Akşamları peynir yemek diyet dışında da, sindirim sağlığı açısından sakıncalıymış. Yağlı tohum (Çiğ; badem, ceviz,fındık, kaju, fıstık, kabak ve ayçeirdeği vb.), nohut-leblebi ise baklagil+ karbonhidratı daha fazla.Yaaaaben de acıkınca sürekli peynir yerim. Hatta kb diyeti yaparken sınırsizdı peynir diyebilirim. Cok yiyordum.tabi o diyetin sistemi farklıydı.acıkınca su içmek ,bitkiçayı içmek sanki midemi daha çok kazındırıyor.ama bunda ısrarci olmam lazım :/ badem yoksa mesela evde beyaz veya sarı leblebi de olabilir de mi patroncum
Patates karbonhidrat, akşam ı ıhh...Iıiıiıiyy haşlanmış tuzsuz patatesin tadı ne kötuymüşmecburen biraz tuz ekledim.kırmızı pul biber de koydum.o da metabolizmayı çalıstırıyor diye.birkaç kaşik yoğurt döktum.yok oyle yenmiyor.ayri yedim ikisini de.aksam ya yine patates ya da haşlanmış tavuk yicem
Ama nohut ve leblebiyi ayça kaya,sanırım bir de karatay öneriyordu atıştırmalık olarak yiyin diye.tabi ceviz ve bademi de.digerleri yağlı diye önermiyorlar diye biliyorumAkşamları peynir yemek diyet dışında da, sindirim sağlığı açısından sakıncalıymış. Yağlı tohum ye(Çiğ; badem, ceviz,fındık, kaju, fıstık, kabak ve ayçeirdeği vb.), nohut-leblebi ise baklagil.
Ya şu patates diyeti yapayım dedim ama akşam tavuk yedim.öglen patates yedim.suda da tuttum nişastası gitsin diye.nişasta gidince normale dönmuyor mu yani yiyemez miyiz yine?Patates karbonhidrat, akşam ı ıhh...
Tabi nerdeyse 1 ay oldu yazışmayalı,haklisin.babytv benCanım topiğin hayırlı olsun ben seni tanıyamadım KB diyetindemiydin canım
Ay canım benim ya bende özledim sizleri yaaa AYÇA Kaya yazınca aklıma sen geldin ama emin olamadım canım ya ben bu ay tüp bebek için tedaviye başlayacaktım ama önümüzdeki aya attım Tedaviyi tabi bu arada stresten de yedim yedim dün 64,5 gördüm şokladım ya tabi saldım ipleri habire yiyorum ama senin günlüğü takip edebilirim canım ben de yediklerimi yazarım beraber ilerleriz :))) diğer kızlar KB bıraktılar galıba bi ara baktım kimse yoktu vende bıraktım topiğin hayırlı olsun canım Kaç kilo verdin canımTabi nerdeyse 1 ay oldu yazışmayalı,haklisin.babytv ben
Hoşgeldin ecrinim.naber,nasılsın?diyetteyimben ve sen amma tatil yaptinız yahu,yoksunuz ortalıkta
Ben de 72ye dayanınca baktım yiyerek zayiflayamıyorum bir de yemeyerek zayıflayayım dedim
Buraya yazarsam kendimi sorumlu hisseder ve bırakmam diye günlük açtım.desteğini bekliyorum.ortak da kullanabiliriz seninle günlüğükıiıız özlemişim seniii
Allah yardımcin olsun birtanem.bak ezan okunuyor sana bunu yazarken.allah duyar inşallah sesimiziAy canım benim ya bende özledim sizleri yaaa AYÇA Kaya yazınca aklıma sen geldin ama emin olamadım canım ya ben bu ay tüp bebek için tedaviye başlayacaktım ama önümüzdeki aya attım Tedaviyi tabi bu arada stresten de yedim yedim dün 64,5 gördüm şokladım ya tabi saldım ipleri habire yiyorum ama senin günlüğü takip edebilirim canım ben de yediklerimi yazarım beraber ilerleriz :))) diğer kızlar KB bıraktılar galıba bi ara baktım kimse yoktu vende bıraktım topiğin hayırlı olsun canım Kaç kilo verdin canımdiyetteyimben ne yapıyor acaba hala tatilde mi
amin canım amin sagol allah razı olsun canım benimAllah yardımcin olsun birtanem.bak ezan okunuyor sana bunu yazarken.allah duyar inşallah sesimizi
ben çarşamba basladım canım.1 kg gitmiş gb ama anlamadım nasıl oldu.şişkinlik gitti herhalde. Kızlar hep tatilde.hepsi biraktı sanırım. Memleketlerine gitmişlerdir.eylülde herkes gelir
hemen yarın başlıyorsun benimle canım.spor da planla.ben az yemeye çalısıyorum.bir anlamda her seyden az yiyerek.aýca kaya tarzı yani.bakalım görcez sonucu
Hayatım eşim beni bekliyor.yurüyuşe çikicaz. donunce yazıcam mantiğinı.amin canım amin sagol allah razı olsun canım benim
evet herkes tatilde dökülsünler bakalım ayça kal az ye sık yemi nelere dikkat ediyorsun canım az kısa anlatır mısın? bide onu deniyeyim önümüzdeki aya kadar biraz kafa dağıtmış olurum :)
Diğerleri yağlı ne kıs? Yazdıklarımın hepsi kaliteli yağa sahip tohumlar. Abartmadan yemen kilo vermene de sağlıklı bir vücut işleyişine sahip olmana da yardımcı olur ÇİĞ olmak kaydı ile (bulursan kabuklu al kendin kır hatta).Ama nohut ve leblebiyi ayça kaya,sanırım bir de karatay öneriyordu atıştırmalık olarak yiyin diye.tabi ceviz ve bademi de.digerleri yağlı diye önermiyorlar diye biliyorum
Senin örnek verdiğin diger ürunleri kastettim canım.ayçekirdeği vs. Sen kaç kilosum?s e nin mücadele nasıl gidiyor,neler yapıyorsun tatlım?derindenizlerpost: 42077713 .!.:Diğerleri yağlı ne kıs? Yazdıklarımın hepsi kaliteli yağa sahip tohumlar. Abartmadan yemen kilo vermene de sağlıklı bir vücut işleyişine sahip olmana da yardımcı olur ÇİĞ olmak kaydı ile (bulursan kabuklu al kendin kır hatta).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?