O zaman hiç verme.Zaten normaldede huzurum yokki. Saçma şeylerden küser Hakaretli konuşur Bakalım bununniçin ne kadar zaman küsecek
Konuşmasın.satsım arabasını yaya kalmak neymiş görsünVermek istemememi kabul ediyor zaten Ama bana tavırlı Hiç konuşmuyor. İlerde hep ladı olacak
huzur yoksa zaten yoktur kim istediği kadar sürat assın isterse 1 hafta küssünVermen için psikolojik baskı yapmaya çalısıyor. Ben senin yerinde olsaydim su an esimle huzurum olmayacagina alın derdim. Benim esim verme derken ben ihtiyaclari var askim deyip vermis insanım:) Borç olarak veriyorum dedim ama gelmeyecegini bilerek verdim. Lafını hic acmam. Gittigimizde durumlar duzelince odeeyecegiz diyorlar. 3 sene olacak. Simdi olsa veremwm derdim esimin aklina uyup.
Senin evinde çalınır da kaynananın evinin kapıda polis mi bekliyor?
Sakın verme zaten evliligin yolunda gitmiyormus ev alacak adam gelininemi guvenmis yoksa parası almasin esinizde ömür boyu kusecek hali yok ya ha kusersede bi bilezik için karısına kusuyorsa küssün sanki bilezigi verince ömür boyu size minnetarmi olacaklar hersey aynı devam edecek bende esimin kuzeni istemişti borç vermedim eşim bi gün Trip yapti duzeldiHerkese merhaba
Zaten yolunda olmayan sebepsiz huzursuzlukların olduğu bir evliliğim var. Gerçekten çok yorgunum. Yetmiyormuş gibi birde başıma bu dert açılldı.
Evlenirken takılan bilezlikler bana dert oldu. 3 yıllık evliyim ve takılatım hala kaynanamda. Çalınırlar diye vermek istemediler güvendim.
Ben hayatımda hayır diyemeyen biriyim. İlk defa bu konuda hayır dedim. Benim olanı vermek istemedim. Kaynanamlar ev alacaklar diye benim bilezliklere güvenmişler. Laf arasında bir kaç kere geçirdiler aema ben anlamadım.. Kocam bana konuyu açınca istemediğimi söyledim sakin karşıladı. Ama hiç konuşmuyor benimle. Huzurum kalmadı. Şimdi ne yapmalıyım verip kurtulsam mı bilezlikleri .
Düğünden sonra siz yeni evlisiniz sizde altın olduğunu bililer r ay sonra gelidiğinizde alırsınız dendi ama asla alamadım. Bir kaç kere lazım oldu borçlandık bozfurmamıza izin verilmedi. Ben eşime çok söyledim bizdr dursunlar diye ama o da onlar gibi düşündü.
takmışken çıkarmasaydınız.Aynen öyle. Millete gösteriş diye düğünde benim koluma taktılar. Tatillerde onların evine gittiğimde istemediğim halde taktırdılar milet gösün diye Ama birkez bile evime götüremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?