İnanamıyorum yaa hep aynı şeyler he yaşadığım şeyleri anlatıyorsun canımmm..
Demekki hepsi aynı bunların yaa.. Şerefsizlerr..
Bernimkide asla dönmez canımm,, şuanlık durum bunu gösteriyorr.. Çok inatçıdırr inadından dönmüyorrr..
Canım sıkma kendini lütfen olur mu iyi şeyler düşün iyi olsun benim içinde kendin içinde dua et tmm bende edicem çünkü... Şimdi kalkmam gerekiyor benimm çok açım yemek yiyim az.. Yarın okul varr , dün akşamda uyumadım zaten bebek baktımBütün günde arabalarda geçti ömrümm.. Dinleneyim az.. Beni dinlediğin ve destek olduğun için çok teiekkür ediyorum canım , çok saol ALLAHIM ne muradın warsa versinn.. Kendine iyi bak görüşmek üzere canımm..
hep inattan hep inattan zaten, ama insan çok severse o inadı da kırar canım, sevgileri güçlü değil bize suç atıyorlar.. rabbim herkese layıgını versin, karakteri nasılsa bi insanın sevgiye yansıması da öyle olurmuş, bizimkiler bencil ve inatçı olduklarından sevgilerini de bu şekilde yaşıyorlar.. dualarım seninle canım, haberleşiriz yine, kendine iyi bak ve sakın üzülme, biz burda her akşam bir aradayız, onlar yansın dertlerine heheh :)))) düşüncelerin için, yanımda oldugu hissettirdiğin için ben de çok teşekkür ediyorum kiii, iyi ki varsın canım, görüşmek üzere.. not: kendini üzmek yok, hatta yasak :)
Annemlede bbaamlada konuştum cuma günü okul çıkışı tekrar gidiyorumm..
Bu sefer herşeyi göze alıp konuşcam onunlaa..
İnş düzelir herşey,, nolur dua edin bana
canımm tüm dularım seninle, gönlünü ferah tut eminim ki herşey çok çok güzel olucak.. hem olumlu bi gelişme olmasa da bi hayır oldugunu düşünücez ki öyle canım, kendini üzmek yok yok asla :)
Dayanamıyorum artık canımm, şuanda ona aşkımı anlatıyorumm..
Mail atıcamm..
Okul çıkışnda gidicem onlara onu tek görebilmek ve konuşabilmek için yolda beklicem başka ne yapim ? Yardım et bana lütfenn
canım maili atmadan yüzüne konuşsan daha iyi olabilir, çünkü sen ona aşkını anlatıcaksın ama o daha da havalanıp sana daha da sert olabilirbence o maili yazma canım, cuma günü al karşına konuş ama ciddi olarak, ağzından da eğer olumsuz bi şeyler çıkıyorsa hala bunca çabana, bırak gitsin canım hayırlısı bu demekki, biyerlerde işi allaha bırakmak gerekiyor
Tek ihtiyacım şuanlık dua..
İnş ALLAHım onu bana nasip ederr
Yarın gidiyorumm..
Canımı bi kez daha yakıp öyle gelicem artık eminimmm
Selam kızlarrr..
Evet cuma günü sabah başladı telaşım..
Kuaföre gittim, saçlarımı kestirdim, fön çektirdim kaşlarımı düzelttirdimm..
Sevdiği kıyafetlerimi giydim, aldığı takıları taktımm.. Makyajımı yaptım ilk önce okula sonrada onun yanına gittimm..
Onu göremicem, konuışamıcaz diye çok çok telaş yaptımm.. Trenden iner inmez koşmaya başladım nefesim kesildi biann.. yinede koştumm..
Ben gittim sokaklarına 2-3 dakika sonra bktım elinde telefon birisiyle konuşyorr.. Koştum saklandımm sürpriz yapcam yaa..
Geldi geldi bi çıktım önüne şaşırdı gülümsedi.. Hemen telefonu kapatmam lazım dedi ve kapattı.. merhaba dedi, annenlerin haberi varmı buraya geldiğinden dedi.. Bende öptüm işte onu, evet annemlerin haberi var buraya geldiğimden bu saatte burda seni bekliyorum dedimm..
Konuşabilir miyiz dedimm.. Ne konuşcaz dedi biliyosun işte dedimm..
Yürümeye başladık yoldan saptı bu bende nereye gidiyoruz dedimm? konuşmaya gidiyoruz işte dedi.. Bi sevindim bi sevindim anlatamam o anda.. Aylar sonra tekrar başbaşa konuşabilcektik..
Onun için oraya gittiğimi, onun için süsülendiimi, artık eskisi gibi olmaığımı onu anlayabildiimi, hatalarım için pişman olduğumu söyledim ama onda artık o duygusallık yokmuş.. Beni sadece arkadaş olarak seviyormuş, bu şekilde sevmiyormuşş.
Tabi hala yolda yürüyoruz, cafeye felan gidelim dediysemde gitmedi..
Buarada yaklaşmaya çalıştım, elini tutmak istedim, koluna girmek istedim hepsine olmaz deyip elimi çekti.. Zaman zaman sinirlendii..
Ben ne kadar aşabiliriz yapma dediysemde, olmayacağını kesin bir dille söyledi..
Buarada ağladım yanındaa, yere çöktümm, başım döndü düşüp bayılıyordum az kalsınn..
ama yokk olmadı.. Umut yokk..
Sadece son kez ona sarılabildim.. En azından bunu yapabildik...
Aslında o kadar şey varki içimde ama buraya yazmak istemiyorumm,, kendime söylemek istemiyorumm...
