Sakin onlar senin mehirlerin böyle bir aptallık yaparsan ömür boyu pişmanlık duyarsın araba ala arsa ala satıp akıllara bak onlarda calinmiyir muymuş millete gösteriş olsun diye gelinine tak sonra kendine ayır ay valla bana noluyorsa acayip sinirlendimHerkese merhaba
Zaten yolunda olmayan sebepsiz huzursuzlukların olduğu bir evliliğim var. Gerçekten çok yorgunum. Yetmiyormuş gibi birde başıma bu dert açılldı.
Evlenirken takılan bilezlikler bana dert oldu. 3 yıllık evliyim ve takılatım hala kaynanamda. Çalınırlar diye vermek istemediler güvendim.
Ben hayatımda hayır diyemeyen biriyim. İlk defa bu konuda hayır dedim. Benim olanı vermek istemedim. Kaynanamlar ev alacaklar diye benim bilezliklere güvenmişler. Laf arasında bir kaç kere geçirdiler aema ben anlamadım.. Kocam bana konuyu açınca istemediğimi söyledim sakin karşıladı. Ama hiç konuşmuyor benimle. Huzurum kalmadı. Şimdi ne yapmalıyım verip kurtulsam mı bilezlikleri .
Aynen öyle. Millete gösteriş diye düğünde benim koluma taktılar. Tatillerde onların evine gittiğimde istemediğim halde taktırdılar milet gösün diye Ama birkez bile evime götüremedimSenin iş yaş.
Sende olmayan şeyi nasıl alacaksın.
Bence o bilezikler hic sizin olmamış.
Köyde oturuyor diyeSenin evinde çalınır da kaynananın evinin kapıda polis mi bekliyor?
Bende anlamadım.ki. Güya ilerde bize kalacak.Niye veriyorsun?
Ne alaka?
Arabamız var ben altınları vermek istemeyince kocam arabayı satarım dedi zaten.Sakin onlar senin mehirlerin böyle bir aptallık yaparsan ömür boyu pişmanlık duyarsın araba ala arsa ala satıp akıllara bak onlarda calinmiyir muymuş millete gösteriş olsun diye gelinine tak sonra kendine ayır ay valla bana noluyorsa acayip sinirlendim
Sadece bilezlikler var zaten. Onlarda bende değiltakılar zaten onlardaymış, üstüne bi de bilezikleri mi vereceksin?
Vermek istemememi kabul ediyor zaten Ama bana tavırlı Hiç konuşmuyor. İlerde hep ladı olacakGiden geri gelmiyor benden demesi. Sen verme. Senin rızan olmadan kullanirlarsa da hakkimi helal etmiyorum dersin. Belki paşa paşa öderler o zaman
Vermen için psikolojik baskı yapmaya çalısıyor. Ben senin yerinde olsaydim su an esimle huzurum olmayacagina alın derdim. Benim esim verme derken ben ihtiyaclari var askim deyip vermis insanım:) Borç olarak veriyorum dedim ama gelmeyecegini bilerek verdim. Lafını hic acmam. Gittigimizde durumlar duzelince odeeyecegiz diyorlar. 3 sene olacak. Simdi olsa veremwm derdim esimin aklina uyup.Vermek istemememi kabul ediyor zaten Ama bana tavırlı Hiç konuşmuyor. İlerde hep ladı olacak
Zaten normaldede huzurum yokki. Saçma şeylerden küser Hakaretli konuşur Bakalım bununniçin ne kadar zaman küsecekVermen için psikolojik baskı yapmaya çalısıyor. Ben senin yerinde olsaydim su an esimle huzurum olmayacagina alın derdim. Benim esim verme derken ben ihtiyaclari var askim deyip vermis insanım:) Borç olarak veriyorum dedim ama gelmeyecegini bilerek verdim. Lafını hic acmam. Gittigimizde durumlar duzelince odeeyecegiz diyorlar. 3 sene olacak. Simdi olsa veremwm derdim esimin aklina uyup.
Valla senin gibi gelini tepelerinde gezdirsinler.Aynen öyle. Millete gösteriş diye düğünde benim koluma taktılar. Tatillerde onların evine gittiğimde istemediğim halde taktırdılar milet gösün diye Ama birkez bile evime götüremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?