Bilmem.belki ana kuzusu olmalarindandırDisari gitti ne zaman disari gitse sinir oluyorumuniversite okuyor balim yasitiz onunla dogulu cok romantik konusmaya basladimi icim gidiyor hic kusemiyorum bu yuzden hemen gonlumu aliyor cok anlayisli aslinda ama ne bilim bazen aniden sinirleniyor sanki :-/ erkekler neden gec olgunlasiyorki?
Vallahi iyi dedin topiklik konuBilmem.belki ana kuzusu olmalarindandırtam topiklik bir konuu
Sen antalyalısın de mi aslen?
Böyle tatlı dilliyse yandın.sürükler peşinden seni.sen ünv.okudun mu peki?
Cok sukur bebegim sicaklar olmasa superim benkızlarrrnasılsınızz
Ee Kayserilisn o zaman.Türksün deeeVallahi iyi dedin topiklik konugerci nedenini cozmek cok zor :-/ yok askim aslen Antalyali olan annem babam Kayserili babamin babasi Turkmus annesi Cerkezmis bilmiyorum ben neyim soran olursa Turk diyorum surukluyor zaten onunla 1 gun kus kalmayi birak en fazla 3-4 saat kus kaliyoruz hayir acikogretim lisesindeyim ben hayatimm
Hoşgeldin canııımkızlarrrnasılsınızz
Babam Cerkezim derdi hep ben Turkum diyorum acikcasi hangi irktan olursam olayim Turkum derimEe Kayserilisn o zaman.Türksün deee
Ha evet hatırladım okul durumunu.
Kendini kaptırma güzeliim.ailenin onaylamayacağı (ilerde evlilik olacakmis gb düşünerek) başla.umarim anlatabildim.
Cok sukur bebegim sicaklar olmasa superim bensen nasilsin ❤❤❤
Hoşgeldin canııımsohbet ediyoruz.diyet topigini amacina uygun kullanamıyoruz maalesef sen nasılsın canım
İyiy yaptın şekerim .her zaman gel.bende konuştuğunuzu görünce uğradım bi baya olmuş buraya gelmeyelimahperinin gönül işleri hakkında hayırlısı olsun tatlım ama bu erkek milleti hep aynı
burda konuştuğumuz vardı ya bi tane uzun süreli ilişki siz döner felan demiştiniz bana o tamamen bitti hatta başkasıyla birlikte şuan bende ise durumlar elimi eteğimi çektim vaziyetindeydi ama bilemiyorum sanki birine bişeler hissediyorumda imkansızdanda imkansızİyiy yaptın şekerim .her zaman gel.sende aşk durumları nasıl?
Iyi yaptin melegimm ❤ cok tesekkur ederim insallah hayirli olurbende konuştuğunuzu görünce uğradım bi baya olmuş buraya gelmeyelimahperinin gönül işleri hakkında hayırlısı olsun tatlım ama bu erkek milleti hep aynı
Iyi olmus bittigi seni dusundure dusundure kotu etmisti :-/ neden imkansizmis??burda konuştuğumuz vardı ya bi tane uzun süreli ilişki siz döner felan demiştiniz bana o tamamen bitti hatta başkasıyla birlikte şuan bende ise durumlar elimi eteğimi çektim vaziyetindeydi ama bilemiyorum sanki birine bişeler hissediyorumda imkansızdanda imkansız
Valla mı bitti aaaaburda konuştuğumuz vardı ya bi tane uzun süreli ilişki siz döner felan demiştiniz bana o tamamen bitti hatta başkasıyla birlikte şuan bende ise durumlar elimi eteğimi çektim vaziyetindeydi ama bilemiyorum sanki birine bişeler hissediyorumda imkansızdanda imkansız
Iyi yaptin melegimm ❤ cok tesekkur ederim insallah hayirli olurbirde manyaklari cekiyoruz tam kotu oluyor
Iyi olmus bittigi seni dusundure dusundure kotu etmisti :-/ neden imkansizmis??
çünkü bana o gözle bakmayan biri olduğuna eminimValla mı bitti aaaasen bu arada kiskandırmak icin baskasiyla çikms.bekle.o seni takip ediyordur akli sende kaldıysa.hosuna gider kimseyle olmaman.
O zaman burda konuştuğumuza ile değmez.önümüzdeki maçlara bakalım artıkçünkü bana o gözle bakmayan biri olduğuna eminim
Canım biraz sıkıldım ya. Uzaklaşmak istedim siteden.
Şimdi nasılsın?Canım biraz sıkıldım ya. Uzaklaşmak istedim siteden.
Sen nasılsın? Diyette nereye vardın kaç kilo verdin? :)
Spor salonuna gitmeden kendi başına çok zor. Bi hoca eşliğinde çok rahat verirsin aslındaŞimdi nasılsın?
Ben diyet konusunda hiçbir şey yapamadım.üstune ,vermeye çalışırken(lahana çorbası ile) 2 kilo aldım.bu da beni daha sıkıntıya soktu tabi.öyle işte.vermeye uğraşıyorum cok da zorlamasam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?