Barışmalıyız...

Aradım aradımm msj atttı..
Sinirlendirme beni açmıyorum diee..
Bende mal gibi ortada kaldım aç şu telefonu konuşmamaız lazım dedimm..
Ne malından bahsediyosun konuşmak istemiyorum dedii..
Ee nolcak böyle ? Saçma sapan bi haldeyiz farkında değil misin dedimm ?
Sende bende hayatlarımıza ayrı ayrı devam edicezz.. İkimizi içinde en iyisi bu olcak dedi..
İyilik mi ? Ben birlikte olalım diye bütün herkezi karşıma almayı düşünüyorum sen bana kendi hayatına devam et mi diyorsun dedimm..
Böylesi daha iyi, çünkü anlaşamıyoruz kafa olarak birbirimizden uzağız dedi..
Bende; Haklısın anlaşamıyorduk çünkü ben seni anlamıyordum sürekli hatalar yapıyordum şimdi ise herşeyi görebiliyiroum seni anlıyorum küçüçük bir şansı hakediyoruz ve ben bunu çok istiyorum yazdımm
Çokk üzgünümm yaaa..
Acıklı ackıl şarkılar açtım ağlıyorum hüngür hüngürrr

( Nasıl bu kadar emin konuşabiliyor..Birini sevmek, birini unutmak ..bu kadar zorken bir daha başka biriyle olmayı,bir daha başka birisiyle başlamayı,yeniden aynı safhalardan geçmeyi... nasıl yakıştırıyorlar kendilerine anlamıyorum... Sen üzme tatlı canını elbet hatasını anlar..bu zamanda gerçekten seven ve değer veren insanlar giderek azalıyor.. Peşlerinden koştukça cidden hepsi kendilerine muhtaç sanıyorlar halbuki bunun öyle olmadığını gösterebilirsin/gösterebiliriz..
Diyeceğini demiş,yolunu çizmiş..çizdiği yolda sen yoksun maalesef..Hayırlısı böyleymiş canım vardır bundada bir hikmet.Sende yolunu çiz bu bir dönüm olsun senin için..İnşaALLAH pişman olur,sana yazdıklarından ötürü..

Bu cuma tekrar gidicem oraya nasıl bakıcam yüzüne
Aynı sofraya nasıl oturcamm ? O kadar yakınken bi o kadarda nasıl uzak durcamm ??
Nasıl bu kadar vurdum duymaz olur ya anlamıyorummm ??

Aynı sofraya nasıl oturcamm ? O kadar yakınken bi o kadarda nasıl uzak durcamm ??

((( Canım ne kadar çok sevsen de özlesende en az belli edecek seviyede ol..Aynı ortamda bulunmak özlemini,sevdanı depreştirebilir ama kapılıp gitme sonuçta net bir şey söylemiş o tercih etmiş sensizliği..ve buna da alışmış gibi görünüyor.. Sende mutlu görün için kan ağlasada çok üzülsende..

of canım ya rabbim yardımcı olsun ki gönlüne ferahlık serpilsin azıcık yaşadıgın bu zor durumu öyle iyi anlıyorum ki. biz de aynı sınıftayız, ayrı iken o her sınıfa girdiğinde içimden sanki kaynar sular dökülürdü, ona mesaj atsam rahatsız oluyorum yazma derdi. ne acı verici durum sen dua et, inan bana hafifliyor insan. ama sana kurdugu cümleler de artık devam etmiyeceğinin kanıtı, seni asla üzmek istemem ama ama hayrlısı bu belki canım, annem hep der bişeyin fazla üstüne gitmeyin diye, gerçketen de öyledir belki ne dersin

Off şimdi daha çok acıyor canımm..
Bİ umumdum vardıı, herşeyim bitti
Ne diyim artık ALLAH belasını versinnnnnn

Bu kadar katı olabilceğini hiç düşünmemiştimm.. Nefret ediyorum ondan oraya gittiğimde nefret ettiğimi belli edicem ona en feci şekilde göstercem onaa.. Beni nasıl yaktı bende onu öyle yakıcammm

rabbim yardımcımız olsun canım. inan çok zor, sen çok da iyi anlıyorum, insanın içi kavruluyor sanki ama karşı taraf değer vermiyorsa (ki bizimkiler öyle) elimizden ne gelir ki, üzülerek ya hasta oluruz ya da hayatımızı tamamen kapatıp zindan bir hayat hüküm süreriz. kimse vazgeçilmez değil, bunun da bilincindeyim, başarıcaz canım bizi istemeyenlere bu taviz neden??

