştuğu kıza mesaj atmış.. Yani benim yanımda yapmazdı böyle şeyler.. Böyle şeyleri birleştirerek sonuca varmaya çalışıyorum en sonunda dayanamayıp kızla konuşup herşeyi bitirsem mi diyede düşünmüyor değilim
Dediğiniz doğru 3senelik bir ilişki ama bu süreç içinde hep başkalarıda olmuş çocuğun hayatında bu yüzden kızla ev arkadaşı gibilermiş anladığım kadarıyla. Bizde 14 ay beraberdik. Yönlendireceği başka arkadaşı yok tek çalışıyor. Çok yardımsever bu huyu kötü çünkü kullanılıyor. Bilmiyorum açıkcası onun ağzından doğruları duymak peşindeyim şu an ancak öyle bitirebilirim. Kızında bu kadar midesiz olabileceğini düşünemiyorum artık öyleysede diyecek bişiyim yok. Teşekkür ederim cevabınız için.Körüm sen burda dur.Daha iyini bulursam giderim bulamazsam sana geri dönerim diyor kısacası sana.3 yıllık ilişki,birlikte yaşama ki evlilik sayabilirsin bunu.Onca paylasim...birkac ay içinde unutulmaz.Ne vicdanı yahu?Aynısını sen ona yapsaydin ağzına geleni saymış seni çoktan silmisti.Evinde kalmış ya daha ne olsun?Vicdan mi yapıyormuş?Başka arkadaşına yönlendirip,eski bir arkadasimdir yardımcı ol derdi ,yeterdi.Gonlunun olmadığı birine insan yardım vs.etmez.Zaten kız bunu kabul etmemiş,demek ki ayrılan da kız.Seninkinin aklında ise o var.Hazir ayrilmissiniz hiç düşünme,gorusme,bitir.
Şifreleri kendisi vermedi ben buldum Ondan doğruları duymadıkça bana rahat yok teşekkür ederim cevabınız için.Sana şifresini vermediği adresleri olmadığı ne malum?Hiç güvenilir bi tip değil.Tum doğrular karşında da bir turlu inanasin yok senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?