- 24 Ağustos 2018
- 4.310
- 11.015
- 208
Valla canım ben de kendimi senelerce somurttum en sonunda aldatildim o yüzden kocanın ailesine tırnağını bile verme hayatta geri alamazsın garanti veriyorumArabamız var ben altınları vermek istemeyince kocam arabayı satarım dedi zaten.
Asla vermeyin düğün takıları kadınındır. Sizin bileziklerinize güvenip mi yola çıkmışlar. Onlar sizin hakkınız küsen küssün.Herkese merhaba
Zaten yolunda olmayan sebepsiz huzursuzlukların olduğu bir evliliğim var. Gerçekten çok yorgunum. Yetmiyormuş gibi birde başıma bu dert açılldı.
Evlenirken takılan bilezlikler bana dert oldu. 3 yıllık evliyim ve takılatım hala kaynanamda. Çalınırlar diye vermek istemediler güvendim.
Ben hayatımda hayır diyemeyen biriyim. İlk defa bu konuda hayır dedim. Benim olanı vermek istemedim. Kaynanamlar ev alacaklar diye benim bilezliklere güvenmişler. Laf arasında bir kaç kere geçirdiler aema ben anlamadım.. Kocam bana konuyu açınca istemediğimi söyledim sakin karşıladı. Ama hiç konuşmuyor benimle. Huzurum kalmadı. Şimdi ne yapmalıyım verip kurtulsam mı bilezlikleri .
Sizi böyle konuşarak korkutmaya mı çalışıyor.Arabamız var ben altınları vermek istemeyince kocam arabayı satarım dedi zaten.
Siz neden verdiniz acaba ısrar mı ettiler.Hayatimda en buyuk hata ne diye sorarsan altinlarim ve bilezikleri vermek oldu. Ve bir tanesini bile alamadim birde inkar ettiler ustune yatiilar. 120 ye yakin ceyregim 15 e yakin bilezigim gitti. Ve sen bisey vermedin dediler. Ki ailem takmisti hepsini dusun. Neden anlstiyorum gerizekali gör diye. Nasil aptal olunur mal olunurun tam karsiligiyim
Eşiniz bildiğiniz kör olmuş ve ailesinin niyetini göremiyor.Ya siz altılarınızı vereceksiniz ya da oğulları arabasını satıp verecek; yani ille de verilecek o para.Bazen isyan edesim geliyor ülkemizdeki aile yapılarına sizinki de tam isyanlık aile modeli.Ben yerinizde olsam suratını neden astığını,neden konuşmadığını özellikle sorardım ve derdimki ailene bu yetecek mi sonrasında neler isteyecekler acaba.Senin ailen resmen bizi sömürmeye niyetlenmis ve sende buna izin veriyorsun.Altınlarım zaten sizde alın tepe tepe kullanın hatta arabanıda sat,ver umurumda bile değilsiniz.Ama bu yaptığınızı asla affetmeyeceğim ne huzur biraktiniz ,ne iyi niyet.Simdi suratını asabilirsin çünkü senin verecegin huzurun bir anlamı kalmadı.Git ailenle sevincini doya doya paylaş kaptik altinlari de onlarda mutlu olsunlar...Ben o altinlardan vazgecerdim arkadasim zaten bana verilmiyor benim olmamis seyler o altinlar.Neyse allah sabir versin.
Baştan vermeyecektin altınlarınıHerkese merhaba
Zaten yolunda olmayan sebepsiz huzursuzlukların olduğu bir evliliğim var. Gerçekten çok yorgunum. Yetmiyormuş gibi birde başıma bu dert açılldı.
Evlenirken takılan bilezlikler bana dert oldu. 3 yıllık evliyim ve takılatım hala kaynanamda. Çalınırlar diye vermek istemediler güvendim.
Ben hayatımda hayır diyemeyen biriyim. İlk defa bu konuda hayır dedim. Benim olanı vermek istemedim. Kaynanamlar ev alacaklar diye benim bilezliklere güvenmişler. Laf arasında bir kaç kere geçirdiler aema ben anlamadım.. Kocam bana konuyu açınca istemediğimi söyledim sakin karşıladı. Ama hiç konuşmuyor benimle. Huzurum kalmadı. Şimdi ne yapmalıyım verip kurtulsam mı bilezlikleri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?