Haklısın canımm..
Ama şuanda onu görsem bi tane patlatırdım yüzünee.. Ki yapıcamdaa,,
Bana yaptıklarının acısını çeksinn..
Tamam ben haksızdım ama ben herkezi karışıma alıp onunla devam etmek istiyorumm.. Seviyorum pişmanım diyorumm ki yalan söylemedim asla aldatmadımm.. Belki çok küçük hatalar ama onun gözünde büyüdü de büyüdü..
Ama bende Esmerr_ sem bu yaptıklarının acısını ödeticem ona..
Belki canım ok yanacak ama yapıcam bananeee

içinde kalıp içini kavurmasındansa yap da rahatla canım. bunlara zaten iyi olsan yaranılmaz, kötü olalım bari de kötü desinler.. burcu neydi bu seninkinin?

içinde kalıp içini kavurmasındansa yap da rahatla canım. bunlara zaten iyi olsan yaranılmaz, kötü olalım bari de kötü desinler.. burcu neydi bu seninkinin?

Yapcam canımm ,,
Cuma günü okul çıkışı gidicemm.. Yolda beklicem bi tane vurcam bide yüzüne tükürcemm..
Bana yaşatııklarının 1 gramını yaşasın bakalım kaldırabilcek mi ?
Balık burcu canımm.. Seninkinin burcu neydi ??

al işte.. benimki de BALIK!! tipik dengesiz ruhsuz özgürlükçü kendini düşünen illet burç (erkeği için).. yükseleni de yengeç.. aynı karakterleri canım zaten farkettim ben, zaten aklı olan balık erkeğinden kaçsın, haklı olsa haksız da olsa o hep haklıdır, suçunu kabul etmez özür dilemez.. ay canım ama o da o an sana vurmaya kalkmasın, daha da üzülme sonradan of kötü bişey olursa ben de üzülürüm çok

Öküz burcuuu nolcakk ??
Yok vuramaz ama ben yapıştırcam bitanee.. Sokakta yapmasam evde yapcamm, inat değil mi ?? Yapıcam iştee..
Bu gittiğimde onu uyurken izledim biliyo musun ?
Sonra gittim yanaklarına dokundum uyandırdımm..
O işteyken odasına girdim, yazdıklarına baktımm.. Hep gitmek istediğini yazmışş, ruh hali hep bölee.. Hep gitmek istiyorr..
Onun oturduğu yerde ben uyudum..
Onun aldığı bardaktan su içtimm..
Annesini onlar için yaptığı yemeği yedimmm..
Suyunu , çayını eline verdimm..
Bebeği birlikte sevdik biliyor musunn ??
Aynı sofrada oturdukk...
Bir gün yine ordaydımm,, Annesiyle mantı açtıkk.. İşten geldi ve ben ordaydımm camda onun gelmesini bekledimm.. Kapıyı açtığında bu yaşıma kadar hisstemediğim tarif edemediğim bi duygu hissttimm..
Ordayken gidişini gelişini hep duyuyorum, hep hissediyorumm.. Ordayken hep gelmesini beklyorumm.. İşe giderken hep seyrediyorum onuu..
Bunlar aklıma geldikçe daha çok tükeniyorumm,, ne zormuş tekrar görebileceğin biriyle birlikte olmakkkk

aynen çok zor canım, onu her gordüğünde üzülüceksin ağlıcaksın belki kahrolucaksın ama bi insan bazı şeyleri kafasında bitirdi ise bitirmiştir, gidenler geri dönmüyor ki.. benmki için de öyle yanlış anlama, sevse eğer kaybetmeyi göze alamasa çekip giderim der miydi.. sennki de onca mesajına aramana kayıtsız kalabilir miydi.. kalamazdı canım, sen düşün o seni elli kez arasa açmadan durabilir miydin, ne kadar kızgın olsan da yumuşama olurdu içinde en azından.. ama gel gör ki onlarda bu yok, zorla da olmuoyr ki işte keşke bizim sevdiklerimiz bizi sevse keşke herşey güzel olsa ama olmuyor olmuyor işte.. biz kendimizi yiyip bitirirken onlar çoktan başka hayatları seçmiş oluyorlar. sonuç hep bize hüsran, onlar bizi düşünmezken biz ıslak bi yastıkta uyuyoruz, ama bunun hiç bi önemi yok.. bu hayatta herkesin bi kısmeti vardır canım kimse yalnız değildir kimse... sen duanı et rahatla, allaha havale et, tokat olayını da bi daha düşün derim, içimden bişeyler olumsuzluk sinyali verior

Söylediklerinde o kadar haklısın ki canım, hep üzülen taraf bizleriz ne yazıkkii..
Cuma gidicem ya perşembe günü kuaföre gidicem saçımı kestircem kaşlarımı aldırcam tekrardann.. Giyinip süslenicem gidicem orayaa.. Ee hayatımızı değiştiriyoruz yaa bi yerden başlamak lazım değil mi ??
Doğum günümde aldığı hediyeleride vericem bi güzell.. İstemiyorum hiç bir şeyini onunn
Haksız mıyım canım söyle yaa ????

