Bartholin kisti

Merhaba, bu kist formu için de geçerli mi? Benimki henüz acısız ama bir yıldır var. Ona da işe yarar mı? Ben denemiştim ama abse olmadığı için henüz patlamamıştı. Keske geçse. Bir de antibiyotik eş zamanlı değil di mi ? Sonrasında...Hangi antibiyotik onu da paylaşabilir misin?

Bisi daha sorucam. Masaji nasil yap dedi? sivi ciksin diye hafif sertce mi yoksa cok hafif mi? Cok farki var cunku...

Merhaba arkadaslar. Bartholin kisti oldugunu dusundugum sorunum var benim de. Aci ve agri yok ama findik kadar yine de rahatsiz ediyordu beni. Baska birsey icin antibiyotik kullandigimda kistin de yokoldugunu farkettim. Ancak bikac ay sonra tekrar oldu.
Ben de arastirdim tedavisi olmdigini ogrendim. İbrahim saracoglu nun kurunu uygulamaya karar verdim. Youtube dan acio izleyebilirsiniz. İlkgun agri ve aci hissettim ilk defa oturamiyordum. 3. Gun sonmustu sanki simdi bir hafta oldu ve sanki hic olmamis gibi yok oldu gitti. Bende ise yaradi bu yuzden agrisi acisi olanlar varsa yararini gorebilirler diye yazmak istedim. Kur soyle, 3 bardak icme suyunu kaynatiyoruz, icine bir corba kasigi beyaz dut kurusu atiyoruz, on dakika kaynatiyoruz, sabah ve aksam ac karnina iciyoruz, ictikten sonra yarim saat hicbirsey yemiyoruz. 21 gun devam ediyoruz.
İnsaallah sifa olur ben cok memnun kaldim.

Ameliyat çözüm değil, ameliyat olmamak çözüm değil. Ne zor bir illet bu böyle. ((

Ameliyat çözüm değil, ameliyat olmamak çözüm değil. Ne zor bir illet bu böyle. ((
Eğer bezi aldırırsanız ameliyat kesin çözüm benim 4 ay oldu bezi aldıralı çok rahatım şimdi.ondan önce sadece kisti temizlemişlerdi yine çıkti.tek seferde kurtulmak en iyisi.

Kızlar benim yıllar önce kendi kendine boşaldı. Ki yürüyemiyor ve oturamıyordum, günlerce ağladım. Sonra bir gece kendisi sönmüştü. Aradan 5 sene geçti tekrarladı. Şimdi yine bana hayatı zindan ediyor. İlkinde dışarıdan doktor müdahelesi yaptırmadığım için 5 sene boyunca tekrarlamadığını düşünüyorum. Çünkü doktor müdahelesi olanları okudum sürekli tekrar etmiş. Bitkisel kürleri denedim 5 gün boyunca faydasını görmedim açıkçası. Antibiyotik iğne ve ilaçlar içiyorum. Bunun kendi kendine akmasının yolu nedir bilen duyan var mı yardım etsin lütfen

Kizlar ya bu kistten kurtulan varmi bazen agri oluyor beze geliyor elime surekli

Merhaba Hanımlar, bendeniz 25 Şubat 2016'da Dr. Sevtap Handemir Hanımefendi'ye, hem Bartolin kesesi hem de vajinoplasti oldum. 8 yıldır bartolin kistinden muzdariptim. Sol taraftaki bezler kronik olarak şişiyor, yaklaşık 1-2 ay kadar sonra da çok ağrılı bir süreci takiben patlıyordu. Hemen ardından da pek tabi ki, idrar yoluma giden bakterilerden enfeksiyon oluyordum. eşimin 3 ay kadar yurtdışında bulunmasından faydalanarak, doktora başvurdum. Her ne kadar bartolin kesesi operasyonu için gitmemiş olsam da doktorum vajinoplasti sırasında bartolinlerin de aradan çıkarılmasını salık verdi. Ben de kabul ettim. Uyuyarak (bir saat kadar) hem bartolinlerim alındı, hem de doğumların sonrasında meydana gelen vajinal genişleme sıkıntılarımla ilgili müdahalede bulunuldu. Bugün 21. gün. Dikişlerimin verdiği ağrı ve sıkıntıdan pek muzdaribim. Yine de inşallah belki bir haftaya kadar tamamen normal, ağrısız hayatıma geri döneceğimi sanıyorum. Nisan ayının ilk haftsında son olarak da lazerle daraltma yapıldıktan sonra, inşallah cinselliğimi sekteye uğratan fiziksel tüm olumsuzluklar bertaraf olacak diye ümitvarım. Nihayet mayıs ayında eşim döndüğümde bana elem veren bu türden sıkıntılar geçmişte kalmış olacak. Cümleten selam ve sevgi ile...