Yazdıkça konuştukça bir kere daha kendime acıyorum çünkü....
Hayırlısı,,
Buarada yakın zamanda askere gidecek,, kağıtları gelmiş..
ben de yaptım aynı hatayı kendimizi suçluyoruz çok saçma neyse hayırlısı olsun ya yapacak bişey yok artık...
( Sen elinden gelen her şeyi yapmışsın canım..demek ki o tamamen bitirmiş... ama yinede kendi ağzından duymuşsun işte,bu seninde zamanla ona bakış açını değiştirir belki..en azından son bir defa sarılmışsın,konuşmuşsunuz. Hayırlısı olur inşaALLAH ikiniz içinde..Olumlu gelişmeler olsaydı çok güzel olurdu ama her şey istediğimiz gibi gitmiyor.Yaran henüz yeni ama her yara zamanla kapanır,eninde sonunda kabuk bağlar..yaranın derinliğine bağlı bir şekilde sadece izi kalır..ama üstesinden gelirsen izi falan kalmaz... Şimdi geçirdiğiniz günler daha çok aklına gelir belki birlikte dinlediğiniz şarkılar,gittiğiniz yerler..Mücadele edersen zamanla aşarsın,birlikte dinlediğiniz şarkılar kısırlaşır,yeni şarkılara yönelirsin. İnşaALLAH atlatırsın..düzelir her şey.
canım bi daha karşına çıktığında güçlü ol ve içinde ona dair bişey kalmadığını göster yani öyle davran..eğer hala içinde sana karşı bişey kaldıysa etekleri tutuşur bu durum karşısında...
bu zamanda değer verdikçe hor görüyor erkeklerin çoğu..
inşallah yepyeni bir sayfa açılır hayatında tüm acıların buhar olup uçarlar..
canım, kaç gündür oyle merak ettim ki anlatamam.. sana tüm samimiyetimle diyorum ki, bundan sonra yapabilicek zerre kadar bişeyin yok, bunu demesi çok kolay biliyorum ama kendini başka seylere ver, oyalansın aklın ruhun, onu hiç düşünme. anladıgım kadarıyla o seni elde etmiş olmanın ve sana acı çektirmenin haksız gururunu yaşıyor biraz da havalanmış tabiki. çünkü bi insan bi insana asla bu kadar kayıtsız kalamaz,kalmamalı diye düşünüyorum. insanlar çeşit çeşit canım öyle çok insan tanıdım ve çogu da öyle enteresan çıktı ki artık şaşırmıyorum bile burada yazılanlara. sana diyebiliceğim tek şey bundan böyle toparla kendini, ve kendi kendine güç ver. senin içinde birine verebilicek bu kadar büyük bi sevgi varken zaten mutlu olucağın bi adam ve huzur dolu günler yakında eminm ben. sen gönlünü ferah tut, aklından uzak tutmaya bak canım, düşünsene annemiz babamız ölüyor da biz alışıyoruz yeniden yaşamaya, bu bi aşk acısı ne kadar süründürebilir ki seni.. ben de neler yaşadım, en basiti açtıgım başlıklara bak bi daha anlarsın canım ama inan belli bi zamandan sonra kendini ve GURURUNU düşünmeli insan. o düşünsün artık, bu kadar sevgi dolu kocaman bi yüreği kaybettiği için.. hem ben sana hep dedim hayırlı ise birlikte olun diye. demekki hayırlı değilmiş bitanem, Allah'a şükret ve dua et. benim de dualarım seninle inşallah en yakın zamanda atlatıcaksın eminim. bu arada dememe gerek yok, sıkıntılı oldugun her an bana yaazabilirsin, asla YALNIZ DEĞİLSİN!!
canım, kaç gündür oyle merak ettim ki anlatamam.. sana tüm samimiyetimle diyorum ki, bundan sonra yapabilicek zerre kadar bişeyin yok, bunu demesi çok kolay biliyorum ama kendini başka seylere ver, oyalansın aklın ruhun, onu hiç düşünme. anladıgım kadarıyla o seni elde etmiş olmanın ve sana acı çektirmenin haksız gururunu yaşıyor biraz da havalanmış tabiki. çünkü bi insan bi insana asla bu kadar kayıtsız kalamaz,kalmamalı diye düşünüyorum. insanlar çeşit çeşit canım öyle çok insan tanıdım ve çogu da öyle enteresan çıktı ki artık şaşırmıyorum bile burada yazılanlara. sana diyebiliceğim tek şey bundan böyle toparla kendini, ve kendi kendine güç ver. senin içinde birine verebilicek bu kadar büyük bi sevgi varken zaten mutlu olucağın bi adam ve huzur dolu günler yakında eminm ben. sen gönlünü ferah tut, aklından uzak tutmaya bak canım, düşünsene annemiz babamız ölüyor da biz alışıyoruz yeniden yaşamaya, bu bi aşk acısı ne kadar süründürebilir ki seni.. ben de neler yaşadım, en basiti açtıgım başlıklara bak bi daha anlarsın canım ama inan belli bi zamandan sonra kendini ve GURURUNU düşünmeli insan. o düşünsün artık, bu kadar sevgi dolu kocaman bi yüreği kaybettiği için.. hem ben sana hep dedim hayırlı ise birlikte olun diye. demekki hayırlı değilmiş bitanem, Allah'a şükret ve dua et. benim de dualarım seninle inşallah en yakın zamanda atlatıcaksın eminim. bu arada dememe gerek yok, sıkıntılı oldugun her an bana yaazabilirsin, asla YALNIZ DEĞİLSİN!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?