haklısın canım, süslen giyin topuklu giy bakımlı ol git, kahkaha at arada gülümse.. eve gidip ağlasan da orda dik dur, bunlar bizim ezildiğimizi gördükçe daha da arsızlaşıyorlar, tepemize çıkıyorlar. zira bi insana çok sevgini gösterirsen, yani senden emin olursa (kötü bi ifade ama cepte sanırsa seni) korkucagı bişey kalmıyor canım. biraz da onlar korksun çekinsin, aynen dediğin gibi süslen ve git ona da selam dahi verme, madem bitti bitsin, biz bu kadar güçsüz oldukça onlar hep tepemize çıkıcak sakın unutmaaa :)

Sende öyle yap canım, kendine bak.. Onlarsız yaşıyoduk biz şimdi yine yapabilirizz ?? Neden yapamayalımm..
Bulunmaz hint kumaşı değiller yaa...
Ben benimkine göstercem gününü görcek odaa.. Acı çekmek neymişş ? Nasıl oluyomuşş ??
Sakın kendini harap etme bu insan dışı varlıklar içinn.. Yeter üzüldün yeter acı çektinn.. Bidaha gelmicez dünyaya azıcık mutlu olalımm hakkımız değil mi yaa ??

tabi ki bulunmaz değiller canım, zaten senin anlattıgın kadarıyla da benm anlattıgım kadarıyla da daha kötü bi erkek modeli var mıdır inan bilmiyorum. çünkü bu hayatta en acı veren şeyin ''umursanmamak'' olduguna inanıyorum.. biz haketmiyoruz, gerçekten, benm de hatam olmadı bu çocuga, ne istemediyse tamam canım dedim, yapmam senden çok mu, ki bu yaz istemiyor die denize bile girmedim, ama o ben hayatımı yaşicam deyip çekip gidebiliyor... boşversene canım, elde ettikleri için bizi bu kadar rahatlar, ama pişman olurlar elbet, rabbimin ilahi adaleti var, kötü şeyler yaşatan, bi gün muhakak acısını çeker yaptıklarının..

Bende yaptım bir çek şeyine evet dedimm.. Ama o ben en zor günlerimde yalnız bıraktıı bende ayrılmaya kalktımm ve sonumuz geldii...
Bende inanıyorum ki bir gün döneceklerr,, terkeden bir gün döner çünkü biliyorummm..
Belki şimdi değil ama bir gün geri gelceklerr..
İşte o zaman ben ona tekmeyi basıcamm..
Gebersin inşş

aynılar ki ben her anında yanında oldum ama benm herşeyim ona basit ve sudan sebepler geldi. ben kendimi ifade etmeye çalıştıkça öf sıkıldım bunaldım, huzur vermiosun oldu hep. ama kafam rahat değildiki. hala da değil, gitme diyorum ne var sanki 1 ay 1.5 da benm için gitme gezme çok sey mi sanki.. inan canım bu saatten sonra o tatile gitmese bile ben kırıldım, ve artık onun için bi önem ifade etmediğmin farkındayım. ne yazık ne acı.. ben bişeyine hayır diyemedim ki.. diyemedim.. benmki geri dönmez canım, çünkü kendini haklı görüyor ve anlaşamadıgımızı benm bencil oldugumu düşünüyor, kendisinin ypısının bu oldgunu, değişmiceğini, özgür oldugunu geziceğini benmse onun kısıtlamalrna boyun eğmemi.. böyle işte canım, dönmesnler zaten her şerde bir hayır vardır, bilirim...

İnanamıyorum yaa hep aynı şeyler he yaşadığım şeyleri anlatıyorsun canımmm..
Demekki hepsi aynı bunların yaa.. Şerefsizlerr..
Bernimkide asla dönmez canımm,, şuanlık durum bunu gösteriyorr.. Çok inatçıdırr inadından dönmüyorrr..
Canım sıkma kendini lütfen olur mu iyi şeyler düşün iyi olsun benim içinde kendin içinde dua et tmm bende edicem çünkü... Şimdi kalkmam gerekiyor benimm çok açım yemek yiyim az.. Yarın okul varr , dün akşamda uyumadım zaten bebek baktım Bütün günde arabalarda geçti ömrümm.. Dinleneyim az.. Beni dinlediğin ve destek olduğun için çok teiekkür ediyorum canım , çok saol ALLAHIM ne muradın warsa versinn.. Kendine iyi bak görüşmek üzere canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…