Kizlar ben gecen hafta doktora gittim ve 3 tup kanla karisik iltihap cikti canim fena yandi bundan tamamen nasil kurtulcaz

bende 12 yıldır var. 2-3 kez doktora gittim bunun için. ama sonuç alamadım. pek sallamadılar zaten. ama çok büyük yani görüntüyü bozuyor resmen. apse ağrı yok ama dedim ya görüntüden çok rahatsız olmaya başladım. bekarım ve evlendiğimde bu durumdan utanabilirim diye düşünüyorum. poff.. bekarken yani kızlık zarını etkilemeden bir ameliyat mümkün mü bunda? yani kesiyi boşaltma bir işe yaramıyor sanırım, kesin çözüm için bezleri aldırırsam cinsel açıdan sıkıntı mı olur acaba? ayy bilemedim şimdi. Zaten her halükarda bu şekilde de cinsel ilişki çok zor olur. hem kayganlaşmıyor hem de yumurta gibi kapatıyor malum yeri

Eğerki ağrı yapmiyosa pek tavsiye etmem aldırmanızı..ama çok rahatsızsanizda bi sıkıntı olcagını sanmiyorum oranın görevini görcek bezler rahimdede bulunuyomuş.ztn 2 tane 1ini aldırırsanız bi sorun yaşamazsın sanırım..doktorlar bekar olunca pek almak istemiyolar.bn cok arastırdım kayganlığı sağlamak için bitkisel ilaçlar varmıs evlenince onuda kullanabilirsin.ama ameliyat sanıldığı kadar kolay geçmiyo yada bnmki öyle oldu.iyileşme süreci nerdeyse 2 ayımı aldı.ameliyat için iyi düşün yani

ya ağrı yok ama işte dedim ya kocaman bi şişlik az buz değil yani mandalina kadar vardır belki de daha da büyük. şekil itibariyle kötü duruyor. hatta bikini filan giydiğimde de belli oluyor gibi biraz. siz de bekarken oldunuz sanırım ameliyatı, yani kızlık zarına bir etkisi olmuyor dimi? siz tamamen bezleri mi aldırdınız? ay valla evlilik filan da umurumda değil, yaşım olmuş 32 bu saatten sonra kayganlığı filan mı düşünücem:) ne biliyim kafama takmadım bunca yıl ama artık kurtulmak istiyorum ya (

Kızlık zarına zararı olmuyo.gönül rahatlığıyla aldırabilirsin.benim bartholin bezim alındi.bi sorun yaşamadım.

Merhaba ben 1 yıl kadar once bartolin kisti operasyonu oldum benimkisi apse olmamıştı pek agrımda yoktu ama rahatsıx oldugum icin kanal actırma operasyonu oldum ve 1 yıldır rahattım fakat galiba yeniden tekrarliyor bu durumda ne yapmalıyım komple aldırsam mı nekdar sürede iyilesirim

Kızlık zarına zararı olmuyo.gönül rahatlığıyla aldırabilirsin.benim bartholin bezim alındi.bi sorun yaşamadım.

yazın ankaraya gittiğimde bahsettiğiniz doktora ben de görüneyim o zaman. çünkü her doktor ilgilenmiyor, rahatsız etmiyorsa o şekilde yaşa diyor. çok sinir bozucu

yazın ankaraya gittiğimde bahsettiğiniz doktora ben de görüneyim o zaman. çünkü her doktor ilgilenmiyor, rahatsız etmiyorsa o şekilde yaşa diyor. çok sinir bozucu
Bende kanser riski vardı o yüzden aldılar bezi ama yinede bi gidin çok iyi bi doktor en dogru kararı verir bence.

Tekrarlıyosa bezi kesin aldırın bnm 4 kez falan çıktı sonnda aldılar.bi kere çıktımı devamlı çıkıyo boşuna acı çekmeyin tek seferde kurtulun.en fazla 1 ayda oturur hale geliyosunuz.doktor 2 haftada normal yaşamına dönersin demişti ama biraz daha uzun sürdü benim.3 ay falan ara ara ağrı oluyo ama yaranın iyileşme süresi sanırım oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…