Erkek İnfertilitesi Baş anomalisi %93, hız %10

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu lanet morfoloji bi bizim mi yükselmiyor yahu :KK43:
Canım varikosel yok demissin eşinde. İyi bir urologa gidiyor musunuz eşinin kucukken geçirdiği ateşli veya ciddi bir hastalik olmuş mu bunlar da çok etki ediyormuş. Ve nasil bir tedavi uyguladiniz eşine sadece ilaçlarla bekleme bitkisel seyler de denediniz mi

Canım varikosel yok demissin eşinde. İyi bir urologa gidiyor musunuz eşinin kucukken geçirdiği ateşli veya ciddi bir hastalik olmuş mu bunlar da çok etki ediyormuş. Ve nasil bir tedavi uyguladiniz eşine sadece ilaçlarla bekleme bitkisel seyler de denediniz mi
Evet çok iyi 2 doktora gittik. Varikosel yok. Ateşli ve ciddi anlamda geçirdiği bi rahatsizlik hiç olmamış. İlaç tedavisi oldu tabiki. Bitkisel bişeyler de denedik. Ama morfolojinin tedavisi yok zaten.

Evet çok iyi 2 doktora gittik. Varikosel yok. Ateşli ve ciddi anlamda geçirdiği bi rahatsizlik hiç olmamış. İlaç tedavisi oldu tabiki. Bitkisel bişeyler de denedik. Ama morfolojinin tedavisi yok zaten.
Canım belki okumuşsundur benim esimin geçen ay morfoloji 3 çıktı cok üzüldük zor duzelir tup bebek mi yaptirsak dedik onumizdeki ay icin tupbebege karar verdik. Bu haftasonu eşim tekrar tahlil verdi durumu takip etmek için bir ayda 3 den 8.3 e çıkmış morfoloji. Ama ben her şeyi denedim eşim için cok şükür 4 olsun diye beklerken bu kadar düzelmesi cok mutlu etti bizi. İstersen bizim tesavi yontemimizi anlatayim sana inan ki zor degil sadece sabah akşam takip edin belki faydasi olur hemen ümitsiz olmayin

Morfoloji zor ya:) tahlilleri nerde yaptiriyosunuz?

Bizde özelde çok yaptirdik morfoloji 7 çıkmıştı. Ama çapaya gidince doktor özelde yapilanlara güvenmiyorum dedi burda yaptirirn dedi :)

Embriyolog önemli cihazlardan ziyade.
Embriyolog yapiyor tahlili zaten canım bizim devlette daha yüksek daha iyi çıkmıştı ama özel embriyologda hepsi daha net sonuclar verdi tahlillerin. Devletteki sonuclara bakarak cok iyi biseyiniz yok diyip göntermişlerdi

Embriyolog yapiyor tahlili zaten canım bizim devlette daha yüksek daha iyi çıkmıştı ama özel embriyologda hepsi daha net sonuclar verdi tahlillerin. Devletteki sonuclara bakarak cok iyi biseyiniz yok diyip göntermişlerdi bu tahlil bize bir sene kaybettirdi

Devlette yaptirdiysanız tamam. Biz özele güvenmiyoruz artık:)

Devlette yaptirdiysanız tamam. Biz özele güvenmiyoruz artık:)
Hangi özel olduğuna bağlı canım. Hepsi için konuşmamak gerek gercekten işinde çok çok iyi doktorlar profesörler var özel hastanelerde. Hemen aynı zamanda mi hem özelde hem devlette tahlil yaptirdiniz peki

Hangi özel olduğuna bağlı canım. Hepsi için konuşmamak gerek gercekten işinde çok çok iyi doktorlar profesörler var özel hastanelerde. Hemen aynı zamanda mi hem özelde hem devlette tahlil yaptirdiniz peki
Evet ayni zamanlarda. Yok zaten biz güvenmiyoruz dedim sadece

Back
X