Barışmalıyız...

Esmerr_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
2.579
12
158
Merhaba kızlar yine ben ve yine dertlerimm..
1,5 ay önce ayrıldıkk.. Tarihini bile hatırlamıyorumm
Ama ben onu çok çok çok fazla özlüyorummmmmm... Hergün dahada acıyor canım
Ayrılıkta ben haksızımm yaptıklarım için pişmanım..
Ama barışmak istiyorumm..
Bugün kuzenim doğum yaptı eski sevgilimde amca oldu.. Annem orda, bende gitcem çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcak ? Perşembede onun doğum günü..
Bebek cumartesi doğacaktı normalde ama kısmet midir nedir bilemiyorum ? Barışmamız için bir fırsat olabilir mi ??
Kızlarr bi yardım edin nolurr

Bence bir daha konuşulmalı madem özlüyorsunuz,kendinizi haksız görüyorsunuz ve bu durumdan da pişmansınız.Bir şans verilir,diyorum.İnşaALLAH o da sizinle aynı özlemi yaşıyordur. Kuzeniniz adına da hayırlı uğurlu olsun,sizin görüşmenize vesile olacak sanırım:)) İnşaALLAH barışmanız için güzel bir fırsat olur..

Teşekkür ederim canım
O kadar kesin ve net bitirdiki. Artık bende o güç yok, o duygu yok dedi..
Şimdi yine öyle söyleyecek diye çok korkuyorumm
ama yinede konuş mu diyorsun ?

Teşekkür ederim canım
O kadar kesin ve net bitirdiki. Artık bende o güç yok, o duygu yok dedi..
Şimdi yine öyle söyleyecek diye çok korkuyorumm
ama yinede konuş mu diyorsun ?

Yerinizde olsam bir kere daha şansımı zorlardım..oraya gittiğinizde eğer orada olursa size karşı olan davranışlarına göre de hareket edebilirsiniz.. İçinizde,konuşunca daha iyi olabileceğine dair en ufak bir belirti varsa konuşmalısınız.:) inşaALLAH her şey yolunda gider.

Oraya gittiğimde kesinlikle orda olacak.. Kuzenimle aynı apt içerisinde altlı üstlü oturuyorlar..
Bana karşı özel bir davranışı olmayacak sevgiliykende bu böyleydi.. Onun kardeşi ve kuzenim hariç hiç kimse bilmiyor çünkü...
İnanmak istiyorum iyi bişeyler olacağına, çünkü biz kötü bir şekilde ayrılmadık.. Hala karşılaşsak arkdaşça konuşabiliriz.. Ama ben bir yolunu bulup daha özel şeyler konuşsam hiç fena olmayacak sanırım.. Güç verdin bana canım çok saoll

:)) buna sevindim,sözcüklerin gücü her zaman etkili olduğu kanısındayım. Arkadaşça konuşmaya başlayabilir ve içinde bulunduğunuz durumu anlatırsınız sonuçta kötü de ayrılmamışsınız( bu bir artı diye bakıyorum) sizi dinleyecektir. İnşaALLAH iyi bir şeyler olur ve tekrardan başlarsınız..:)

Evet beni dinliycek bunu biliyorumm.. Ama sonuç ?? hüsran olacak bunuda biliyorumm
Şans vermicek bizee
Off keşke demek istemiyorum ama keşke zamanı geri alabilsekkkkkkkkk

Evet beni dinliycek bunu biliyorumm.. Ama sonuç ?? hüsran olacak bunuda biliyorumm
Şans vermicek bizee
Off keşke demek istemiyorum ama keşke zamanı geri alabilsekkkkkkkkk

Ön yargılı olmayın,üzüldüğünüzü görünce o da bir çözüm sunabilir.. Her iki cevaba da kendinizi hazırlayıp öyle konuşmanız sizin açınızdan daha iyi olur. Hüsran kötü tabii tam tersi de olabilir. Ayrı geçirdiğiniz zamanda sizi özlemiş olabilir,bunu ancak siz anlayabilirsiniz..kendinize güvenin.

Her iki cevabada hazırlayıp kendimi öyle gitcem oraya..
İnş hayırlı haberlerle gelirim, ama sonuç hüsran olursa.. hiç bilemiyorum ne hale gelirimm..

Kızlarr annemle konuştum perşembe günü yani sevdiğim insanın doğum gününde gidiyorumm ALLAHın izniyle
İnş herşey yolunda giderde barışırızz dua edin bize lütfenn....

Kızlarr annemle konuştum perşembe günü yani sevdiğim insanın doğum gününde gidiyorumm ALLAHın izniyle

:)) Çok sevindim,inşaALLAH her şey yolunda gider. Haberinizi bekliyorum..:))

inşallah istediğin gibi olur ya hem doğum gününde hediye olur ona da sana da :) sonuçta ayrılıklar da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili... neden ayrıldınız bilemiyorum tabi ama arada gerçek sevgi varsa aşılamayacak sorun yok, konuşulur halledilir ne olacak sanki

:)) Çok sevindim,inşaALLAH her şey yolunda gider. Haberinizi bekliyorum..:))

Çok teşekkür ediyorum kızlarr

Biraz önce annemleri aradık tesadüf ya onlarda da bilgisayar warmış, sevdiğimin bilgisayarı Hadi açın size camdan bebeği gösterelim dediler İyi dedik bi heyecan kardeşimle msni açtıkk.. Bi baktım bebeği kucağına almış bize gösteriyor, kardeşide bize yazıyorr.. Şok oldum tabii
Hiç beklemiyordum onu görmeyii.. Tabi o beni göremedii bizim cam bozukk
Süzülmüş gibiydi, kilo vermişti sanki.. üzgün geldi bana belkide yorgunduu bilemiyorum :S ama neşesi yoktuu
Yarın gideceğimi biliyorr..
Şimdide aile yemeği yiyorlar annemler ve yengemlerlee birlikte
Birazdan yine cam açacaklarr yine görebilirim inşşş
Oraya gittiğimde inş herşey yolunda giderde barışırızz
Çok istiyorum barışmayı, ama doğruyu söylemem gerekirse onun o halini görünce içimi bi hüzün kapladı.. Hiç Bişey bekleme benden bende artık yoksun der gibiydii

Son düzenleme:

Güzel tevafuk olmuş:)) siz bir gidinde hele bakalım o zaman hayırla sonuçlansın inşaALLAH..Üzülmeyin,her şey olacağına varır.

İnşaALLAH hayırlı haberlerle gelirsiniz.. durun bakalım daha gitmediniz.

Güzel tevafuk olmuş:)) siz bir gidinde hele bakalım o zaman hayırla sonuçlansın inşaALLAH..Üzülmeyin,her şey olacağına varır.

yazacaklarım yazılmış zaten.hem bebiş için konuşma fırsatın var hem de doğum günü için.

Bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumm
Şimdilik sevdiğimin insanı göremedimm.. Birazdan yemeğe gelcek görebileceğim inşş :)
Bakalım napcaz ?? Umut yok ama bekleyiş warrrr !!!!

ben senin yerinde olsam o gün çok güzel giyinir süslenirdm.. :) erkekler görüntücüdür.. aklı başına gelr :)

Bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumm
Şimdilik sevdiğimin insanı göremedimm.. Birazdan yemeğe gelcek görebileceğim inşş :)
Bakalım napcaz ?? Umut yok ama bekleyiş warrrr !!!!

son durum ne acaba çok merak ettim. inş olumludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…