slm kızlar kımse cvp vermemıs ama ben yınede yazayım olurda bu dertten muzdarıp olup bu konuya göz atıp bu yazımı görürse bir faydası olsun.
Bu öyle birşeyki çıkar çıkmaz doktora gidin antıbıyotık versın eger bır gun geçmezse hemen gidin amelıyat olun korkmadan gidin hemde çünkü bekleyipte o acıyı cekersenız ve sonunda amelıyat olursanız benım gııbı cektıgınız acıyla kalırsınız.ve oyle böyle bır agrı degıl o an bıçak vursalar umrunuza gelmez o ağrıdan beter bı agrı ama amelıyatla yenıden doğmus gıbı oluyorsunuz tamamen kese alınmalımı onu ben bılemem ama boşaltın eger oyle derdınız varsa hem zatn ıstersenız uyuyrsunuz bısı gormuosunuz uyanıncada bır gun dinlenmeyle aynı normal hayata donuyorsunuz hafıf arada acı oluyor ama ılaclarla gecebılcek derecede en azından o ağrının yanında bu sınek ısırması gıbı ama ALLAH korusun supenız bıle varsa gıdın ne olur bu yazımı ıllakı benım gıbı merak edıp okuyan olcaktır okur okumaz gıdın en ufak supede bıle gıdın ben gıtmedım ama coooooooook cokkkkk ağrısını cektım pısman oldum bana öğreten gıt dıyende yoktu açıl sıfalar olsun tum hastalara sıfa bekleyenlere ıns
kızlar bartolın kıstı ceken bılır gerçekten ben tam on gun cektım ınanın aslaaaaaaa ağrısı anlatılamazzz herkese sıfa versın yaradan eger sızdede olursa kesıyı boşaltın cunku o agrı cekılmez ateşte yapıyor
Merhaba arkadaşlar
Ben de dün ilk kez kadın doğum doktoruna gitti.Yaklaşık 1 yıldır evliyim,hiç gerek duymamıştırm.Hem genel bir kontrol amaçlı hemde bartholinden şüphelendiğim için.Çok şükür ağrım ,sancım olmuyor ama elimle hissedebildiğim bir şişlik var.Dr.şikayetin ne diye sordu-bir şiakyetim yok bundan bundan şüpheleniyorum dedi.muayene etti evet bu o dedi.Hemen ağızlaştırma yöntemi ile hallederiz dedi.Yapay ağız yapacakmış kistin üzerineelinden gelse hemen operasyon tarihini ayarlayacak kabul etmedim tabi.smear testi de yapıldı.haftaya sonucunı alıp başka bir dr.a daha gideceğim.ağrım olmadıgı için o operasyonu pek de düşünmedim.travacort u da pişik oldugum için bugün kullanmaya başladım.bakalım belki de o iyi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?