Teşekkürler bitanemmHayırlı olsuuun sonuna kadar arkandayım sakın yılma canım
Darısı başıma inşallahTeşekkürler bitanemm
Yok başka türlü olmucak.bir yerden başlamalıyım.
Hadi sen de araştırma yap sana uygun olanları belirle ve başla. kalçanı küçülttükten sonra dikleştirme çalışmaları yaparsın veeee harika bir vücudun olurrDarısı başıma inşallah
Aayyy eski kankitoommm hoşgeldiinnHaydi vira Bismillah, hayırlı olsun canım. Bu sefer sıkı tutmaca.
bilmiyorum ya kısa boyluların vücudu ne kadar da uğraşsa güzel olmuyo gibime geliyo.. boyum kısaHadi sen de araştırma yap sana uygun olanları belirle ve başla. kalçanı küçülttükten sonra dikleştirme çalışmaları yaparsın veeee harika bir vücudun olurr
Ayy saçmalamabilmiyorum ya kısa boyluların vücudu ne kadar da uğraşsa güzel olmuyo gibime geliyo.. boyum kısaama inşallah dediğin gibi olur
haklısın ama topuklu giymeye çok alışık değilim daha doğrusu çok yüksek topuk giyemiyorumAyy saçmalama
Önce popoyu küçült sonra da ince topuklu veya normal topuklu ayakkabılar al,giy.gör bak nasıl yakısacak
Her daim ufak tefek kızlar makbuldür.önemli olan ne giyeceğini bilmen.hatta araştır neti şimdi .ünlülerin çoğu kısa boylu.bak bakalım giyim tarzlarına
Her kadin topuklu giymeye alısik olmalıdir.sen dehaklısın ama topuklu giymeye çok alışık değilim daha doğrusu çok yüksek topuk giyemiyorumsanırım antrenman yapmam lazım
Aayyy eski kankitoommm hoşgeldiinn
Seni topiğimin bilgesi ilan ediyorum.
Desteğin ve tavsiyelerin Çok önemli benim içinn
Akşamları peynir cısss.Bugün diyetimin ilk günü biliyorsunuz ki.dolayısiyla ilk gunler kacamak yapabilirim.çunkü az yemeye henüz alısik degilim.o yüzden Peynir - domates -salatalık yedim birazoff napim yaa midem kazindı
Akşam karbonhidrat alma. Taze fasulye doyana kadar ye sorun değil(kuru bakliyatları ise gündüz ye). Akşam protein ve sebze ağırlıklı beslen kilo verme sürecinde. Salata olsun her öğününde bol yeşilli. Gündüz öğünlerine çiğ yağlı tohumları da ekle. Badem 1. sırayı çeker....Akşam
O kadar acıkmışım ki iki tabak taze fasulye yedim az ekmekle.tabi bünye yemeye alışık olunca
Bir kase yoğurt
Yeşil çay hazırlıcam şimdi kendime:))
Mutlaka patroncummmHoşbulduk,
Yanındayım bebek, sıkışınca sor.
YaaaaAkşamları peynir cısss.
*Beyinde acıkma ve susama merkezleri çok yakın ve gelen sinyaller çoğunlukla karıştırılıyor acıkmak olarak, oysaki suya ihtiyaç duyuyor bedenimiz.
Acıktıkça geceleri su, Tarçınlı yeşilçay(kilo vermeye yardım eder) vb. bitki çayları içelim, içirelim.
Sebze yemede sıkıntı yok biliyorum onu.yalnız kuru baklagil yapıldıgı akşam illaki yeniyor.5 kaşıktan fazla yemiyeyim bari.zaten 5 kaşıktan fazla da yemem.Akşam karbonhidrat alma. Taze fasulye doyana kadar ye sorun değil(kuru bakliyatları ise gündüz ye). Akşam protein ve sebze ağırlıklı beslen kilo verme sürecinde. Salata olsun her öğününde bol yeşilli. Gündüz öğünlerine çiğ yağlı tohumları da ekle. Badem 1. sırayı çeker....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?