baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Selam kızlar.oğlen için patates haşlıyorum.yoğurtla yicem.
3 mil leslie de yaptım.45 dk.

Iıiıiıiyy haşlanmış tuzsuz patatesin tadı ne kötuymüş mecburen biraz tuz ekledim.kırmızı pul biber de koydum.o da metabolizmayı çalıstırıyor diye.birkaç kaşik yoğurt döktum.yok oyle yenmiyor.ayri yedim ikisini de.aksam ya yine patates ya da haşlanmış tavuk yicem

45 dk leslie yaptım.sonra moralim çok bozuldu bir şeye.biraz nutella kaşıkladım.
Haşlanmış tavuk ve yoğurt akşamki menum.

Akşamları peynir yemek diyet dışında da, sindirim sağlığı açısından sakıncalıymış. Yağlı tohum (Çiğ; badem, ceviz,fındık, kaju, fıstık, kabak ve ayçeirdeği vb.), nohut-leblebi ise baklagil+ karbonhidratı daha fazla.

Son düzenleme:
Patates karbonhidrat, akşam ı ıhh...

Ama nohut ve leblebiyi ayça kaya,sanırım bir de karatay öneriyordu atıştırmalık olarak yiyin diye.tabi ceviz ve bademi de.digerleri yağlı diye önermiyorlar diye biliyorum

Selamlaaarr
Anca yazma fırsatı bulabildimm
Sabah
Standart kahvaltı- yeşil çay
Suyu yazmayi unutmuşum.3 litre kadar içiyorum.
Kahvaltıdan 1 saat kadar sonra bir tutam maydonozla zeytinyağını robotta karıştırdım ve yedim.
öğlen de yine dünkü gb haşlama patates+yoğurt
Akşam da haşlanmış tavuk yicem dünden kalan.
yaklaşık 72 kilo başlamıştım.tuvalete çıkmadan tartılmıştım.bu sabah yine tuvalete gitmeden tartıldım 70.5 çıktı.şok oldum.hatta birkaç kez daha tartıldım yanlışlik mı oldu diye.doğru.yaķlaşik 1 kilo gitmiş gözüküyor.
spor olarak da plates yapıcam.

Canım topiğin hayırlı olsun ben seni tanıyamadım KB diyetindemiydin canım
Tabi nerdeyse 1 ay oldu yazışmayalı,haklisin.babytv ben
Hoşgeldin ecrinim.naber,nasılsın? diyetteyimben ve sen amma tatil yaptinız yahu,yoksunuz ortalıkta
Ben de 72ye dayanınca baktım yiyerek zayiflayamıyorum bir de yemeyerek zayıflayayım dedim
Buraya yazarsam kendimi sorumlu hisseder ve bırakmam diye günlük açtım.desteğini bekliyorum.ortak da kullanabiliriz seninle günlüğü kıiıız özlemişim seniii

Ay canım benim ya bende özledim sizleri yaaa AYÇA Kaya yazınca aklıma sen geldin ama emin olamadım canım ya ben bu ay tüp bebek için tedaviye başlayacaktım ama önümüzdeki aya attım Tedaviyi tabi bu arada stresten de yedim yedim dün 64,5 gördüm şokladım ya tabi saldım ipleri habire yiyorum ama senin günlüğü takip edebilirim canım ben de yediklerimi yazarım beraber ilerleriz :))) diğer kızlar KB bıraktılar galıba bi ara baktım kimse yoktu vende bıraktım topiğin hayırlı olsun canım Kaç kilo verdin canım diyetteyimben ne yapıyor acaba hala tatilde mi

Allah yardımcin olsun birtanem.bak ezan okunuyor sana bunu yazarken.allah duyar inşallah sesimizi
ben çarşamba basladım canım.1 kg gitmiş gb ama anlamadım nasıl oldu.şişkinlik gitti herhalde. Kızlar hep tatilde.hepsi biraktı sanırım. Memleketlerine gitmişlerdir.eylülde herkes gelir
hemen yarın başlıyorsun benimle canım.spor da planla.ben az yemeye çalısıyorum.bir anlamda her seyden az yiyerek.aýca kaya tarzı yani.bakalım görcez sonucu

amin canım amin sagol allah razı olsun canım benim
evet herkes tatilde dökülsünler bakalım ayça kal az ye sık yemi nelere dikkat ediyorsun canım az kısa anlatır mısın? bide onu deniyeyim önümüzdeki aya kadar biraz kafa dağıtmış olurum :)

Beni izleyen izlemeyen herkese merhabaa
Patatesten sonra bir sey yemedim.yemek saati şaştı bugün benim ondan.
Spor olarak da 50 dk ebru şallının skinny jeans dvd sini yaptım.3 gun leslie 3 gün skinny jeans yapıcam.1 ay bir böyle gitsin.sonra değiştiricem vücudum alışmasın diye.kas hafızası varmış.ki ben de hemen ezberliyorum hareketleri.sıkıliyorum hemen.o yüzden değistiricem.neyse şu 1 ayı atlatayim da sonrasına da sonra bakarım garii

Hayatım eşim beni bekliyor.yurüyuşe çikicaz. donunce yazıcam mantiğinı.

Ama nohut ve leblebiyi ayça kaya,sanırım bir de karatay öneriyordu atıştırmalık olarak yiyin diye.tabi ceviz ve bademi de.digerleri yağlı diye önermiyorlar diye biliyorum
Diğerleri yağlı ne kıs? Yazdıklarımın hepsi kaliteli yağa sahip tohumlar. Abartmadan yemen kilo vermene de sağlıklı bir vücut işleyişine sahip olmana da yardımcı olur ÇİĞ olmak kaydı ile (bulursan kabuklu al kendin kır hatta).

Senin örnek verdiğin diger ürunleri kastettim canım.ayçekirdeği vs. Sen kaç kilosum?s e nin mücadele nasıl gidiyor,neler yapıyorsun tatlım?

Selam kızlar :)) bugün 4.gün.
Kahvaltım klasik Türk kahvaltısıydı yeßil çaylı az ekmekli.
Öģlen menemen yedim 1 yumurtalı.
Henüz leslieye vaktim olmadı.bugün leslie günüm:))

Aboooo kızlar,ben bugüne bir şey yazmamışım
Sabah yumurtalı patates-peynir -zeytin-çay
Ekmek yok.
Öğlen ayranla etli ekmek yedim konyalı pidede
Akşam da haşlanmış tavuk yiyim bari.
Spor yapmadım.dün yapmadığim için belki eve gidince leslie yaparim.platesten bacaklarım et kesmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…