Baş belsaı bilezlikler7

Bir bitmediler sende çalınır diyip evlerine tepiyorlar bilezikleri. Tek düşünceleri de aman anlaşamaz gider miderse altınları kaptırmayalım veya benden habersiz annesine falan vermesin gelin.
Baştan vermemeliydiniz, şu olaylar durulunca arkadaşımın kınası var takıcam diyip alın geri de vermeyin.
Hele ki belli olmıcak şeyler için de hiç vermeyin sizin garantiniz onlar eşiniz bey de surat assın dursun kendi kendine.

Bilezikleri sadece onlar mi taktı senin ailenin de taktikları var mı sadece onların taktıklarıysa zaten ne dersen de vermezler geri . Alın geri hic sana takı taktik da demeyin dersin .

huzur yoksa zaten yoktur kim istediği kadar sürat assın isterse 1 hafta küssün

Neden sizin bileziklerinizle ev alıyorlarmış. Sakın ha vermeyin. Siz bilezikleri anneniz ev alacak diye verseniz Emin’im kocanız kabul etmezdi.

Valla bugüne kadar giden altınların %10 u geri dönmüştür herhalde. İstemiyorsanız kesinlikle vermeyin. Eşinizde surat asarak size bişey yaptıramayacağını anlamış olur.

Kocan ve ailesi tamamen onlari kendi zimmetine de geçirse iki dünyada hesabını veremez.allah onlarin doymayan gözlerine çomak soksun.geline takilan 3 bilezik geline olunca 3 tane altin madeni oluyor heralde.

Sakın verme zaten evliligin yolunda gitmiyormus ev alacak adam gelininemi guvenmis yoksa parası almasin esinizde ömür boyu kusecek hali yok ya ha kusersede bi bilezik için karısına kusuyorsa küssün sanki bilezigi verince ömür boyu size minnetarmi olacaklar hersey aynı devam edecek bende esimin kuzeni istemişti borç vermedim eşim bi gün Trip yapti duzeldi

Düğünden sonra siz yeni evlisiniz sizde altın olduğunu bililer r ay sonra gelidiğinizde alırsınız dendi ama asla alamadım. Bir kaç kere lazım oldu borçlandık bozfurmamıza izin verilmedi. Ben eşime çok söyledim bizdr dursunlar diye ama o da onlar gibi düşündü.

Ben takı takmayı sevmediğim için benim ailem lira altın taktı bilezlikleri onlar taktı. İçim içimi yiyor ama yanlış birşey yapmak istemiyorum. Annem boşver ver diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Düğünden sonra gelinde altın kalmadığını
Genelde ailelerin çöktüğünü herkes biliyor.

İşin uzmanı hırsızlar da biliyordur bence.

Kaynanaların evi gelinin evinden daha güvensiz bana göre.

Bence sizin bilezikleri kullanmışlar fakat size söyleyemiyorlar... eşiniz biliyor olabilir size söylemeden geri yerine koymaya çalışıyorlar ama baktılar ki altın fiyatları çok yükse ev alacaz onları kullanacz diyerek yolunu yapmaya başlamışlar...

Siz altını vermeseniz de belli ki adam yardım edecek. Madem öyle arabayı, altını birleştirip kendinize yatırım yapsaydınız. Ben bu aileleri anlamıyorum çocuklarına destek olacak yerde köstek oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…