baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Bilmem.belki ana kuzusu olmalarindandır tam topiklik bir konuu
Sen antalyalısın de mi aslen?
Böyle tatlı dilliyse yandın.sürükler peşinden seni.sen ünv.okudun mu peki?

Bilmem.belki ana kuzusu olmalarindandır tam topiklik bir konuu
Sen antalyalısın de mi aslen?
Böyle tatlı dilliyse yandın.sürükler peşinden seni.sen ünv.okudun mu peki?
Vallahi iyi dedin topiklik konu gerci nedenini cozmek cok zor :-/ yok askim aslen Antalyali olan annem babam Kayserili babamin babasi Turkmus annesi Cerkezmis bilmiyorum ben neyim soran olursa Turk diyorum surukluyor zaten onunla 1 gun kus kalmayi birak en fazla 3-4 saat kus kaliyoruz hayir acikogretim lisesindeyim ben hayatimm

Ee Kayserilisn o zaman.Türksün deee
Ha evet hatırladım okul durumunu.
Kendini kaptırma güzeliim.ailenin onaylamayacağı (ilerde evlilik olacakmis gb düşünerek) başla.umarim anlatabildim.

Ee Kayserilisn o zaman.Türksün deee
Ha evet hatırladım okul durumunu.
Kendini kaptırma güzeliim.ailenin onaylamayacağı (ilerde evlilik olacakmis gb düşünerek) başla.umarim anlatabildim.
Babam Cerkezim derdi hep ben Turkum diyorum acikcasi hangi irktan olursam olayim Turkum derimyok kaptirmiyorum dikkat ediyorum hayirlisi olsun herseyin

Cok sukur bebegim sicaklar olmasa superim ben sen nasilsin ❤❤❤

Hoşgeldin canııım sohbet ediyoruz.diyet topigini amacina uygun kullanamıyoruz maalesefsen nasılsın canım

bende konuştuğunuzu görünce uğradım bi baya olmuş buraya gelmeyeli mahperinin gönül işleri hakkında hayırlısı olsun tatlım ama bu erkek milleti hep aynı

İyiy yaptın şekerim .her zaman gel.sende aşk durumları nasıl?
burda konuştuğumuz vardı ya bi tane uzun süreli ilişki siz döner felan demiştiniz bana o tamamen bitti hatta başkasıyla birlikte şuan bende ise durumlar elimi eteğimi çektim vaziyetindeydi ama bilemiyorum sanki birine bişeler hissediyorumda imkansızdanda imkansız

bende konuştuğunuzu görünce uğradım bi baya olmuş buraya gelmeyeli mahperinin gönül işleri hakkında hayırlısı olsun tatlım ama bu erkek milleti hep aynı
Iyi yaptin melegimm ❤ cok tesekkur ederim insallah hayirli olur birde manyaklari cekiyoruz tam kotu oluyor
Iyi olmus bittigi seni dusundure dusundure kotu etmisti :-/ neden imkansizmis??

Valla mı bitti aaaasen bu arada kiskandırmak icin baskasiyla çikms.bekle.o seni takip ediyordur akli sende kaldıysa.hosuna gider kimseyle olmaman.

Iyi yaptin melegimm ❤ cok tesekkur ederim insallah hayirli olur birde manyaklari cekiyoruz tam kotu oluyor

Iyi olmus bittigi seni dusundure dusundure kotu etmisti :-/ neden imkansizmis??

Valla mı bitti aaaasen bu arada kiskandırmak icin baskasiyla çikms.bekle.o seni takip ediyordur akli sende kaldıysa.hosuna gider kimseyle olmaman.
çünkü bana o gözle bakmayan biri olduğuna eminim

Canım biraz sıkıldım ya. Uzaklaşmak istedim siteden.
Sen nasılsın? Diyette nereye vardın kaç kilo verdin? :)
Şimdi nasılsın?
Ben diyet konusunda hiçbir şey yapamadım.üstune ,vermeye çalışırken(lahana çorbası ile) 2 kilo aldım.bu da beni daha sıkıntıya soktu tabi.öyle işte.vermeye uğraşıyorum cok da zorlamasam da

Spor salonuna gitmeden kendi başına çok zor. Bi hoca eşliğinde çok rahat verirsin aslında
İyiyim ama forumun eski tadı yok arada bi giriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…