Barışmalıyım?

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Arkadaşlar daha önceleride bu konuyla ilgili başlıklar açtım...Şimdi aklımda bir soru var sizlere danışmaka istiyorum...Kaynanamla aram açık sebebide daha önceden açtığım konularada bakabilirsiniz kaynanamlara kredi çekip vermeyle alakalı...Benim kredi işine gönüllü olmadığım için büyük bir kavgamız oldu...Kavgada bana ağza alınmayacak hakaretlet etti...Şimdi söylediklerinden bir kaçını yazıyorum...Şöyle:Ben seni istemedim oğluma söz kesmeye gittiğimizde gidelim istemeyelim nişanda nişanı takmayalım dedim sözümü geçiremedim dedi...benim ailem köyde oturuyor arkadaşlar onların oturduğu yere göre biraz yüksekte kalıyormuş bu yüzden bana Ayı dedi dağ ayısı...Neymiş nikaha geldikleride kahvaltı hazırlayıp hizmet etmemişim kapıda ördek gibi ona bakıyomuşum...bizim eşimle yaşadığımız evden kovdu beni...eşimle beraber aldığımız arabayıda eşime sat diyo ben işe yürüyerek gidip gelecekmişim...Sonra ben hamileyken çalışıtığım iş yerinde karnıma kramp girmişti o günde kv ile eşim gezmeye gitmişti eşimi aradım eve gelmesi için ..neymiş ben o gün yalan söylemişim eşimle kv kıskanmışım...daha neler neler...Arkadaşalr ben bu kadınla konuşmuyorum diye eşimde bana soğuk davranıyor bana yardımcı oluyorsun diyor...hatta eşim kredi çekecek şimdi onlara beraber ödeyeceğiz..ben bu kadınla konuşmalımıyım?

Kaynanan insan değil, eşin adam değil. Keşke böyle birini baba yapmasaydınız.

kadının etmedıgı laf cektırmedıgı cıle kalmamıs.. ne konusucaksınız kı daha ? kadın bıldıgını okuyo bellı kı sen ne desen bos onun ıcın . ustelık sıvrı dıllı lafını da hııc esırgemıyo ve sen yıpranıyosun.. kredı borcunu odemek zorunda mısın ? eşin bu kadının dedıklerını bılıyor mu ?
allah sabır versın yanı.. ama ınsan yerıne koyup da bence tek kelıme etme terbıyesız kadına !

Son düzenleme:

canım benim ya..aptal karı..eşinin denge kuramayacağından eminsen bişey diyemem..ama eşini politikayla cilveyle avcuna alırsan belki şerrinden bi nebze kurtulursun o karının...

Bu kadar hakaret bir kredi meselesi yüzünden mi?

Barışma nasıl olacak peki? Bir de gidip sen mi özür dileyeceksin? Eşin neye dayanarak anasını savunup, sana karşı cephe alıyor? Kredi ne kadar bir miktar?

Çok soru sordum ama, anlamıyorum gerçekten, nasıl böyle bir duruma düştünüz...:44: Ne tip insanlara karıştınız....

.

Bana özür diletti eşim o günün ertesine kaynanamda bir tavır affetmicekmiş...o günde ayrıldılar bizim evden ama o gün bugündür aramadım...kandilde aramamı beklemiş...eşim beni suçlu görüyor..10 bin tl kredi...

Zorunda değilim istemiyorumda ama eşim baskı yapıyo psikolojik olarak bir oğlum var o olmasa çekilir dert değiller....

ben onları istemiyormuşum eşimede öyle doldurmuşlar bana karşı...

Eşin de anası kadar özürlü...Boşver canım, sen de politik ol. Bayramda seyranda merhaba hu, hu...o kadar.

Bizim evden ayrıldılar derken? Barışsalar geri mi gelecekler, beraber mi yaşayacaksınız?

.

Eşin de anası kadar özürlü...Boşver canım, sen de politik ol. Bayramda seyranda merhaba hu, hu...o kadar.

Bizim evden ayrıldılar derken? Barışsalar geri mi gelecekler, beraber mi yaşayacaksınız?

.

Hayır ayrı şehirlerdeyiz bu olaylar bizim evde geçiyor...

Cümleler karşısında şok oldum
Üzgünüm ama eşin bostan korkuluğu asıl..
Ondan böyle rahat konuşabiliyo kayınvalide bi de terbiyesizliğinden tabi
Konuşma kesinlikle
Hatta sende annene para ver madem

Yazik olmus. Rest cekin dicem haddime degil. Yorumsuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır ayrı şehirlerdeyiz bu olaylar bizim evde geçiyor...

Aman buna da şükür. Acaba eşinin yanında onu arasan nasıl olur? Eşin sana yapılan bu hakaretlere şahit olmadıysa, bir hatırlatsan ikisine de? Hani telefonu hoparlöre alsan, eşinde karşı tarafı duysa. Onun uslubunu da görse.

Anne de, sen üstüne basa basa ben seni asla gelin olarak istemedim dedin, sözden nişandan eşimi döndürmeye çalıştığını söyledin, üstelik bana dağ ayısı diye hitap ettin, ben hepsini yuttum, özür diledim. Bu küslük niye hala, nereye kadar? ...desen?

.

Sana Dağ bilmem neyi derken eşin bişey demedi mi ya sinirim bozuldu

Son düzenleme:
Yok canım hiçbirşey söylemedi...

Off içim daraldı valla.
Allah sabır versin sana. Eşin çok karaktersizmiş. Gerçi armut dibine düşer derler niye bu kadar şaşırıyoruz ki?

O kadınla konuşma. Sana hakaret eden kişiyle ne konuşacaksın?
Zaten özür dileyerek burnunu kaldırmışsınız kendini daha çok haklı görüyordur.

Bu durumda ne kadar politik davranılır bilmem ama eşini kendi tarafına çekmeye bak. Zira o zeka yapısında ki bir adam için çok zor olmasa gerek.
Kayınvalidenden daha çok ağlayıp zırla acıtasyon yap böylesini hakediyor. O koca dürüst davranıştan anlamaz.

İşte sıkıntı politik davranamıyorum...eşimi kendi tarafıma çekemiyorum ...çünkü onlar politik davranmayı becerdi benim yapamadığımı yaptılar...ben eşimle her mutlu anımda hep eşimin öküzlüğüklerini hatırlıyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…